• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ve Sonrası

smallselin

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
1
0
16
34
İzmir
Merhaba bayanlar size danışmak istediklerim var konuyla ilgili bilgisi olanlar varsa lütfen bir fikir verin bana. 5 senelik evliyiz.Bizim 3 seneyi geçkindir çocuğumuz olmuyor.Bende polikistik ovel var fakat bu hamile kalmama engel degil tüm testlerimiz yapıldı eşimde de bende de sorun çıkmıyor. 02.04.2016 günü ilk aşılamamızı yaptık. Bugün eğer aşılama gününü saymazsak tam 14.gün fakat idrar testi yaptım negatif çıktı p.tesi 16.gün olucak sizce kan tahlili yaptirsam birseyler cikar mi ben cok korkuyorum olumsuz olmasından :110:

Merhaba bayanlar size danışmak istediklerim var konuyla ilgili bilgisi olanlar varsa lütfen bir fikir verin bana. 5 senelik evliyiz.Bizim 3 seneyi geçkindir çocuğumuz olmuyor.Bende polikistik ovel var fakat bu hamile kalmama engel degil tüm testlerimiz yapıldı eşimde de bende de sorun çıkmıyor. 02.04.2016 günü ilk aşılamamızı yaptık. Bugün eğer aşılama gününü saymazsak tam 14.gün fakat idrar testi yaptım negatif çıktı p.tesi 16.gün olucak sizce kan tahlili yaptirsam birseyler cikar mi ben cok korkuyorum olumsuz olmasından :110:
Merhaba bşr gelişme var mı?

Merhaba arkadaşlar 15 aydır evliyiz bir kez düşük yaptım yaşadığımız stresten dolayı cinsel ilişkimiz stresli oluyor bu yuzden aşılama yaptırmak istiyorum ama doktorum gerek olmadığını söylüyor boyle bir hakka sahip degil miyim? Siz kac yıldır evlisiniz Nasıl bir süreçten sonra aşılama yaptırdınız ?

Back