bana kızmıştın hatırlıyormusun ben aşılam konusunda cok ümitsizi sanırım boşuna yaptırıyoru diye sende bana demiştinki niye insanların umutlarını çürütüyorsyn yaptırmak isteuyenlerin kafasını karıştırma demiştin bana ama sen cok karalısın maaşallah umarım tez zamanda istediğin olur.....ama ben 2 aşılamdan sonra pes ettim tüp bebek için para biriktiyorum....artık ayın 15 inin getiremez olduk...gercekten maddi yükü çok ağır bu işlemlerin hele maznevi tarafını hiç yazmıcam çünkü hislerimi yazmaklada bitiremem allah hepimize kolaylık versin ..........aferin sana sakın yılma.....[beni bilen bilir 2 defa aşılama yaptırdım sonuç negatif...
doktorum tüp bebek dedi...doktorum zeynep kamil hastanesinin başhekimi... Ve ben özel kliniğine giderim her zaman....ve aile dostumuzdur.....ve ben 3. Aşılamamı istedim...tüp bebek için şimdi
maddi olanağım yokkkk....ayrıca hemen tüp bebek yerine biraz istek yüklemeliyim kendime....ve bir parçada umut.....bunu doktorumda söyledi birazcık inanç.....
Bende 2 aşılamamda korkuyordum tutucakmı tutmayacakmı diye....ve sonuç negatif tereddütte kalınca hep negatiff....
ben Çok İsteyİnce elde edİyorum bazı Şeylerİ...
Ünİversİtede hukuk fakÜltesİnİ kazanmam.. Sonra İkİncİ bİr Ünİversİteyİ İŞletmeyİ okumam gİbİ....
Ve hayatta bİr Çok Şeyİ İsteyİp elde etmem gİbİ....
Bİlİyorumkİ bu 3. AŞılamamdada elde edİcem...
ve ben savaŞa baŞladım...bu gÜn sabah İtİbarİyle.....
Sİzlerde İstersenİz benİmle savaŞa baŞlayın...ve bİrbİrİmİzİ motİve edİp sonuÇları gÖrelİmmm
bana kızmıştın hatırlıyormusun ben aşılam konusunda cok ümitsizi sanırım boşuna yaptırıyoru diye sende bana demiştinki niye insanların umutlarını çürütüyorsyn yaptırmak isteuyenlerin kafasını karıştırma demiştin bana ama sen cok karalısın maaşallah umarım tez zamanda istediğin olur.....ama ben 2 aşılamdan sonra pes ettim tüp bebek için para biriktiyorum....artık ayın 15 inin getiremez olduk...gercekten maddi yükü çok ağır bu işlemlerin hele maznevi tarafını hiç yazmıcam çünkü hislerimi yazmaklada bitiremem allah hepimize kolaylık versin ..........aferin sana sakın yılma.....
bende inanıyorum bu savaşı kazanıcam allahın izniyle
Evet bitanem unutmadım .....a.s.
ama yine kızıcam sakın ümitsizliğe kapılma.....:lepi:
BAK ŞUNU OKU LÜTFEN...
nasılki bir ekmek ssofraya gelir sen bilirmisin o buğday yetişir...
güneşin altında bazen soğuk rüzgar ve yağmur altında....
sonra un olması için değirmen taşlarının arasına konulur......
ve sonra ezilir........
un olur.....yine onu hamur haline getirirler....
yetmezmiş gibi fırına atarlar ve ekmek olur.......
hayata bazı evreler koymuşlar..bizlerde annelik evrelerini yaşayacağız....
ama çok basit yeneceğiz zorluklar yıkmayacak bizi....
tamam tüp bebekte yaptır.....
ama sakın unutma : eğer umudun varsa olacak.....bunu eğer bilinçaltına yerleştirirsen olucak.....
ELMAS NASIL YONTULMADAN KUSURSUZ OLMAZSA İNSANDA ACI ÇEKMEDEN OLGUNLAŞMAZZ....[/COLOR]
canım sende haklısın zaten bn hayatta hiç birşeyi öyle kolay elde etmedim tabiki benimde içimde anne olacağıma dair bir his var ancak hergün elimden 25 30 kadar bebk geciyor her birini elime aldığımda sanki içimin yandığını hissdediyorum bebklerin söyle bir anneline bakıyorum kimisi bebklerine gercekten bir anne şevkati ile yaklaşıyor kimiside sanki bir eşyaymış gibi sırtına yükleyip götürüyor.....hele düşükten sonra tekra işe dönüp çalışmöya başladığımda her aşıya gelen bebkte aşsını yaptığım bebğin annesinden göz yaşlarımı saklıyordum cok zor biliyorum mevlam sınıyor beni.....ama ne yapalım işte allahın adını hergün zikredelim diye vermiş bu derdi mevlam doğru değilmi derdi sevdiği kuluna verirmiş mevlam.......
EMİN OLUN UZAK DEĞİL BU GÖRÜNTÜ SİZE....
günde en az 5 dakika bu resmi gözünüzü kapatıp canlandırın hayal edin ....
olumlu düşünme bir insanın kendine yapacağı bir iyiliktir unutmayın sakın......
ve dualar insanın hayatını olumlu etkilerr...
hasta olan insanları 2 ye ayırmışlar...
1.grup dua eden...
2. grup dua etmeyen......bu grup iyileşmek için daha fazla antibiyotik ve vitamin gerksinimi duymuş....
ama dua eden grup ise sadece dinlenme ve az miktarda ilaçla düzelmiş....