Ozel icin soruyorsan 1000 civari demişti galiba net bilmiyrmFiyat sormadim devlet diye ben zaten 2000 gözden ciktim
Ben suan cok fazla ödeme yapamayacağım ilaçları karşılayabilirim ama fazla bi tutar şimdilik veremem yıkama konusunu öğrenip ona göre alırım ilaçları bendeFiyat sormadim devlet diye ben zaten 2000 gözden ciktim
Ne zmandir ugrasiyorsun canm ben 2 yila yaklastim su vakte kadar 5000 i asti verdigim ucret bu parayla tup bebek yaptirirdim ama bilemedim boyle olcagni zaten yaptirsam tutcak mi orasi da muammaBen suan cok fazla ödeme yapamayacağım ilaçları karşılayabilirim ama fazla bi tutar şimdilik veremem yıkama konusunu öğrenip ona göre alırım ilaçları bende
Benim de 2 yil oldu canım daha önce rutin muayene oluyordum ama gebelik icin hic tedavi almamistik hep doğal olmasını bekledim ama olmadı çok da sorunumuz yok ama vakti gelmedi sanırım burasi biraz daha umut oldu işte bana da sen daha önce bişey yaptırdın mi ne icin ödeme yaptınNe zmandir ugrasiyorsun canm ben 2 yila yaklastim su vakte kadar 5000 i asti verdigim ucret bu parayla tup bebek yaptirirdim ama bilemedim boyle olcagni zaten yaptirsam tutcak mi orasi da muamma
smer testi Klomen tedavisi gordum hsg cekindim yumurta takibi yaptirdim esim birkackez ornek verdi muayene kan ucretleri derken tuttu bayaBenim de 2 yil oldu canım daha önce rutin muayene oluyordum ama gebelik icin hic tedavi almamistik hep doğal olmasını bekledim ama olmadı çok da sorunumuz yok ama vakti gelmedi sanırım burasi biraz daha umut oldu işte bana da sen daha önce bişey yaptırdın mi ne icin ödeme yaptın
Anladım klomenin yan etkisini gördün mü hiç ben 1 kere catlatma ignesi yaptırdım balon gibi siştim baya bi ödem falan yaptı gogsum de dolmuştu klomenden biraz korkuyorum ama aşilama da mecburi diye biliyorumsmer testi Klomen tedavisi gordum hsg cekindim yumurta takibi yaptirdim esim birkackez ornek verdi muayene kan ucretleri derken tuttu baya
Klomen kullaninca adetim duzene girmisti birakinca bozuldu yine catlatma iğnesi can yakici ve agri yapti bende yumurtalarim guzel gelisti ama dollenme olmadi hsg cekindigim ay hic bişey kullanmadgm halde kist olustu halbuki derler ya klomen kist yapar diye bende tam tersi oldu diyebilrmAnladım klomenin yan etkisini gördün mü hiç ben 1 kere catlatma ignesi yaptırdım balon gibi siştim baya bi ödem falan yaptı gogsum de dolmuştu klomenden biraz korkuyorum ama aşilama da mecburi diye biliyorum
Herkesin bünyesi ile alakali bişey o zman bakalım bende ne etki göstermek gerçi hap mi verir igne mi verir bilmiyorumKlomen kullaninca adetim duzene girmisti birakinca bozuldu yine catlatma iğnesi can yakici ve agri yapti bende yumurtalarim guzel gelisti ama dollenme olmadi hsg cekindigim ay hic bişey kullanmadgm halde kist olustu halbuki derler ya klomen kist yapar diye bende tam tersi oldu diyebilrm
Benn igne isticem artik bide onu denicem klomende goguslerim patlayacak gibi oluyor niye bilmiyorum giyinirken bile aci cekerdim bakalim yapcak mi sen randevulari telden mi aliosun mhrs den miHerkesin bünyesi ile alakali bişey o zman bakalım bende ne etki göstermek gerçi hap mi verir igne mi verir bilmiyorum
İşte benimde catlatma ignesi kullandığım ay öyle olmuştu bende igne istiyorum yumurta için ama insan çekiniyor da bişey demeye ne tepki verirler bilmiyorum ben mhrs den alıyorum randevuyu adetin 3. Günü için bi kağıt yazdi bu kağıtla randevu almadan direk sabah gelebilirsin demiştiBenn igne isticem artik bide onu denicem klomende goguslerim patlayacak gibi oluyor niye bilmiyorum giyinirken bile aci cekerdim bakalim yapcak mi sen randevulari telden mi aliosun mhrs den mi
Bana da yazdi ama hic oyle demedi ben her ihtimale karsi alip gitcem zaten cok yoğun oluyor giren cikan belli degil geri donmeknistemiyrmİşte benimde catlatma ignesi kullandığım ay öyle olmuştu bende igne istiyorum yumurta için ama insan çekiniyor da bişey demeye ne tepki verirler bilmiyorum ben mhrs den alıyorum randevuyu adetin 3. Günü için bi kağıt yazdi bu kağıtla randevu almadan direk sabah gelebilirsin demişti
O kağıtla kayıt açmaz mi Vezne yani diğer türlü zaten ne zaman gireceğim erken saatte bile dolu oluyorBana da yazdi ama hic oyle demedi ben her ihtimale karsi alip gitcem zaten cok yoğun oluyor giren cikan belli degil geri donmeknistemiyrm
Bilmiyorum ki personel aşırı tripli oluyor bağırıp cagiriyorlar zaten asistan doktor bile benim.yanimda baska hastayi azarladi sarışın bir bayandi adi sani nedir bilmirymO kağıtla kayıt açmaz mi Vezne yani diğer türlü zaten ne zaman gireceğim erken saatte bile dolu oluyor
Ay hic sorma sanki keyfimizden oralardayiz hepimizin bi sebebi var bende randevu bulursam alırım senin tahmini ne zaman tarihin yani gideceğin tarihBilmiyorum ki personel aşırı tripli oluyor bağırıp cagiriyorlar zaten asistan doktor bile benim.yanimda baska hastayi azarladi sarışın bir bayandi adi sani nedir bilmirym
Simdi tarlusal kullanıyorum adet olabilmek için önümüzdeki 2 hafta icinde olur giderim cnm.sen ne zman gtceksnAy hic sorma sanki keyfimizden oralardayiz hepimizin bi sebebi var bende randevu bulursam alırım senin tahmini ne zaman tarihin yani gideceğin tarih
Eger regli beklenen tarihte olursa bu ayın 13 ünde gideceğim inşallahSimdi tarlusal kullanıyorum adet olabilmek için önümüzdeki 2 hafta icinde olur giderim cnm.sen ne zman gtceksn
Hadi bakalim hayirlsi olsun sperm yikamaya ne dicekler bakalimE
Eger regli beklenen tarihte olursa bu ayın 13 ünde gideceğim inşallah
Aynen öyle bende merak ettim sorarım ona göre sana da yazarım canımHadi bakalim hayirlsi olsun sperm yikamaya ne dicekler bakalim
Canım sordum bugün sperm yikama konusunu yıkama yapmiyorlar dışarda yaptiriyosun medicalpark yapiyormus 270 tlHadi bakalim hayirlsi olsun sperm yikamaya ne dicekler bakalim
Süreç hakkinda ne soyledi doktorun kendisi var miydi cnm bende medipol megayi araştırmaya baslamistim simdi toplamda ne kadar tutcak seninkiCanım sordum bugün sperm yikama konusunu yıkama yapmiyorlar dışarda yaptiriyosun medicalpark yapiyormus 270 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?