• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar. Kaçıncı gündesiniz.? Test yaptınız mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Suheda_00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
399
700
53
Kızlar aşılamanın 8. iğnenin 10. Günü bugün test yaptım ama iğne etkisi geçmemiş daha. Doktorum aşılamanın 10. Günü test yap dedi ama iğne etkisi bile geçmemiş nasıl güveneyim 🙄 siz kaçınçı gündesiniz. Test yaptınız mı

Kızlar aşılamanın 8. iğnenin 10. Günü bugün test yaptım ama iğne etkisi geçmemiş daha. Doktorum aşılamanın 10. Günü test yap dedi ama iğne etkisi bile geçmemiş nasıl güveneyim 🙄 siz kaçınçı gündesiniz. Test yaptınız mı
Merhaba ben 14ünde aşılama oldum canım Dr günün geçince gelemem söyledi hiç test yapmadım Dr bana testle evde uğraşma günün geçince gel kanda baktoralım dedi :))

Kızlar benim 7.günüm kasiklarımda ağrı var. Bu ağrılar tutmadığını mı gösteriyor 😔

Kızlar benim 7.günüm kasiklarımda ağrı var. Bu ağrılar tutmadığını mı gösteriyor 😔
5 kere aşılama yaptırmış biri olarak söylüyorum 5.de tuttu kasık agrısı, göğüs agrısı akıntı vs yaşadığım ya da yaşamadığım aşılama zamanları oldu bunlar olumlu ya da olumsuz belirti olmuyor maalesef.
Belirtisi bazen adet gecikmesi bile olmuyor çünkü kullandığımız ilaçlar geciktirebiliyor maalesef.
Bu yollardan gectim çok iyi anlıyorum beklemek çok zor.
Allah yardimcın olsun inşallah.

Ben 13 gün yapmıştım idrar testini çıkmıştı.
Aşılamadan sonra protein ağırlıklı beslenmenizi öneririm kızlar.

5 kere aşılama yaptırmış biri olarak söylüyorum 5.de tuttu kasık agrısı, göğüs agrısı akıntı vs yaşadığım ya da yaşamadığım aşılama zamanları oldu bunlar olumlu ya da olumsuz belirti olmuyor maalesef.
Belirtisi bazen adet gecikmesi bile olmuyor çünkü kullandığımız ilaçlar geciktirebiliyor maalesef.
Bu yollardan gectim çok iyi anlıyorum beklemek çok zor.
Allah yardimcın olsun inşallah.
Allah razı olsun inşallah 😍

Hayir bende de cok agri olsdu 10.gunumdeyim hala agriyor.bugin biraz daha hafif hatta o da bol dinlendigim icin.doktorumu aradim sirf bu agri icinn o da normAl dedi bana
15.gün mü test yapacaksınız 🤲 beni de haberdar edin mutlaka 😍

Back