- 5 Ağustos 2022
- 73
- 18
- 18
- 26
- Konu Sahibi Hickimseninkedisi
-
Valla ben o güne kadar erken gebelik testi bile yapmıycam tam 14.günü bekliycem sonra hüsrana uğramak istemiyorum bence sende öyle yap günün gelince kan ver.Sabah kan testi. Yaptirsammi diye düşünüyorum bı yandan bekle diyorum insan heyecanlaniyo işte sabretsek güzel olucak herşey ama kafaya takıyoruz işte
Sana akıl veren ben bugün erken gebelik testi yaptım çatlatma iğnesinin etkisi geçtimi acaba merakıylaSabah kan testi. Yaptirsammi diye düşünüyorum bı yandan bekle diyorum insan heyecanlaniyo işte sabretsek güzel olucak herşey ama kafaya takıyoruz işte
Naptın sen test flan yaptınmı5 gün kaldı zaten az kaldı zaten
Senin kaçıncı günün ?
Yaptım ama bişey çıkmadıNaptın sen test flan yaptınmı
Acaba varmı kan testi verdinmi 26 sında kan vericem benSana akıl veren ben bugün erken gebelik testi yaptım çatlatma iğnesinin etkisi geçtimi acaba merakıylaiğneden birgün sonra yapmıştım ben bugünde yaptım bugün çok silik çıktı sevindim en azından iğnenin etkisi çabuk geçiyor
Yok ben 31’inde vericem erken daha ama çok sıkıldım.Acaba varmı kan testi verdinmi 26 sında kan vericem ben
Seninki belki bugün yarın yükselir iğnenin etkisi geçmiştir. İyi düşün iyi olsunAcaba varmı kan testi verdinmi 26 sında kan vericem ben
Valla ben o güne kadar erken gebelik testi bile yapmıycam tam 14.günü bekliycem sonra hüsrana uğramak istemiyorum bence sende öyle yap günün gelince kan ver.
Ben de yaptım çıktı kan testi verdim 0.5 çıktı kan testi verdinmi sen ?Seninki belki bugün yarın yükselir iğnenin etkisi geçmiştir. İyi düşün iyi olsun
Ben de yaptım çıktı kan testi verdim 0.5 çıktı kan testi verdinmi sen
bence 2 gün sonra tekrar yaptır 2 katına çıkmış olur inşallah erken yapmışsın 26'sinda diyodunBen de yaptım çıktı kan testi verdim 0.5 çıktı kan testi verdinmi sen ?
Evet yarın gidicem Allah'ın izniyle çıkarbence 2 gün sonra tekrar yaptır 2 katına çıkmış olur inşallah erken yapmışsın 26'sinda diyodun
Acaba böyle olupta iki gün sonra cikarmibence 2 gün sonra tekrar yaptır 2 katına çıkmış olur inşallah erken yapmışsın 26'sinda diyodun
Ama sen erken yapmışsın canım. 15 gün sonra yapmab gerekiyorAcaba böyle olupta iki gün sonra cikarmi
Gidiyorum bakalım Allah'ın izniyle vardırAma sen erken yapmışsın canım. 15 gün sonra yapmab gerekiyor
İnşallah vardır canım bende hergün test yaptım iğnenin etkisi geçmişti dün bugün tekrar silik çizgi çıktıGidiyorum bakalım Allah'ın izniyle vardır
İnşallah vardır canım bende hergün test yaptım iğnenin etkisi geçmişti dün bugün tekrar silik çizgi çıktıdua et b
İnşallah tez vakitte sağlıklı bir bebişin olurRabbim nasip etsin canımbana negatif dedi Çarşamba günü 0.5 çıkmıştı bugünde kan testi verdim 1.94 çıktı yok dedi ilk defa bu kadar çıktı benim
Aminn canım cümlemize inşallah Rabbim en kısa zamanda versinİnşallah tez vakitte sağlıklı bir bebişin olurSakın üzülme Allah var gam yok
Hayırlısıyla olur inşallah canımAminn canım cümlemize inşallah Rabbim en kısa zamanda versin
Seninde inşallah tutar bebişin olur
Bidahaki aşılama tarihim ekime verdi hasta olunca gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?