- 22 Mart 2007
- 982
- 4
- 45
-
- Konu Sahibi EU1
özgürce bence istanbuldaysan özel hastanelere gideceğine tıp fakültelerine gidebilirsin daha güvenilir özel hastaneler işin ticaretinde
arkadaşlar bugün sabah erkenden kalktım. Beta hcg yaptırmak için. Ama tahlile gitmeme bile gerek kalmadı. ^. aşılamamın da sonucu negatif. Çok üzgünüm. Canım çok sıkıldı. Eylül umarım senin sonuç iyidir.
eylül inşallah güzel haberlerle dönersin bize
arkadaşlar bugün sabah erkenden kalktım. Beta hcg yaptırmak için. Ama tahlile gitmeme bile gerek kalmadı. ^. aşılamamın da sonucu negatif. Çok üzgünüm. Canım çok sıkıldı. Eylül umarım senin sonuç iyidir.
teşekkürler canıma.s..ama eşim çok kalabalık oldukları için güvenemiyor iyi bakılmazsın diyor.devlet hastanelerine filan.mecbur özel hastane yani.ne kadar müşteri gözüyle görselerde:)birde sıraya girme olayı filan var galiba.küçük şehirde olsak kesin devlete giderdim.
Arkadaşlar lütfen yardım edin beta hcg sonucum 1.11 laborant hamile değilsiniz dedi doktorum değerler yükselebilir adet gününe daha 5 gün var diyor 30 temmuzda aşılama yapılmıştı sizce ben neyim ?[/QUMi
Mine bende bugün test yaptırdım 3,62 çıktı yani negatif doktorum pazertesi bidaha test yapıcaz dedi ama gerek kalmadı şimmdi adet oldum ama değerler artabiliyomuş benim doktorumda öyle dedi hakkında hayırlısı olsun.
Eylülcüm senin için dua ediyorum. Umarım seninki iyi çıkar.
eylülcüm eve gelir gelmez senden haber almak için bilg.açtım
canım üzüldüm. Ama canını sıkma.Anlıyorum seni.Noldu biliyor musun? Ben dr.uma karşı çok rahat değilim.Prof olduğu içinmi bilmiyorum.Neden şunu sormadım diyorum sonra kendi kendime. Sabah adet olmuştum ya. Tahlile gitmekten vazgeçtim. 6da drumu aradım. Kanaman az mı çok mu diye sordu. Ben de az ama ilk gün olduğu için heralde dedim. Yine de beta hcg yaptır dedi. Senin durumun da aynı. Napsak bi umut var mıdır acaba