Aşılama asilama,tup bebek derken ve hala hamile deiliz !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aysegul21072008

seni bekliyorum melegim
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
585
6
96
37
Konya
selam hanimlar asilama yada tup bebek yolunda olanlar ve bilgisi olanlar lutfen burda toplanalim yalniz olmadigimizi bilelim cunku doktordan doktora hastadan hastaya hersey degisiyor ama umutlar ayni cocuk sahip olabilmek bu nedenle bende bu sayfayi acmaya karar verdim simdi yasadiklarimi yazayim 4 senedir evliyim 2 senedir cocuk arzu ediyoruz ama allahim ne zaman nasip ederse o zaman olucagininda farkindayim ama yinede keske dememek icin ugrasiyorum cabaliyorum kendimce ilk 1 sene hap tedavisi gordum devlet hastanesinde pek bi ilgi alaka goremedim derken marttan beri ozel selcuklu hastanesine gidiyorum ilk basta hikmet karabacak la rahim filmi haplar igneler derken ilk asilamam tutmadi ve bu ay tesadufen yani doktorum olmadigi icin nil okur hanima gidiyorum gayette memnunum simdi nil hanim catlatma ignesi verdi ve progestan bu aksam ve yarin iliski gunu verdi tabi yarin sabah 10:30 gibi igne vurulcam benim durumumda yada tedavisi hala netice alamayan varsa buyrun burda bulusalim akil akildan ustundur insallah faydali olabilmisimdir

kizlar dun sabah catlatma ignemi vuruldum aksamda birlesme oldu ve benim kasigim agriyor hafiften acaba ignenin etkisimidir bu ayda cok umutsuzum ilk asilamamda tutmadim ne dusuncegimi ne yapacagimi bilemiyorum yardimci olun kizlar

merhaba,

sizin sorununuz neydi?

ben de bu ay aşılama oldum ama tutmadı. eşimde varkosel vardı 1 sene önce ameliyat oldu ama hareketli sayımız yükselmedi. kadın doğum doktoruna gittim o aşılama önerdi. geçen ay puregon kullandım ve adetten sonra 14. gün aşılama oldu. sonrasında progestan fitil kullandım. normal adet günümde adet oldum. bir kaç ay ara vermeye karar verdim. inşallah kendiğinden olur...

inşallah senin tedavin başarılı olur ve bebeğiü kucağına alırsın:) çok fazla kafana takma. ben geçen ay çok taktım. çok yorulmamaya çalıştım vs ama yine de olmadı. demek ki daha zamanı değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…