- 15 Temmuz 2023
- 56
- 14
- 8
- 27
- Konu Sahibi hazaleylull
-
Merhaba benden bu ay adetin 3 günü gideceğim aşılama tedavisine başlayacağız doktor iğne ile yumurta geliştireceğiz dedi nasıl olacak iğneler pahalı mı rapor çıkıyorum bilmiyorum bende bahçelievler Medipole gidiyorumKızlar merhaba bu ay gonalf iğne ile yumurta geliştirip , aşılama yaptıracağım. 2 kez FEMERA denedim olumsuz sonuçlandı. Medipol hastanelerinde aşılama yaptıran var mı ? Rapor çıkarılacak herkes alabiliyor mu bu raporu? Raporlu olunca iğneler kaça geliyor lütfen yardımcı olur musunuz ? Tecrübelerinizi yazın inşallah olumlu sonuçlanırPcos olup ilk aşılamada tutanlar var mııı
Merhabalar Ben rapor ile yapmadım özel kliniğe gittim doktorum yaşın 23 olsaydı rapor çıkarırdık iğneler pahalı dedi ben 22 olduğum için herşeyi kendim ödedim 16 bin tuttu bide özel klinik olunca verilen ilaçları da devlet ödemiyor çok masraflı birşey yani ama size rapor çıkabilir bence sağlık güvenceniz varsa bende çikolata kisti vardı tuttu :)Kızlar merhaba bu ay gonalf iğne ile yumurta geliştirip , aşılama yaptıracağım. 2 kez FEMERA denedim olumsuz sonuçlandı. Medipol hastanelerinde aşılama yaptıran var mı ? Rapor çıkarılacak herkes alabiliyor mu bu raporu? Raporlu olunca iğneler kaça geliyor lütfen yardımcı olur musunuz ? Tecrübelerinizi yazın inşallah olumlu sonuçlanırPcos olup ilk aşılamada tutanlar var mııı
Merhaba medipolde başladım bende bugün ilk iğnemi oldum. Rapor çıktı sgk karşıladı 3400lü küsürdü diye hatırlıyorum ben sadece 900 ödedimMerhaba benden bu ay adetin 3 günü gideceğim aşılama tedavisine başlayacağız doktor iğne ile yumurta geliştireceğiz dedi nasıl olacak iğneler pahalı mı rapor çıkıyorum bilmiyorum bende bahçelievler Medipole gidiyorum
Çok güzel siz demeden direk doktor mu rapor çıkarttı ve çatlatma iğnesi gibi bir iğne mi hazır bir şekilde siz mu yaptınız yoksa bir sağlık kurumunda mi yapılıyor bu iğneMerhaba medipolde başladım bende bugün ilk iğnemi oldum. Rapor çıktı sgk karşıladı 3400lü küsürdü diye hatırlıyorum ben sadece 900 ödedim
Umarım pozitif sonuçlanır süreciniz. Bende bu ay oraya takibe gitmeyi düşünüyorum gonal f için raporu medipolden mi çıkarttınız acaba. Birde hangi doktora gidiyosunuz memnun musunuz yardımcı olabilir misinizKızlar merhaba bu ay gonalf iğne ile yumurta geliştirip , aşılama yaptıracağım. 2 kez FEMERA denedim olumsuz sonuçlandı. Medipol hastanelerinde aşılama yaptıran var mı ? Rapor çıkarılacak herkes alabiliyor mu bu raporu? Raporlu olunca iğneler kaça geliyor lütfen yardımcı olur musunuz ? Tecrübelerinizi yazın inşallah olumlu sonuçlanırPcos olup ilk aşılamada tutanlar var mııı
Uygunmuş bana pahalıya geldi bayaMerhaba ilk iğnemi bugün kendim yaptım 26 yaşımdayım. Rapor çıktı 3.400 ki küsürlerden 900 tlye düştü ilacım
Merhaba 900 uygun raporla. Diğer türlü çok pahalı oluyorUygunmuş bana pahalıya geldi baya
Merhaba amin inşallahUmarım pozitif sonuçlanır süreciniz. Bende bu ay oraya takibe gitmeyi düşünüyorum gonal f için raporu medipolden mi çıkarttınız acaba. Birde hangi doktora gidiyosunuz memnun musunuz yardımcı olabilir misiniz
Merhaba doktorum kendisi çıkarttı raporu, iğneyi hazır alıyorsunuz dozları var mesela 450lik yazdı bana 5 gün 75 lik olarak ayarlıyorum iğnemi kendim yapıyorum göbeğimden. Korkulacak bir iğne değil ufak boyuttaÇok güzel siz demeden direk doktor mu rapor çıkarttı ve çatlatma iğnesi gibi bir iğne mi hazır bir şekilde siz mu yaptınız yoksa bir sağlık kurumunda mi yapılıyor bu iğne
Merhaba raporda tek kriter yaş mı?Merhaba ilk iğnemi bugün kendim yaptım 26 yaşımdayım. Rapor çıktı 3.400 ki küsürlerden 900 tlye düştü ilacım
Anladım çok teşekkür ederim ben de ayın 24 de gideceğim o zamana verecek benim ignemi ayine yumurta geliştirme ilacı gibi adetin 5 gibi başlatıp sabah akşam mi vuruyorsunuzMerhaba doktorum kendisi çıkarttı raporu, iğneyi hazır alıyorsunuz dozları var mesela 450lik yazdı bana 5 gün 75 lik olarak ayarlıyorum iğnemi kendim yapıyorum göbeğimden. Korkulacak bir iğne değil ufak boyutta
Ben bahçelievler deki Medipol gidiyorum Dr asiye hanım bu arada Medipol de muane olurken Kuveyt Türk ile banka kartından ödeme yakın %15 indirim hakkı oluyorMerhaba amin inşallahistanbulda mısınız Anadolu mu Avrupa yakası mı ?. Raporu medipolde doktorum çıkarttı evet
Avrupadayım hatta bahçelievler medipole gideceğim. Hangi doktora gittiniz memnun musunuz acaba. Birde rapor çıkartmak için hangi evrakları istediler sizdenMerhaba amin inşallahistanbulda mısınız Anadolu mu Avrupa yakası mı ?. Raporu medipolde doktorum çıkarttı evet
Asiye uzuna gidiyorum ben hastaya pazartesi günü gideceğim o zaman başlıyacak aşılama için gerekli iğneyi vermeyin rapor işini bende bilmiyorum canımAvrupadayım hatta bahçelievler medipole gideceğim. Hangi doktora gittiniz memnun musunuz acaba. Birde rapor çıkartmak için hangi evrakları istediler sizden
Günde bir kez yapılıyor iğne / her gün aynı saatte olacak şekilde ayarlıyorsunuzAnladım çok teşekkür ederim ben de ayın 24 de gideceğim o zamana verecek benim ignemi ayine yumurta geliştirme ilacı gibi adetin 5 gibi başlatıp sabah akşam mi vuruyorsunuz
Doktorda kişisel bilgiler mevcut oluyor zaten sadece evlilik tarihi soruyorAvrupadayım hatta bahçelievler medipole gideceğim. Hangi doktora gittiniz memnun musunuz acaba. Birde rapor çıkartmak için hangi evrakları istediler sizden
Tek yaş değil diye biliyorum, doktorunuza bi danışın bakalım zatan rapor çıkar büyük ihtimalle daha önce iğne kullanmadıysanızMerhaba raporda tek kriter yaş mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?