- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
- Konu Sahibi Hickimseninkedisi
-
Teşekkür ederimAnladım istersen herhangi bir hastaneyi arayıp sorabilirsin özel poliklinikler cevaplayacaktır. Test için gelicektim dersin
Rica ederimTeşekkür ederim
Evet canım rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinAy gerçekten öyleBen daha dün yaptırdım sen yine yolu yarılamışsın canım
İğnemi kullanmıştın sen? İlaçmı?Evet canım rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinbende Zeynep Kamil de yaptırdım
İğne kulandimİğnemi kullanmıştın sen? İlaçmı?
İyi canım inşallah iyi sonuçlar alırsın sende. Ne zaman test yapıcaksın peki?İğne kulandim
Aminn canımİyi canım inşallah iyi sonuçlar alırsın sende. Ne zaman test yapıcaksın peki?çok heyecanlı bir bekleyiş
Valla 12’den sonra iğnenin etkisi geçiyor beneğin betası yükseliyor diyorlar ama. İyi senin az kalmış inşallah güzel haberler verirsin. 14.gün yap bence hep stres olmazsın.Aminn canım26 da yapicam acaba 12 felan olunca sonuç cikiyomudur erken yapan varmıdır
Benim birde çok ağrım oluyor ve tuvalete çıkarkende ağrım oluyor sende nasıl?Aminn canım26 da yapicam acaba 12 felan olunca sonuç cikiyomudur erken yapan varmıdır
Hiç bir bilgim yok sadece inşallah bebeğinize kavuşursunuz demeye geldimMerhaba ben Zeynep Kamil’de aşılama tedavisi görücem inşallah. Tecrübesi ve aşılama ile gebelik şansı olmuş olan varsa paylaşabilirmi?
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasib etsinHiç bir bilgim yok sadece inşallah bebeğinize kavuşursunuz demeye geldim
Bendede öyle oluyodu ama şimdi yok ara ara olmaya başladı dünden beri hiç yok bı fitili kullanırken oda akşam kullanırken sağ tarafım agriyo sana verdiler mi fitil ?Benim birde çok ağrım oluyor ve tuvalete çıkarkende ağrım oluyor sende nasıl?
Valla 12’den sonra iğnenin etkisi geçiyor beneğin betası yükseliyor diyorlar ama. İyi senin az kalmış inşallah güzel haberler verirsin. 14.gün yap bence hep stres
5 gün kaldı zaten az kaldı zatenValla 12’den sonra iğnenin etkisi geçiyor beneğin betası yükseliyor diyorlar ama. İyi senin az kalmış inşallah güzel haberler verirsin. 14.gün yap bence hep stres olmazsın.
Ben 10 gün fostimon kullandım sonra 3 günde bir kontrole gittm yumurtalarım büyümüş. O akşam çatlatmayı yaptım 2 gün sonra aşılama yapıldı. 31’inde test yapın denildi.Bende Ümraniye egitim arastırmada yaptırıyorum aşılama. 19-20-21-22-23 sabah akşam klomen kullanıp 25.inde kontrole çagırdılar. Aşılama aşamalarından bahsedermisiniz acaba?
Evet canım progestan verdi dr. Akşam 2 sabah 1 adet.Bendede öyle oluyodu ama şimdi yok ara ara olmaya başladı dünden beri hiç yok bı fitili kullanırken oda akşam kullanırken sağ tarafım agriyo sana verdiler mi fitil ?
4. Günüm5 gün kaldı zaten az kaldı zaten
Senin kaçıncı günün ?
Banada aynısını verdiler kullanıyorum işte bakalım hayırlısı olsun hepimize Rabbim kimseyi boş cevirmesinEvet canım progestan verdi dr. Akşam 2 sabah 1 adet.
Sabır edelim günü gelince belli olucak Allah'ın izniyle4. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?