Aşılama surecimde karşılaştığım şeyler...

Evet bazı şeyler regle 10 gün kala oluodu bende Ama bazıları tuhaf tuhaf batmalar çok olmuodu kısmet bakalım umutsuzluğa kapilmiorum ihtimaller arasındayım hala

Evet bazı şeyler regle 10 gün kala oluodu bende Ama bazıları tuhaf tuhaf batmalar çok olmuodu kısmet bakalım umutsuzluğa kapilmiorum ihtimaller arasındayım hala
Ben niyese kendim için umutlu değilim ya. Rahim durumu sıkıntılı benim. Bi ihtimal denedim işte aşılamayı. Sanki asla hamile kalamayacak gibi hissediyorum dünyanın en zor şeyi gibi geliyor.. etrafıma konunun makarasını yapıyorum sürekli ama bazı günler cidden fırtına kopuyor insanın içinde.

Rahim neden sıkıntılı.

Rahim neden sıkıntılı.
Rahim filmi çektirdim canım 5 ay önce sağ tüpüm yokmuş doğuştan :/ rahmin sağ tarafı da gelişmemiş unicorn uterus diye geçiyormuş. Yani şöyle sağdan yumurtladığım her ay boşuna gidiyor :) bu aşılamada soldan gelişti şansıma yumurta yoksa iptaldi.

Yaaa olsun bozma moralini bellimi olur.kac kişi duydum tek tüple hamile kalan.bide dediğin gibi soldan yumurta gelmiş hala ihtimaller arasındasin.bence herzaman Rabbimden gelen bir mucize vardır

Yaaa olsun bozma moralini bellimi olur.kac kişi duydum tek tüple hamile kalan.bide dediğin gibi soldan yumurta gelmiş hala ihtimaller arasındasin.bence herzaman Rabbimden gelen bir mucize vardır
İnş be canım hepimizin gönlünden geçen olsun gerçekten bizi bizden başka kimse anlayamıyor, en kısa zamanda kavuşalım Kanı ne zaman vereceksin? Seninle de aramız yakındı.

İnş be canım hepimizin gönlünden geçen olsun gerçekten bizi bizden başka kimse anlayamıyor, en kısa zamanda kavuşalım Kanı ne zaman vereceksin? Seninle de aramız yakındı.

Amin canım benim ben salı yada Çarşamba kan vermeyi düşünüyorum.ama onun öncesinde küçük bir gebelik test kaçamağı yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…