Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba aşılamaniz sonuç verdi miartık aşılamaya geçmeye karar verdim...şansım nedir?
Merhaba..iğnelerle yumurta büyütüldü ama tek bir yumurtam oluştuğu için doktor aşılama yapmayalım şansın düşük normal deneyin dedi.çok şükür 9haftalık hamileyim şuanda:)Merhaba aşılamaniz sonuç verdi mi
Bunu bilemezsin.belirtiler 5-6.hafta başlarr..olumsuz düşünme6 gün önce ilk asilamami yaptirdin. Hiçbir olağandışı durum hissetmiyorum. sadece karnımda biraz şişlik var. sanırım başarısız bir deneme olacak
Allahım sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin darısı başıma inşallah :)Merhaba..iğnelerle yumurta büyütüldü ama tek bir yumurtam oluştuğu için doktor aşılama yapmayalım şansın düşük normal deneyin dedi.çok şükür 9haftalık hamileyim şuanda:)
Tebrik ediyorum :) probleminiz neydi acabaMerhaba..iğnelerle yumurta büyütüldü ama tek bir yumurtam oluştuğu için doktor aşılama yapmayalım şansın düşük normal deneyin dedi.çok şükür 9haftalık hamileyim şuanda:)
inşallah söylediğiniz gibi olurBunu bilemezsin.belirtiler 5-6.hafta başlarr..olumsuz düşünme
Pko 1yıldır olmamıştı..Tebrik ediyorum :) probleminiz neydi acaba
Ben 1gün kala idrar testi yaptm kıpkırmızı çıktıinşallah söylediğiniz gibi olur
Amin inşallahh.yumurta takibi yaptırın.ben 2.ayımda direk kaldım hamile.iğne çok etkili oluyorAllahım sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin darısı başıma inşallah :)
Benim öncesnde 2kimyasalım var.eşinin morfolojisine baktrdnzmı?Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin ben de kimyasal gecirdim o yuzden merak ettim nedenini
Morfolojide sorun yok hareket problemi var ilac kullanıyoruzBenim öncesnde 2kimyasalım var.eşinin morfolojisine baktrdnzmı?
Biz neofortil m kullandk iyi geldi sanırım.birde kiboynuzu pekmezi.bal-polen-arısütü karışımıMorfolojide sorun yok hareket problemi var ilac kullanıyoruz
Boz de proxeed 2 ay keciboynuzu kürü incir kürü yaptim hic aksatmadan sonra ayagim kirildi ben yatalak olunca esim yapamadı kendisi su an sadece ilacini aliyor 1 ay sonra test var bakalim hayirlisiBiz neofortil m kullandk iyi geldi sanırım.birde kiboynuzu pekmezi.bal-polen-arısütü karışımı
Kistim yok cok şükür kimyasal sonrası dr yunurta gelisimimin iyi oldugunu söylemişti duzenli regl oluyorumİnşallahh canımm..yumurta durumun nasıl?kaç günde bir regl oluyorsun?bunlar çok önmli.kistin varmı?
Bende düzenliydim ama 28günde bir olması çok önemli.ben 32-35-37değişiyordu.bu bile etkenKistim yok cok şükür kimyasal sonrası dr yunurta gelisimimin iyi oldugunu söylemişti duzenli regl oluyorum