• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Asilama ve yerkesme kanamasi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Mia22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
630
544
53
Merhaba kızlar bilen varsa lütfen yardim🙁 13 ocakta ilk aşılamamı oldum(6 yumurta vardi). 24 ünde gece pembe bi akıntı geldi çok az. Adetime 1 hafta vardi Çok ümitlendim . Ama dün sabah uyandığımda çok yoğun ve siyaha yakın bi kirmizilikta kanamam oldu. Doktora gittim test yaptı ve bebek oluşumu yok dedi. 2 gündür devam ediyor kanama. Bu kadar erken olmasi normal mi. Ilk defa 1 hafta erken oldum. Bilen varsa cevap verebilir misiniz.

Merhaba canım adetinin erken olmasinın sebebi yumurtalar çatlatıldıgi icin 13 14 sonra kanama görülüyor yani normal hiç üzulme insallah 2 denemende tutar 🤗

Çok teşekkür ederim . ikinciyi denemeyi düşünmüyorum şimdilik yaza belki tüp bebek denerim. 5 aydır klomen kullanıyorum bu ay aşılama oldu 2 yıldır korunmadan deniyoruz hiç bi sıkıntı yok ne eşimde ne bende ama bi türlü olmuyo 😔 eşim de bende bu kez baya umitlenmistik yıkıldık resmen

Çok teşekkür ederim . ikinciyi denemeyi düşünmüyorum şimdilik yaza belki tüp bebek denerim. 5 aydır klomen kullanıyorum bu ay aşılama oldu 2 yıldır korunmadan deniyoruz hiç bi sıkıntı yok ne eşimde ne bende ama bi türlü olmuyo 😔 eşim de bende bu kez baya umitlenmistik yıkıldık resmen
Bir sıkıntınız yoksa sabredin olucaktir insallah benimde esımde hiç sperm yok mesela düsün tüp bebek bile yapamiyorz doktorlara göre ccugumz olmucak hep şükredin pesını bırakmayın hayırlısıyla olur insallah

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Gerçekten çok zormuş. Ama ümit hiç bitmiyo.

Back