Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu an o kadar çok ihtiyacım var ki morale yine adet oldum artık olmak istemiyorum bebek istiyorum bebeeeeekkk........ aşılama yaptırmaya karar verdim deneyimlerinizi paylaşırmısınız.
sanırım kimse yok bana yardım edecek:sinifsinif:
canım bende 2 aşılama yaptırdım sonuç negatif...
ama bir umut diye 3.cüyü yaptırıyorummm
canım valla benim 3, ye takatim kalmadı artık neyse sana kolay gelsin....
bilmiyorum ya 3. aşılamayla ikiz lere hamile kalanlar var...:CüvCüv:
ilk suğan kürünü uygulamışlar sonraa ikizler yolda inşallah çok sevinçliyim ve ümitlii:CüvCüv::CüvCüv:
bende yapıyorum soğan kürünü eşiömede keçi boynuzu kürünü uyguluyorum baktım olnazssa artık son care tüp ne yapalım kısmette ne varsa o olur.......
bence sende soğan kürünü denemişken hemen aşılamayıda denesen...
zaten suğan kürüyle iltihabı pislikleri kistleri atıyorsun......doktorda yumurta nı büyüütür..
birde çatlatır ohhhhhh kebab...
tüp bebek daha iyi olabilir ama parayı denkleştirip birde tutmama korkusu beni öldürüyorrr
ben de 2. Aşılamamı ayın 12 ekim'de yaptırdım . Ilk aşılama tutmadı. şimdi ise cuma gunu vurulan ıgnenın ardında kasıklarda regl olacakmıs gıbı agrı ve açık ve bazen koyu kahve lekelenme var. Zaten eylül'ün 26sında regl olmustum acaba regl baslangıcı mı yoksa asılama sonrası bu lekelenme normal midir?mirmirmirmir
sanırım kimse yok bana yardım edecek:sinifsinif:
inşallah adet olmazsın inşallah hamilesindir canımm
canım yeni geldim siteye bende allah yardımcın olsun bizde tıbben bir sorun görünmüyo geçen sene 1 aşılama yaptırdık tutmadı o kadar üzüldümki herşeyi bıraktım ama şimdi başka bir doktora başladım 2.aşılamam olacak dün ilk iğnemi vurdum bana sormak istediğin soruların varsa yardımcı olmaya çalışırım..
arkadaşım haberleşelim olur mu tedavi süresince birbirimize destek olalım kaydirigubbakcemile5