Aşılama Tedavisi

Kedisever12

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
55
21
8
27
Arkadaşlar ben pcos hastasıyım 1 yıldır bebek düşünüyoruz ama ne yazık ki kistler gebeliğe engel doktorum 10 gun sonra aşılamaya baslayacagimizi söyledi. Aşılama hakkında bigi verir misiniz bana ağrılı bi yöntem mi? Ilaclari pahali diyorlar doğru mu? Durumumuz pek iyi degil esim çalışmıyor ailesi yardımcı oluyor bize altindan kalkabilir miyiz? Aşılamayı devlet hastanesi yapacak...

banada aşılama yapılacaktı fakat bende yapamadım iğneler çok pahalı 1 kutusu 1200 tl 2 kutu yazdı doktor birde catlatma iğnesi yazdı rapor çıkartırdım kullanmam gereken gün eczaneye gittim yanlış rapor yapmışlardı o yüzden alamadım raporlu fiyatınıda sordum iki kutusu 850 dedi (aşılamayı araştırdım erkekten alınan spermleri şırınga yardımıyla tüplere enjekte ediyorlar diye biliyorum )

O kadar pahali mı

merhaba bende yeni başladım hatta şuan iğne oluyorum cuma günü kontrole gidicem. iğne 2 kutu verildi ve tanesi 229 tl raporsuz aldım. raporla daha uygun oluyormuş. aşılamada sanırım 800 tl falanda erde oturuyorsun

Ankara'da oturuyorum aşılamayı hastane karşılıyor devlet hastanesinde yaptircam

size yazılan aşılama iğnesinin ismi nedir uygun benimki pahalı kutusu 1200 dediler eczanede

inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsınız bende bu ay yaptıramadım aşılamayı bugün adet günüm daha olmadım rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum raporlu şekilde 2 kutu bide çatlatma iğnesine 550 ödedim bide hoca ücreti var prof olduğu için 280 civarı da ona ödeyecem canım

Insallah canim siz de hamilesinizdir insallah yoksa muhtemelen aşılamayı yaptıramayacağım durumum maalesef ki musait degil

Insallah canim siz de hamilesinizdir insallah yoksa muhtemelen aşılamayı yaptıramayacağım durumum maalesef ki musait degil
benimde değil mağlesef ama diğer bayanin dediği gibi uygun olur belki sizinki kendikimi sordum bana o fiyati verdi emin olmak için başka eczaneye sordum oda aynısını söyledi

Iyi akşamlar bende asilama yaptim 7 günüm. Sizin asilamadan sonra 3 gune kadar kanama lekeleri oldu mu?
Bnde kanama olmadı .3.günü gögüslerim şişti hassaslaştı agrıyor. 2gun falan gaz şişkinlik oldu karnımda . Sag kasıgımda iğnelenme batmalar oldu.crinone jel kullanıyorum belki onun etkisindendir . Sizde varmı gögüs agrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…