Aşılama aşılama yaptıranlar bi sorum olucak

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
42
selam arkadaslar
ben 2.cı asılama tedavıme basladım bugun 8.gunum puregon ıgenelerımı yapıyorum
yarın kontrolum var
sorum şu 2 3 gunden berı acayıp derecede bır akıntım var afedersın sumuk gıbı yapıskan bısey sizlerdede olmusmuydu bu ılk asılamamda benım olmadı hıc o yuzden korkmaya basladım:bbo:

merhaba canım bende 3 aşılama oldum öyle bi şey olmadı ama ben gonaphen iğne vuruyodum sen bi dr sor istersen belki normaldir CADIARZU CADIARZU

Canım ben de 2. aşılama yaptırdım. Puregonla.. Ama böyle olmadı hiç.. :uhm:

selam arkadaslar
yarın kontrolum var
sorum şu 2 3 gunden berı acayıp derecede bır akıntım var afedersın sumuk gıbı yapıskan bısey sizlerdede olmusmuydu bu ılk asılamamda benım olmadı hıc o yuzden korkmaya basladım:bbo:

esracım soruna yanıt veremicem çünkü ilk kes dün aşılamamı oldum ve daha bişey yok.ben sana birşey sorabilrmiyim.iğne kullanıyorum demişsin ya bide jel duymuştum kullanılıyo diye bana doktorum hiç birşey vermedi hamile kalabilmeyi destekleyici birşeyler vermesi gerekmiyomuydu sence.:emir_bebek:

selam arkadaslar
yarın kontrolum var

bende 2.aşılamamı yaptıracağım yarın.bende puregon kullandım ve benimde 5 gündür çok akıntım var.eskiden sırf yumurtlama günü oluyordu ama bu sefer böyle oldu.iğnenin etkisi.yumurtalıklar çok fazla çalışıyor ya ondandır

bu sefer çatlatma ignesınden 1 gün sonra gögüs uçlarımda agrı ve morarma oldu sizede öyle oldumu?bır de göğüslerım çok yumuşak .süt bezleri elime gelmıyor.normalde gelırdi?daha çok sertleşmesı gerekmez mıydı?siz de nasıl oluyor.?

ben 3 yıllık evliyim geçen sene histeroskopi ameliyatı oldum eylül ayında ilk aşılamam yapıldı ve hamile kaldım şuanda 10 haftalık hamileyim ikiz bebek bekliyoruz

ben 3 yıllık evliyim geçen sene histeroskopi ameliyatı oldum eylül ayında ilk aşılamam yapıldı ve hamile kaldım şuanda 10 haftalık hamileyim ikiz bebek bekliyoruz

ne mutlu sana bende yaptırdım bu ay ama malesef negatif inşallah bebeklerini sağlıklı kucağına alırsın darısı bütün isteyenlerin başına benimde olsun tabi.

ne güzel bi haber hayırlı olsun
ben de beklemedeyim 28 inde ilk aşılamamı yaptırdım.sebepsiz infertilite..doktor aşılamadan önce laparoskopi demişti ama ben korktum amelitay diye yaptırmadım.nasıldı anlatır mısınCADIARZU

X