Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AŞILAMA ( yakın zamanda yaptıranlar, yaptıracak olanlar )
- Konu Sahibi Kontes001
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Daha bugün aşılama yaptırdım canım. Eşimin spermi biraz düşük bende de pko vardı ondan istedimSonuç ne oldu canım peki tuttumu neden aşılama olmak istedin problem sende miydi esindemi beni biraz aydinlatabilir misin?
- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.711
- 198
Rabbim hayırlısıyla nasib etsin inşallah bebişini sana canım sonucunu yaz olur mu sanırım beklemek gerekiyormuş bi 15 20gün Rabbim sabır versin benimde eşimde spermlerde sorun var olmak istiyorum aşılama ama kafam çok karışık Hani bilemiyorum neresi iyi neresi kötü kafamda deli sorular Batman da Doğu görevi yapıyoruz da biz burada biryer bulabilmek ne bilim iste
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Evet canım doğuda sıkıntı. Sperm artırmak için çakşır suyu çok iyi birde keçi boynuzu özü. Biz onları 1 ay kullandık 9 milyondan 18 milyona çıktı tavsiye ederimRabbim hayırlısıyla nasib etsin inşallah bebişini sana canım sonucunu yaz olur mu sanırım beklemek gerekiyormuş bi 15 20gün Rabbim sabır versin benimde eşimde spermlerde sorun var olmak istiyorum aşılama ama kafam çok karışık Hani bilemiyorum neresi iyi neresi kötü kafamda deli sorular Batman da Doğu görevi yapıyoruz da biz burada biryer bulabilmek ne bilim iste
- 29 Eylül 2015
- 5.232
- 3.560
- 173
öncelikle hayırlısı olsun, inşallah bu ay güzel haberi alırsın.Tam 1 ay sonra bugün :) saat 12:00 de aşılamam oldu :)
benim içinde adetle birikte gel, aşılamaya geçelim dedi doktorum.
benim ve eşimin tüm tahlilleri yapıldı. ele alınacak bir sorun yok. ama 21 ay oldu, beklemedeyiz.
biraz işlem sırasını, aşılama esnasını ve sonrası hakkında bilgi verebilir misin?
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Adetin 2. yada 3. günü gonal f 450 ye başladım. 8 Gün günde bi kere karnımdan iğne vurdum. Gittim büyümüş yumurtalar. Her gittiğimdede e2 bakıldı en son 2000 küsürdü. 11. Günü akşamı çatlama iğnemi vurdum 36 saat sonra gittim hastaneye doktor kendi odasında aşılama yaptı ağrılı bi işlem değil sadece spekulum u onu vajina girişine takarken kötü hissediyorum ben o kadar 5 dk lık bir işlem. Sonra odada 40 dk kalkmadan yattım. Sonucum 14-15 gün sonra belli olacak inşallah olur bu kez. Birde iğneden sonra kasıklarda ağrı başlıyo bu da iyi bişeymiş.öncelikle hayırlısı olsun, inşallah bu ay güzel haberi alırsın.
benim içinde adetle birikte gel, aşılamaya geçelim dedi doktorum.
benim ve eşimin tüm tahlilleri yapıldı. ele alınacak bir sorun yok. ama 21 ay oldu, beklemedeyiz.
biraz işlem sırasını, aşılama esnasını ve sonrası hakkında bilgi verebilir misin?
- 29 Eylül 2015
- 5.232
- 3.560
- 173
inşallah 14gün sonra hamileyim diye yazdığını da görürürüz.Adetin 2. yada 3. günü gonal f 450 ye başladım. 8 Gün günde bi kere karnımdan iğne vurdum. Gittim büyümüş yumurtalar. Her gittiğimdede e2 bakıldı en son 2000 küsürdü. 11. Günü akşamı çatlama iğnemi vurdum 36 saat sonra gittim hastaneye doktor kendi odasında aşılama yaptı ağrılı bi işlem değil sadece spekulum u onu vajina girişine takarken kötü hissediyorum ben o kadar 5 dk lık bir işlem. Sonra odada 40 dk kalkmadan yattım. Sonucum 14-15 gün sonra belli olacak inşallah olur bu kez. Birde iğneden sonra kasıklarda ağrı başlıyo bu da iyi bişeymiş.
ben daha önce 2 kez çatlatma iğnesi vuruldum. 4 gün işe gelemedim. ağrıyı çok fazla hissediyorum sonrasında.
ilaçlar desen onlarda öylesine, hemen yan etkileri başgösteriyor.
spekulum dediğin hsg çekilirken takılan metaryel mi? ben onu narkoz almadan çekildim. sanırım aşılama içinde acı yönünden sıkıntı olmaz odasındaki istirahetten başka evde de dinleniyor musun? ben çalışıyorum. en azından cumaya gelse benim için ne iyi olur... peki aşılamadan sonra ilişki öneriyor mu?
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Evet metal rahim filmi çekilirken takılıyo ağrılı bi işlem değil cnm. Aşılama akşama ve devamında 2 gün daha ilişki önerdi yani 3 gün üst üste. Sonra bir gün arayla. Birde jel verdi 2 gün sonra vajinadan sıkacakmışım. Öyle dinlenmiyorum ya ağır kaldırma yeter. Yoksa diğer hamile kalanlar gibiyiz. Aşılama olmamış gibiyim :)inşallah 14gün sonra hamileyim diye yazdığını da görürürüz.
ben daha önce 2 kez çatlatma iğnesi vuruldum. 4 gün işe gelemedim. ağrıyı çok fazla hissediyorum sonrasında.
ilaçlar desen onlarda öylesine, hemen yan etkileri başgösteriyor.
spekulum dediğin hsg çekilirken takılan metaryel mi? ben onu narkoz almadan çekildim. sanırım aşılama içinde acı yönünden sıkıntı olmaz odasındaki istirahetten başka evde de dinleniyor musun? ben çalışıyorum. en azından cumaya gelse benim için ne iyi olur... peki aşılamadan sonra ilişki öneriyor mu?
- 29 Eylül 2015
- 5.232
- 3.560
- 173
sağol iyi olduğu benim için bunları okumak.Evet metal rahim filmi çekilirken takılıyo ağrılı bi işlem değil cnm. Aşılama akşama ve devamında 2 gün daha ilişki önerdi yani 3 gün üst üste. Sonra bir gün arayla. Birde jel verdi 2 gün sonra vajinadan sıkacakmışım. Öyle dinlenmiyorum ya ağır kaldırma yeter. Yoksa diğer hamile kalanlar gibiyiz. Aşılama olmamış gibiyim :)
sende inşallah o güzel haberi alırsın, bu güzel günün yüzü suyu hürmetine.
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Aminn canım Allah razı olsun. Sende bende isteyen herkes hayırlı sağlıklı bir şekilde hamile kalır inşallah.sağol iyi olduğu benim için bunları okumak.
sende inşallah o güzel haberi alırsın, bu güzel günün yüzü suyu hürmetine.
- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 133
Merhaba canım bende yarın 2.aşılamamı olucam nasipse, inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız kaç yumurtan vardı senin kaçar doz kullandın gonal fAminn canım Allah razı olsun. Sende bende isteyen herkes hayırlı sağlıklı bir şekilde hamile kalır inşallah.
Allah yardimcin olsun canim umarim tedavisiz gebe kalabilirsin
benim aşılama olmam bi anlam ifade etmiyormuş tüp dedi doktor hem zaman hem para kaybı dedi
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Pek ümidim yok canım. Ama mutlaka yazarım buraya haftaya perşembe belli olacak.Konu sahibi insallahhh asilaman tutmustur mutlaka bize de haber ver
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
75 vurdum canım. 8 Gün boyunca. 4 Tane vardı en sonMerhaba canım bende yarın 2.aşılamamı olucam nasipse, inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız kaç yumurtan vardı senin kaçar doz kullandın gonal f
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Neden canımbenim aşılama olmam bi anlam ifade etmiyormuş tüp dedi doktor hem zaman hem para kaybı dedi