- 19 Ekim 2020
- 1.374
- 885
- 28
- Konu Sahibi hazaleylull
H hazaleylull aşılama ücretini öğrendiniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denizliden bildiriyorum 20 bin tl aşılama ücreti. diğer şehirlerde 35 40 a kadar çıkıyor sanırımH hazaleylull aşılama ücretini öğrendiniz mi
çok iyiyymişMedipol bahçelievler Mart ayında fiyat almıştım 8.500 TL denilmişti
Evet sizi hangi hastane gidiyorsunuzçok iyiyymiş
denizli özel sağlıkEvet sizi hangi hastane gidiyorsunuz
Yarın gideceğim son kez yumurta boyutuna baktırmak için soracağım inşallah yazarım buradanH hazaleylull aşılama ücretini öğrendiniz mi
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahYarın gideceğim son kez yumurta boyutuna baktırmak için soracağım inşallah yazarım buradan
Hastaneyi arayıp doktor asistanına bağlanın rapor çıkarılıyormuş diye isteyin şartları karşılıyorsanız eczane onaylıyor , sgk destekli alıyorsunuz belki unutmuş olabilirH hazaleylull cnm doktor bana ganol f iğnesini yazdı ama rapor çıkartmadı nede böyle oldu
Canım 7200 küsür dediler özel olduğu için herhangi bir indirimde olmuyor bilgin olsunHakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Rapor çıkıyormuş ama prosedür olarak çok uzun sürüyormus işlem 3000 aldım onun dışında başka bir ilaç vermedi size verdiler miHastaneyi arayıp doktor asistanına bağlanın rapor çıkarılıyormuş diye isteyin şartları karşılıyorsanız eczane onaylıyor , sgk destekli alıyorsunuz belki unutmuş olabilir
Sen hangi semt deki hastaneye gidiyorsun canım ve sende durumlar ne yumurta gelişti mi bana âdetin 3 günü gel dedi gittim iğne verdi bugün den itibaren Perşembe günü son dozu vurunup cuma günü kontrole gideceğimCanım 7200 küsür dediler özel olduğu için herhangi bir indirimde olmuyor bilgin olsun
Hayır 3 yıllık evli olma şartı da varMerhaba raporda tek kriter yaş mı?
Bana raporu çıkarmadılarHayır 3 yıllık evli olma şartı da var
Mesaj at canım söyleyeyimSen hangi semt deki hastaneye gidiyorsun canım ve sende durumlar ne yumurta gelişti mi bana âdetin 3 günü gel dedi gittim iğne verdi bugün den itibaren Perşembe günü son dozu vurunup cuma günü kontrole gideceğim
Yumurta gelişti benim gelişmiyordu ilaçla iğneyle 2/3 tane gelişti. Yarın aşılamam var Allah’ıma şükür birde olumlu olursa inşallah bakalım başka ilaç vermedi doktor ben kendim aşılama istedimSen hangi semt deki hastaneye gidiyorsun canım ve sende durumlar ne yumurta gelişti mi bana âdetin 3 günü gel dedi gittim iğne verdi bugün den itibaren Perşembe günü son dozu vurunup cuma günü kontrole gideceğim
Bir günde çıktı benim raporum bilemedim yani nedne öyle demişlerRapor çıkıyormuş ama prosedür olarak çok uzun sürüyormus işlem 3000 aldım onun dışında başka bir ilaç vermedi size verdiler mi
Eğer hakkımı diyorlarsa Allah'a havale ediyorum canımBir günde çıktı benim raporum bilemedim yani nedne öyle demişler