Yani illa ki bu süreçlerden geçmiş olanlar vardır keşke okuyup geçmek yerine yardımcı olunsaGebe degilim yaptrmadimda üzüldüm cevap alamadigina
İnşallah öyledir canım ya dua ediyorum sürekli bakalım sabah test verdim sağlık ocağına maalesef çıkmadı sonuç laboratuvarlarinda sıkıntı varmış yarına çıkar belki dediler çıkmazsa hastaneye gidip orda verin dediler artık anlamadım bekliyorum. E nabız uygulamasından öğreniyormuşsun sonucunu çıktığında yeni duydum bende onu indirdim ordan bakcam sürekli inşallah olumlu sonuç alırım ya aksini düşünmek istemiyorumİnşallah yaşadığın ağrı beklediğin haberin vesilesidir. Test yaptın mı canım kaçıncı gün bugün ?
Aksini düşünme zaten nasipte olan gelir başa inşallah güzel haber alacaksın içini ferah tutİnşallah öyledir canım ya dua ediyorum sürekli bakalım sabah test verdim sağlık ocağına maalesef çıkmadı sonuç laboratuvarlarinda sıkıntı varmış yarına çıkar belki dediler çıkmazsa hastaneye gidip orda verin dediler artık anlamadım bekliyorum. E nabız uygulamasından öğreniyormuşsun sonucunu çıktığında yeni duydum bende onu indirdim ordan bakcam sürekli inşallah olumlu sonuç alırım ya aksini düşünmek istemiyorum ☹
Aminn inşallah canımAksini düşünme zaten nasipte olan gelir başa inşallah güzel haber alacaksın içini ferah tut
Doktor bana progesteron ilacı bitince test yapıp sonucu bana bildir dedi o ilaçta günde 3 defa ve saydım içindeki tableti 9 gün süren bir ilaç yani 14 gün bekle falan demedi tabi sağlıklı sonuç için diyorsunuzdur haklısınız bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun14 gun garanti beklemelisin igneler de agri yapiyor konuma bakabilirsin gun gun yaziyorum cnku unutuyorum sonra ne olms
Bana progesteron folik asit coraspin bide üzerinde gün yazan küçük ilaçlar var ondan vermisti az öncede aradım lekelenmem oldu devami gelmedi korktum diye oda devamı gelmediyse sıkıntı yapma progesteron ilacını sakın ihmal etme bittiği gün test yaptır zaten o ilacı kullandığın için gebelik şuan varsa da çıkmaz dedi dün boşuna kan verdim zaten sorun oluşmuş sonuçta çıkmadı. Sadece felaket ağrım var adet ağrısı gibi ama adetime de 10 gün var daha. cumartesi bitiyo ilacım pazar test yaptırcam. İnsallah hakkımızda hayırlısı olur inşallah bu defa hayal kırıklığından değil de mutluluktan ağlarızmerhaba,
bende ayın 16 sında aşılama oldum bizde 1 yıldır deniyoruz ve sorunumuz yok umarım sende olumlu sonuç alırsın bana dr progesteron vermedi
inşallah çok güzel haberler alırsın :) sonuçlarını bekliyorumBana progesteron folik asit coraspin bide üzerinde gün yazan küçük ilaçlar var ondan vermisti az öncede aradım lekelenmem oldu devami gelmedi korktum diye oda devamı gelmediyse sıkıntı yapma progesteron ilacını sakın ihmal etme bittiği gün test yaptır zaten o ilacı kullandığın için gebelik şuan varsa da çıkmaz dedi dün boşuna kan verdim zaten sorun oluşmuş sonuçta çıkmadı. Sadece felaket ağrım var adet ağrısı gibi ama adetime de 10 gün var daha. cumartesi bitiyo ilacım pazar test yaptırcam. İnsallah hakkımızda hayırlısı olur inşallah bu defa hayal kırıklığından değil de mutluluktan ağlarız
birde hangi hastanede ve dr yaptırmıştıninşallah çok güzel haberler alırsın :) sonuçlarını bekliyorum
İnşallah hep birlikte alırız güzel haberleri de burdan paylaşırızbirde hangi hastanede ve dr yaptırmıştın
İnşallah darısı başıma olsun bakalım beklemedeyim hala Rabbim yüzüme baksın insallah cevabın için teşekkür ederim canımÇatlatma iğnesi ağrı yapiyo benimde çok agrimisti inşallah hamile kalırsın ben 3 kez denedim olmadı sonra kendiliğinden kaldim
Mrb cnm senin yasadiklarinin aynısını bende yaşadım.4 yıllık evliyim ilk iki sene çocuk istemedik isteyince hemen olur sandik.son iki yıldır da uğraşıyoruz olmuyor.kontrollerimizi yaptırdık hiçbir sorun yok.iki ay klomen ve çatlatma iğnesi vurundm iki ay da femarra kllandm hiçbiri ise yaramadı.nasip olursa bu ay aşılama düşünüyorum.ama aşılama hakkında fazla bilgim yok .bu ara bendede pko varmış gittiğim doktorların hepsi çok küçük hiçbir zararınin olmadığını söylediler.Selamünaleyküm arkadaşlar hepinize öncelikle aranıza yeni katıldım ilk mesajım olacak buda. Hep yazılanları okuyordum şimdide yazmak istedim. 3 buçuk senelik evliyim. Evliliğimin başlarında hamilelik düşünmedim hemen olmasın istemiyorum bakamam edemem dedim ve korunduk 7 ay kadar eşimle. Daha sonra artık karar verdik ve istemeye başladık bebiş hemen olacak sandım tutacak hemen ilk denemede sandım ve sonuç ortada hala deniyoruz. Sizlerle uzun olacak ama gördüğüm tedavileri paylaşmak istiyorum. Belki benim durumumda olan vardır diye. Defalarca denemenin ardından olmayınca doktora gittim çok sağlıklı çok iyi şöyle böyle deyip bir yılımı aldı benim üstelik özele gitmeme rağmen. Sonra iş dolayısıyla başka şehire geldik burda tedaviye başlayalım dedik doktor bakar bakmaz pko dedi. Önceleri burda okuyodum bu pko ne ya diyodum öğrenmiş oldum yaşayarak. Daha sonra tedavi için rahim filmi şart dedi çektirdim Bi sıkıntı yok dedi. Bir defa çatlatma iğnesi yaptı tutmadı. Aradan üç ay geçti hala olmadı. Yaşadığım yerde aşılama yöntemi olmadığı için şehir dışına gittim ve aşılama yaptırdım. Şuan beklemedeyim.10eylulde çatlatma ignesi vurdum 12 Eylül de aşılamam yapıldı. Progestron ilacı verdi bittiği gün hcg değerine baktı dedi meraktan çatlıyorum dün rahim ağzımda ilişki sırasında şiddetli bir ağrı hissettim hala da agrıyor. Bilmiyorum sonucu sadece meraktan çatlıyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah baya baya uzun oldu ksr bakmayın. Güzel haberler verelim inşallah burdan destek olalım birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?