Aşılama surecimde karşılaştığım şeyler...

Bu grup hep aynı gün aşılama oldu heralde :) bu hafta belli olacak kızlar 🫶 ben cuma günü direk kan vereyim diyorum Siz ne zaman yapacaksınız
Bugün bendeki fark ettiğim değişiklik beyaz akıntı ve göğüslerimde bir hassasiyet oluştu bu regli yaklaşırken olur bende ama hamilelik olunca da mı böyle hassasiyet oluyor bilemedim. Cuma günü kan vermeyi düşünüyorum.

1000024994.jpg

Kizlar ben dayanamadım yapcam demiştim ya yaptım.Rabbim inşallah nasip etmiştir.carsamba yada Perşembe kan testi vericem

Bugün bendeki fark ettiğim değişiklik beyaz akıntı ve göğüslerimde bir hassasiyet oluştu bu regli yaklaşırken olur bende ama hamilelik olunca da mı böyle hassasiyet oluyor bilemedim. Cuma günü kan vermeyi düşünüyorum.
Bende genelde regle 1 hafta kalan beyaz akıntı başlıyor canım onun haricinde ara ara baş dönmesi yaşıyorum sadece. Tansiyonum düşmüş gibi oluyor bi 5 dk o da sanırım progesteron hapından. Bana da 14 gün sonra yap test dedi ama 15. gün Cuma direk kan vereyim diyorum idrarda negatif görsem de her türlü kan vereceğim için direk kan vereyim dedim.

Belirti falan var mı bir şeyler kuşum? Ay bence var senin çok sevindimmmm pesbembe çık

Aaaaa ay canım var gibi bence ya. 10. Gün bugün aşılamanın dimi? Çatlatmayın etkisi geçmiştir bence ay inş vardır ama var gibi ya🥹
Canim gecmistir bencede çünkü 8 ve 9.gun negatifti.benim belirtiler şöyle kuzum.kasiklarda aralıklı batma hafif hafif aralıklı regl ağrısı.rahim içi acıyor.bide göz nasıl segirir öle segirior ara ara bide uyku hali sık sık idrar var oda şöyle çok ağzım kuruyor.oyuzden çok su iciorum ondan wcye gidiyorum die dusunuyorum

Canim gecmistir bencede çünkü 8 ve 9.gun negatifti.benim belirtiler şöyle kuzum.kasiklarda aralıklı batma hafif hafif aralıklı regl ağrısı.rahim içi acıyor.bide göz nasıl segirir öle segirior ara ara bide uyku hali sık sık idrar var oda şöyle çok ağzım kuruyor.oyuzden çok su iciorum ondan wcye gidiyorum die dusunuyorum
Vala inşallah canım vardır su kan testini de bir vereyim biraz belki sevinirim🙂
Var bence direk yarın versene kan testini zaten idrarda çıkmışsa kan da direk çıkar canım

Hayırlısı inşallah arkadaşım güzel haberlerini bekliyorum🙂🙏 vala iyi sabirlisin test yapmamakla😁

Hayırlısı inşallah arkadaşım güzel haberlerini bekliyorum🙂🙏 vala iyi sabirlisin test yapmamakla😁
Ay 2 yıldır yapa yapa test helak oldum 😅bunda da ters totem yapayım diyorum + negatif test görme korkusu da diyebiliriz 🥹 yoksa assssslaaaa sabırlı değilimdir ya😅

Gencde test yapmıyorum sizinde göğüsünde hassasiyet oluştu mu peki ve benim de ağzımda bir kuruluk oluyor sizin yazınızı okuyunca fark ettim bende cuma kan vermey düşünüyorum

Back