• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama tedavisi

dase

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
4
0
1
26
Merhaba arkadaşlar 26 Aralık da ovitrella yapıldı 27 Aralık da aşılamam oldu, aşılamanın 10. Günü idrar testi yaptım böyle çıktı biri çok silik tabi iğnenin etkisi de olabilir ama defalarca daha önce test yaptim ki bu benim 4. Aşılamam geçen yıl olmuştu öncekiler hiç böyle sonuç almadım, doktor 15 gün sonra yap dedi kan testini 10 Ocak da kan testim yarın sizce tekrar yapayım mı idrar testi.

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-07-15-50-19-221_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-01-07-15-50-19-221_com.miui.gallery.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba arkadaşlar 26 Aralık da ovitrella yapıldı 27 Aralık da aşılamam oldu, aşılamanın 10. Günü idrar testi yaptım böyle çıktı biri çok silik tabi iğnenin etkisi de olabilir ama defalarca daha önce test yaptim ki bu benim 4. Aşılamam geçen yıl olmuştu öncekiler hiç böyle sonuç almadım, doktor 15 gün sonra yap dedi kan testini 10 Ocak da kan testim yarın sizce tekrar yapayım mı idrar testi.
Ayni gun asilama olmusuz. Bence 2 gun daha bekleyin net olsun simdi ne desek bos

Ay canım bende aşılamadan 4 gün sonra falan aşırı göğüs ağrısı oldu ilk defa başıma geldi dokunamadim hiç bir iki gündür iyi
Benim her ay deli gibi agrir goguslerim bu ay agri yok hicbisey yok sifir belirti

Back