İğne etkisi olduğunu zannetmiyorum canım , bende ilk aşılamamda 13. Gün test verdim 0.7 çıkmıştı negatifti yani … gebelik vardır inşallahMerhaba kızlar ben
1 Haziran Çarşamba saat 23.00 çatlatma iğnesi oldum
3 Haziran cuma günü saat 11.30 aşılma yapıldı. Progestan fitilden sabah akşam kullanmami söyledi ve gün aşırı ilişki önerdi 15 gün sonra gebelik testi yap gel dedi
14 Haziran sabah dayanamayıp erken gebelik testi yaptim ikinci çizgiyi çok zor bir şekilde gördüm ve onu görünce rahat edemedim bugün hastanede kan verdim ve sonuç 7.9 çıktı çatlatma iğnesinin üstünden 13 gün geçmişti iğnenin etkisi olma ihtimalini düşünerek sevinmedim sizce sonuç olumlumu .
Ay inşaallah çok mutlu olurumİğne etkisi olduğunu zannetmiyorum canım , bende ilk aşılamamda 13. Gün test verdim 0.7 çıkmıştı negatifti yani … gebelik vardır inşallahbir kaç gün sonra tekrarlayın
Tabi herşeye hazırlıyorum kendime yoksa hayal kırıklığı oluyorİğne etkisi olduğunu zannetmiyorum canım , bende ilk aşılamamda 13. Gün test verdim 0.7 çıkmıştı negatifti yani … gebelik vardır inşallahbir kaç gün sonra tekrarlayın
Merhaba testi tekrarladınız mı acaba ? Bende aşılamadan 10 gün sonra yani bugün beta hcg baktırdım 6.61 geldi. Ama idrar testi yapmadımTabi herşeye hazırlıyorum kendime yoksa hayal kırıklığı oluyor
Cuma günü yani sabah yapicam inşaallah sonuçları yazarım sizede umut olur inşaallahMerhaba testi tekrarladınız mı acaba ? Bende aşılamadan 10 gün sonra yani bugün beta hcg baktırdım 6.61 geldi. Ama idrar testi yapmadım
İnşallah hayırlı sonuçlarınız gelirCuma günü yani sabah yapicam inşaallah sonuçları yazarım sizede umut olur inşaallah
Erken yapinca da aklınızda kalıyor düşük çıkıyor falan ne olduğu anlaşılmıyorİnşallah hayırlı sonuçlarınız geliryarına kadar iyi dayanmışsınız
Bende hiç hissetmemiştim olur inşallahErken yapinca da aklınızda kalıyor düşük çıkıyor falan ne olduğu anlaşılmıyorben şimdi hastaneye gider söyle birşey de var kendimi hic gebe gibi hissetmiyorum bilmiyorum insanlar hissediyormu yoksa korkuylami yapıyor testleri
İnşaallah yaBende hiç hissetmemiştim olur inşallah
Sağlıkla kucağıniza alırsınız inşaallah çok sevindim adınızaBende hiç hissetmemiştim olur inşallah
Çıkmadı mı sonucunuzİnşaallah ya
Yok yarım saate çıkacak İNŞAALLAHÇıkmadı mı sonucunuz
Güzel düşünelimmmmYok yarım saate çıkacak İNŞAALLAH
Evet öyle yapıyorum olmazsada tekrar denicem inşaallah yapacak birşey yokGüzel düşünelimmmm
Evet öyle yapıyorum olmazsada tekrar denicem inşaallah yapacak birş
Sonuç negatif <5Güzel düşünelimmmm
Hayırlısı canım benim inşallah.en güzel zamanda daha güzel haberler alırız kötü düşünme üzülme de vakti var demekkiSonuç negatif <5
Evet daha bekleyecek zamanımız varmış demek adet olunca tekrar gidicem hastaneyeHayırlısı canım benim inşallah.en güzel zamanda daha güzel haberler alırız kötü düşünme üzülme de vakti var demekki
Ben umutlanıyordum gerçekten. O iğnenin etkisi o kadar gün kalmasıda çok can sıkıcı . Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahSonuç negatif <5
Amin hepimizin hakkında öyle olsun doktora belirticem durumu çünkü 10 günü geçmişti normalmi bilmiyorumBen umutlanıyordum gerçekten. O iğnenin etkisi o kadar gün kalmasıda çok can sıkıcı . Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?