ben üç kere aşılama oldum birinde hamile kaldım ama düştü kalp atışı duyulamadan düştü bişi hissetmemen normal bende hisstmmemiştim. :)6 gün önce ilk asilamami yaptirdin. Hiçbir olağandışı durum hissetmiyorum. sadece karnımda biraz şişlik var. sanırım başarısız bir deneme olacak
Bende beklemedeyim aşilama icin sizin sorun neydi bize sadece morfoloji den dolayi aşilama dedi doktorum şansımız biraz daha yüksek olması açısındanAdet olmayi bekliyorum aşılamaya başlicam ins
Hicbir sorun olmamasi 2 yildir deniyor olmamizin zor gelmesi cnm başka bsy degilBende beklemedeyim aşilama icin sizin sorun neydi bize sadece morfoloji den dolayi aşilama dedi doktorum şansımız biraz daha yüksek olması açısından
Anladım canim ne güzel öyleyse inşallah hayırlısı ile Sonuç alırsın benim ilk aşilama olacak heyecanlıyım :))Hicbir sorun olmamasi 2 yildir deniyor olmamizin zor gelmesi cnm başka bsy degil
Nerde yaptiriyosun cnm ne kadar ücret odedinAnladım canim ne güzel öyleyse inşallah hayırlısı ile Sonuç alırsın benim ilk aşilama olacak heyecanlıyım :))
Ücret ödemedim canım bakirkoy devlette doçent doktor var infertilite bölümünde ona gittim ssk liyim aşilama icin ücret almiyolar sadece ilaçlara ödeme yapacağım oda çok bişey tutmaz sanırımNerde yaptiriyosun cnm ne kadar ücret odedin
Sadi konuk mu murat ekin mi doktorunÜcret ödemedim canım bakirkoy devlette doçent doktor var infertilite bölümünde ona gittim ssk liyim aşilama icin ücret almiyolar sadece ilaçlara ödeme yapacağım oda çok bişey tutmaz sanırım
Evet canım sende mi ona gidiyorsunSadi konuk mu murat ekin mi doktorun
Canim ben ona baslicaktim asilama icin ama az once burda biri sperm yikama islemini yapmior hastane baska yerde yaptirip goturuyosn yazmis bende vazgeccmek uzereyim ben oraya gidiyorum ama hep asistanlara denk geldim kendisini gormek nasip olmadiEvet canım sende mi ona gidiyorsun
Bana henüz bisey soylemediler hatta adetin 3 . Günü gel sonrada eşinle geleceğin tarihi Söyleyecegiz dediler yıkama olmayacaksa cagirirmiydi ki eşimi tam da bilmiyorum canım dediğim gibi ilk kez yaptıracağimCanim ben ona baslicaktim asilama icin ama az once burda biri sperm yikama islemini yapmior hastane baska yerde yaptirip goturuyosn yazmis bende vazgeccmek uzereyim ben oraya gidiyorum ama hep asistanlara denk geldim kendisini gormek nasip olmadi
Canm bunu öğrendiğinde bana yazar misin ben yikama islemini yapmiyor diye okudum az once bulursam tkrar bakicam ozelde yaptirip goturmus bir arkadas 500 liraya yakin odemis bunun icnBana henüz bisey soylemediler hatta adetin 3 . Günü gel sonrada eşinle geleceğin tarihi Söyleyecegiz dediler yıkama olmayacaksa cagirirmiydi ki eşimi tam da bilmiyorum canım dediğim gibi ilk kez yaptıracağim
Sen simdi adet olmayi mi bekliyorsunyoksa klomene ya fa ignelere mi basladin nasil yapilcakCanm bunu öğrendiğinde bana yazar misin ben yikama islemini yapmiyor diye okudum az once bulursam tkrar bakicam ozelde yaptirip goturmus bir arkadas 500 liraya yakin odemis bunun icn
Yakin zamanda mi yapılmış canım o yorum bulursan beni de Etiketler misin 500 tl çok uçuk bi fiyat yani zaten o kadar parayi verecek olsak özele gideriz yani bunu baştan söylemleri gerekiyor zaten gittiğimde sorarım bende sen en son ne zaman gittinCanm bunu öğrendiğinde bana yazar misin ben yikama islemini yapmiyor diye okudum az once bulursam tkrar bakicam ozelde yaptirip goturmus bir arkadas 500 liraya yakin odemis bunun icn
Adeti bekliyorum 3.gunu sabah gel dedi sanırım muayene edicek sonra da ilaçları verecek klomen yada igneSen simdi adet olmayi mi bekliyorsunyoksa klomene ya fa ignelere mi basladin nasil yapilcak
Gecen ay adetliyken gitmistim kist vardi tedaviye baslayamadik bugun ozele gittim kist erimis tedaviye basliyabilcrzYakin zamanda mi yapılmış canım o yorum bulursan beni de Etiketler misin 500 tl çok uçuk bi fiyat yani zaten o kadar parayi verecek olsak özele gideriz yani bunu baştan söylemleri gerekiyor zaten gittiğimde sorarım bende sen en son ne zaman gittin
Sadi konuk olmazsa orada mi yaptiracaksin fiyat olarak ne söylediler sanaGecen ay adetliyken gitmistim kist vardi tedaviye baslayamadik bugun ozele gittim kist erimis tedaviye basliyabilcrz
Banada aynisimi soyledi hsg cekinmismiydin benn dosyami goturdum herseyi kaydetti sisteme adet olunca 2 yada 3 gun gel dediAdeti bekliyorum 3.gunu sabah gel dedi sanırım muayene edicek sonra da ilaçları verecek klomen yada igne
Fiyat sormadim devlet diye ben zaten 2000 gözden ciktimSadi konuk olmazsa orada mi yaptiracaksin fiyat olarak ne söylediler sana
Yok canım cektirmedim benden hormon testi ve eşimin sperm sonucunu istediler onları götürdüm baktı ve aşilama yapacağız dedi adet olunca gel dediBanada aynisimi soyledi hsg cekinmismiydin benn dosyami goturdum herseyi kaydetti sisteme adet olunca 2 yada 3 gun gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?