Aşılama aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba özgürce sana baktım senin puanlar baya yüksek sen çok tecrübelisin bu konuda galiba

yok vallaha bir yandan eksiler geliyor bir yandan artılar.biraz dikkat çeken konular açınca olumlu olumsuz tepki yağıyor.:)

yanlışsın çünkü sperm aşılamadan önce yıkanıyor yavaş hareket edenler etmeyenler temizleniyor saglam sipermin hareketliligi artırılıyor ondan sonra aşılama gerçekleştiriliyor

mimoş doğru söylüyo yıkamada canlılar seçiliyor öyle aşılama yapılıyor

yanlışsın çünkü sperm aşılamadan önce yıkanıyor yavaş hareket edenler etmeyenler temizleniyor saglam sipermin hareketliligi artırılıyor ondan sonra aşılama gerçekleştiriliyor

aşılamayı erteliyorum.önce biraz daha denemek istiyorum.korkuyorum çünkü.normal yollardan şansımı denemek boşuna zaman kaybı mı onu düşünüyorum.sıvılaşma bazen hiç olmuyor bazen 2 saate.

aşılaman için bence hiç bekleme vakit kaybından başka bişi olmaz.

peki sıvılaşmanın artması için ilaç vermiyorlarmı

dr.a götüremedim benimkini.götürsem sorup cevaplar alıcam ama utanıyor.kandıramadım yani.belki sıvılaşmanın olması için ilaç olsa aşılamaya gerek kalmayacak.

bizim hiçbirşeyimiz yok iken normal olsun diye bekledik doktor doktor dolaştık herkes para yemenin yollarını arıyor baktık 5 yıl geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…