Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Aşılama yaptıranlar. Kaçıncı gündesiniz.? Test yaptınız mı?
- Konu Sahibi Suheda_00
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aşılama çatlatma iğnesi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba ben 14ünde aşılama oldum canım Dr günün geçince gelemem söyledi hiç test yapmadım Dr bana testle evde uğraşma günün geçince gel kanda baktoralım dedi :))Kızlar aşılamanın 8. iğnenin 10. Günü bugün test yaptım ama iğne etkisi geçmemiş daha. Doktorum aşılamanın 10. Günü test yap dedi ama iğne etkisi bile geçmemiş nasıl güveneyim siz kaçınçı gündesiniz. Test yaptınız mı
Zaten hamle değilsen günün geçmiyor canım doktor garantiye almış. Ben test yaptım negatifMerhaba ben 14ünde aşılama oldum canım Dr günün geçince gelemem söyledi hiç test yapmadım Dr bana testle evde uğraşma günün geçince gel kanda baktoralım dedi :))
Anladım canım Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallahZaten hamle değilsen günün geçmiyor canım doktor garantiye almış. Ben test yaptım negatif
Ayni zamanda olmusuz. Bende 14 eylulde asilama oldum. Bekliyorum. Evde test yqpmayacagim hic moralimi bozamam. :) kan testi icin pazartesiyi bekliyecegimMerhaba ben 9.günümdeyim
Banada Dr günün geçince gel bakalım testle morelini bozma dedi :) inşallah tutunmuşturAyni zamanda olmusuz. Bende 14 eylulde asilama oldum. Bekliyorum. Evde test yqpmayacagim hic moralimi bozamam. :) kan testi icin pazartesiyi bekliyecegim
Insallah tutumustur canim.mutlaka bilgi verin sonucuBanada Dr günün geçince gel bakalım testle morelini bozma dedi :) inşallah tutunmuştur
Olur veririm canım senin belirtilerin varmı ve ya ağrın felanInsallah tutumustur canim.mutlaka bilgi verin sonucu
Olur veririm canım senin belirtilerin varmı ve ya ağrın felan
Bugun adet sancim basladi.gece hafif pembemsi leke geldi.bilemiom ya adet goeecegim ama daha erken.yada ustune gorme bekliyorum sokecek mi diye
Bende şuan adet belirtisi yok valla canım inşallah yerleşme kanamasıdırBugun adet sancim basladi.gece hafif pembemsi leke geldi.bilemiom ya adet goeecegim ama daha erken.yada ustune gorme bekliyorum sokecek mi diye
5 kere aşılama yaptırmış biri olarak söylüyorum 5.de tuttu kasık agrısı, göğüs agrısı akıntı vs yaşadığım ya da yaşamadığım aşılama zamanları oldu bunlar olumlu ya da olumsuz belirti olmuyor maalesef.Kızlar benim 7.günüm kasiklarımda ağrı var. Bu ağrılar tutmadığını mı gösteriyor
Belirtisi bazen adet gecikmesi bile olmuyor çünkü kullandığımız ilaçlar geciktirebiliyor maalesef.
Bu yollardan gectim çok iyi anlıyorum beklemek çok zor.
Allah yardimcın olsun inşallah.
Kızlar benim 7.günüm kasiklarımda ağrı var. Bu ağrılar tutmadığını mı gösteriyor
Hayir bende de cok agri olsdu 10.gunumdeyim hala agriyor.bugin biraz daha hafif hatta o da bol dinlendigim icin.doktorumu aradim sirf bu agri icinn o da normAl dedi bana
- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.939
- 108
Allah razı olsun inşallah5 kere aşılama yaptırmış biri olarak söylüyorum 5.de tuttu kasık agrısı, göğüs agrısı akıntı vs yaşadığım ya da yaşamadığım aşılama zamanları oldu bunlar olumlu ya da olumsuz belirti olmuyor maalesef.
Belirtisi bazen adet gecikmesi bile olmuyor çünkü kullandığımız ilaçlar geciktirebiliyor maalesef.
Bu yollardan gectim çok iyi anlıyorum beklemek çok zor.
Allah yardimcın olsun inşallah.
- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.939
- 108
15.gün mü test yapacaksınız beni de haberdar edin mutlakaHayir bende de cok agri olsdu 10.gunumdeyim hala agriyor.bugin biraz daha hafif hatta o da bol dinlendigim icin.doktorumu aradim sirf bu agri icinn o da normAl dedi bana