Aşılama ve hamilelik

Teşekkür ederim o da çok korkutucu maşallah nasıl dayandınız

rahim filmi bşraz öyleydı 1/2 dakkalım agrı cidden zorladı ama aşılama da hıcbır şey yok

içini ferah tut her şey çok güzel ilerleyecek :)

Merhaba yumurta boyutlarını biliyor musunuz kaç yumurta vardı ? Hayırlı olsun bu arada

Hayırlı olsun canım belirtilerini yazar mısın

Hayırlı olsun canım belirtilerin neydi

Adet ağrıları ne zamandan beri var canım :) bende de varda ondan merak ettim
hamile olduğumu öğrenmeden önceden beri var şuan 7+4 günlüğüz bazı bazı bi vuruyor saniyelik geçiyo hemen günde 1-2 kere :)

Yani adet gününüzden baya önce başladı hala devam ediyor değil :)
Evet ben hiç ihtimal vermemiştim o yüzden hamile olduğuma. şuan bilmesem kendime hamileyim demem. ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne bir tiksinme hiç yok.

Evet ben hiç ihtimal vermemiştim o yüzden hamile olduğuma. şuan bilmesem kendime hamileyim demem. ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne bir tiksinme hiç yok.
Merhaba aşılamada böyle pozitif haberler duyunca çok seviniyorum. Dilerim kucağınıza sağlıklı bir şekilde almak nasip olur. Ben de dün aşılama oldum. Çok heyecanlıyım. Aşılamadan sonra bir ilaç kullandınız mı?

Ben üçüncü aşılamamda hamile kalabildim. ama tabi çok umutsuz olduğum için hiç önem vermedim. tüp bebeğe geçmek için basamaktı benim için. o kafaya girmiştim.
şuan saadece folic asit ve duspaston rahim kalınlaştırıcı ilaç kullanıyorum. bebeğin düşmemesi için verdi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…