Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dırım kızı aşılama olduğun günden itibaren sayacaksın canım ama çok merak ediyorsan 12. günde de öğrenebilirsin...
hadiii rahatla biraz... her ne sonuç alırsan al unutma ki senin hakkında hayırlı olan sonuç o olacak. güzel haberlerinin takipçisiyim canım
çıkıyor canım bana dr.um demişti 12. günde çıkar diye ama ben hep adetlerimi bekledim onlarda beni hiç umutlandırmadılar günü gününe geldiler....
merhab.benaranıza yeni katıldım
darkinlife buldum seniiiiiiiiiiiiiiiii aşılama yapacaklarmı sana dr.ne dedi
aaa kontrole gitmedinmi bidaha alla alla niyekii gerek yokmuymuş neyse hadi hayırlısı bakalım
hmm ya bütün doktorlar ayrı oluyor tabii benimkide laf ben yaktırdıktan 5 gün sonra gitmiştim kontrole sonrada 10 .gün gittim
dırım kızı kızacam bak şimdi sana... kız ben sana vücudunu dinleme demiyor muyum? adet gününe kadar her belirtiyi ilaçların yan etkisi olarak yorumla ... çatlatma iğnesinin etkisi 10-14 gün arasında geçer. bu arada az kalmış kıa 1 hafta sonra inşallah hamiş olduğunu müjdelersin bize
çatlatma iğnesi yapıyor kasık ağrısını... araştırmışsındır aşılama olanları hepsi aynı şeyi söyler kasık ve bel ağrısı diye... kendiliğinden hamile kalanlara sorduğun zaman nasıldı belirtiler diye adet belirtileriyle aynı olduğunu söylerler...
kısacası yaşadığın hiçbir belirtiyi ne adet olacağına ne de hamile kaldığına yorumlayamayız. ama seni çok iyi anlıyorum ilk aşılamada bende böyleydim 2. de uzman olmuştum. inşallah senin ilk ve son aşılaman olur ve bebişin 9 ay sonra kucağına gelir....