Aşılama Aşılama tedavisi ve bütün yaşadıklarım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
P pluie29 merhaba cnm inşallah Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebiş nasip eder ben ve isteyen herkese Ben birşey sormak istiyorum aşılama da spermin en kalitelisi seçilip mi veriliyor
Merhaba canım. Amin insallah Evet aşılamada sürecinde erkekten alınan örneğin içinden en kalitelisi ve en hızlısı seçiliyor.

Merhaba canım. Amin insallah Evet aşılamada sürecinde erkekten alınan örneğin içinden en kalitelisi ve en hızlısı seçiliyor.
Anladım cnm. Morfoloji sorunu var bizde de bir kimyasal gebelik geçirdim aşılama düşünüyoruz sonuç ne göstericek bakalım

Merhaba benim ilk asilamam ve 10. Günümde kan testinde 1.61 çıkmış yani negatif demi yoksa bekleyelim mi yükselir mi tercubelisiniz lütfen cevap

Merhaba ne kadar güzel anlatmışsınız hikayenizi benimde bir hikayem var öncelikle epilepsi hastasıyım ve pkover sendromu vardı ilk doktora gitmem duphaston isimli bir ilacın adet sırası dayanılmaz sancısı ile oldu eşime semen testi yapıldı benimde hcg filmi çekildi ve doktor sonuç olarak tanımlanamayan infertilite tanısı koydu eşimle 10 yıllık evliyiz hiç korunmadık fakat hiç hamilelik olmadı bu yüzden önce yumurta takibi yapıp bir kaç kez ilişkiye bıraktı her seferinde negatif maalesef negatif maalesef duymak çok zordu en son çare aşılama diyordu doktor yazın ailemin yanına gidip bir süre kafa dinledim ve o ara bir karar aldım 73 kiloydum diyetisyene gittim döner dönmez iki ayda 7 kilo verdim ilk aşılama yapıldı tabi femara isimli bir ilaçla başladık 5 gün kullandık yumurta takibi ve yeterli boyutlarda yumurta olduğunda ovitrelle çatlatma iğnesi ve aşılama ilk aşılamam negatif çıktı ondan önce femara ile yumurta büyüttük yumurtalardan biri kendi çatladı aşılama iptal dedi doktor sonraki aydı bu ilk aşılama ve daha sonraki zamanda gonal-f diye bir iğneyi femarayla birlikte kullandım yumurtalar yeterli boya geldiğinde ikinci aşılamayı oldum geçtiğimiz Perşembe bugün 6. Günüm içimde öncekilerde olmayan bir umut var bu kez dilerim pozitif der ve rabbim hepimize bir umut olur bolca dua et hiç vazgeçme derim ara vermek insanı daha çok yıpratıyor kendimden biliyorum bir dua var buradaki forumlardan birinde buna benzer hikayesi olan biri önermişti Bn hergün en az 70 kez okuyorum istersen araştırabilirsiniz de dua şöyle rabbi hebli minledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud ben bunun yanında hergün 10 tane salatı tefriciye okuyorum ve 33 tane salavat getirip aralarda dua ediyorum içimde inanılmaz bir inanç var herkes içinde dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…