Bu grup hep aynı gün aşılama oldu heralde :) bu hafta belli olacak kızlarben cuma günü direk kan vereyim diyorum Siz ne zaman
Bu grup hep aynı gün aşılama oldu heralde :) bu hafta belli olacak kızlarben cuma günü direk kan vereyim diyorum Siz ne zaman yapacaksınız
Bugün bendeki fark ettiğim değişiklik beyaz akıntı ve göğüslerimde bir hassasiyet oluştu bu regli yaklaşırken olur bende ama hamilelik olunca da mı böyle hassasiyet oluyor bilemedim. Cuma günü kan vermeyi düşünüyorum.Bu grup hep aynı gün aşılama oldu heralde :) bu hafta belli olacak kızlarben cuma günü direk kan vereyim diyorum Siz ne zaman yapacaksınız
Bende genelde regle 1 hafta kalan beyaz akıntı başlıyor canım onun haricinde ara ara baş dönmesi yaşıyorum sadece. Tansiyonum düşmüş gibi oluyor bi 5 dk o da sanırım progesteron hapından. Bana da 14 gün sonra yap test dedi ama 15. gün Cuma direk kan vereyim diyorum idrarda negatif görsem de her türlü kan vereceğim için direk kan vereyim dedim.Bugün bendeki fark ettiğim değişiklik beyaz akıntı ve göğüslerimde bir hassasiyet oluştu bu regli yaklaşırken olur bende ama hamilelik olunca da mı böyle hassasiyet oluyor bilemedim. Cuma günü kan vermeyi düşünüyorum.
Aaaaa ay canım var gibi bence ya. 10. Gün bugün aşılamanın dimi? Çatlatmayın etkisi geçmiştir bence ay inş vardır ama var gibi yaEki Görüntüle 3541635
Kizlar ben dayanamadım yapcam demiştim ya yaptım.Rabbim inşallah nasip etmiştir.carsamba yada Perşembe kan testi vericem
Belirti falan var mı bir şeyler kuşum? Ay bence var senin çok sevindimmmm pesbembe çıkmışEki Görüntüle 3541635
Kizlar ben dayanamadım yapcam demiştim ya yaptım.Rabbim inşallah nasip etmiştir.carsamba yada Perşembe kan testi vericem
Belirti falan var mı bir şeyler kuşum? Ay bence var senin çok sevindimmmm pesbembe çık
Canim gecmistir bencede çünkü 8 ve 9.gun negatifti.benim belirtiler şöyle kuzum.kasiklarda aralıklı batma hafif hafif aralıklı regl ağrısı.rahim içi acıyor.bide göz nasıl segirir öle segirior ara ara bide uyku hali sık sık idrar var oda şöyle çok ağzım kuruyor.oyuzden çok su iciorum ondan wcye gidiyorum die dusunuyorumAaaaa ay canım var gibi bence ya. 10. Gün bugün aşılamanın dimi? Çatlatmayın etkisi geçmiştir bence ay inş vardır ama var gibi ya
Vala inşallah canım vardır su kan testini de bir vereyim biraz belki sevinirimBelirti falan var mı bir şeyler kuşum? Ay bence var senin çok sevindimmmm pesbembe çıkmış
Canim gecmistir bencede çünkü 8 ve 9.gun negatifti.benim belirtiler şöyle kuzum.kasiklarda aralıklı batma hafif hafif aralıklı regl ağrısı.rahim içi acıyor.bide göz nasıl segirir öle segirior ara ara bide uyku hali sık sık idrar var oda şöyle çok ağzım kuruyor.oyuzden çok su iciorum ondan wcye gidiyorum die dusunuyorum
Var bence direk yarın versene kan testini zaten idrarda çıkmışsa kan da direk çıkar canımVala inşallah canım vardır su kan testini de bir vereyim biraz belki sevinirim
Bende dedim yarın değilde çarşamba zaten hastane randevum var ozaman yapıyım diom hemde biraz varsa beta yukselirVar bence direk yarın versene kan testini zaten idrarda çıkmışsa kan da direk çıkar canım
Mantıklı canım çok sevindim ya inş bu grupta herkes pozitifleri görürBende dedim yarın değilde çarşamba zaten hastane randevum var ozaman yapıyım diom hemde biraz varsa beta yukselir
Amin canım benim sen ne durumdasinMantıklı canım çok sevindim ya inş bu grupta herkes pozitifleri görür
0 belirti ile beklemedeyim canım benAmin canım benim sen ne durumdasin
Sayımız artıyor.Benim de aynı şekilde 30 Ocakta aşılama oldum bekliyorum
Bu grup hep aynı gün aşılama oldu heralde :) bu hafta belli olacak kızlarben cuma günü direk kan vereyim diyorum Siz ne zaman yapacaksınız
Ay 2 yıldır yapa yapa test helak oldumHayırlısı inşallah arkadaşım güzel haberlerini bekliyorumvala iyi sabirlisin test yapmamakla
İnşallah hadi bakalım totem tutar Allah'ın izniyleAy 2 yıldır yapa yapa test helak oldumbunda da ters totem yapayım diyorum + negatif test görme korkusu da diyebiliriz yoksa assssslaaaa sabırlı değilimdir ya
Ay 2 yıldır yapa yapa test helak oldumbunda da ters totem yapayım diyorum + negatif test görme korkusu da diyebiliriz yoksa assssslaaaa sabırlı değilimdir ya
Gencde test yapmıyorum sizinde göğüsünde hassasiyet oluştu mu peki ve benim de ağzımda bir kuruluk oluyor sizin yazınızı okuyunca fark ettim bende cuma kan vermey düşünüyorumHayırlısı inşallah arkadaşım güzel haberlerini bekliyorumvala iyi sabirlisin test yapmamakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?