• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık AŞILAMA yaptıracaklar, yaptıranlar, tecrübelerinizi bekliyorum...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6 gün önce ilk asilamami yaptirdin. Hiçbir olağandışı durum hissetmiyorum. sadece karnımda biraz şişlik var. sanırım başarısız bir deneme olacak

Merhaba..iğnelerle yumurta büyütüldü ama tek bir yumurtam oluştuğu için doktor aşılama yapmayalım şansın düşük normal deneyin dedi.çok şükür 9haftalık hamileyim şuanda:)
Allahım sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin darısı başıma inşallah :)

Merhaba..iğnelerle yumurta büyütüldü ama tek bir yumurtam oluştuğu için doktor aşılama yapmayalım şansın düşük normal deneyin dedi.çok şükür 9haftalık hamileyim şuanda:)
Tebrik ediyorum :) probleminiz neydi acaba

Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin ben de kimyasal gecirdim o yuzden merak ettim nedenini

Biz neofortil m kullandk iyi geldi sanırım.birde kiboynuzu pekmezi.bal-polen-arısütü karışımı
Boz de proxeed 2 ay keciboynuzu kürü incir kürü yaptim hic aksatmadan sonra ayagim kirildi ben yatalak olunca esim yapamadı kendisi su an sadece ilacini aliyor 1 ay sonra test var bakalim hayirlisi

İnşallahh canımm..yumurta durumun nasıl?kaç günde bir regl oluyorsun?bunlar çok önmli.kistin varmı?

İnşallahh canımm..yumurta durumun nasıl?kaç günde bir regl oluyorsun?bunlar çok önmli.kistin varmı?
Kistim yok cok şükür kimyasal sonrası dr yunurta gelisimimin iyi oldugunu söylemişti duzenli regl oluyorum

Back