Aaa tebrik ederimmmm Allah tamamına erdirsin çok sevindim ben de korktuğum için bakamıyorum ama yarın kan vereceğimCanlar şimdi geldim sağlık ocağında daha çok küçükmüş beta 34.9 ile öğrendim.Allahin izniyle
Bende de sadece akşamları adet olacakmışım gibi sancı geliyor o kadarMaalesef arada ağrım oluyor ne göğüs yada bel ağrısı mide bulantısı hiç biri yok arada aklımda geçiyor sanki hamile değilim ne bilim ya
Gözün aydın çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun inşallahCanlar şimdi geldim sağlık ocağında daha çok küçükmüş beta 34.9 ile öğrendim.Allahin izniyle
Sağol Allah razı olsun bu güzel gunde Rabbim bu hediyeyi bana nasip etti.Rabbim sizlerede nasip etsin hayırlısıylaAaa tebrik ederimmmm Allah tamamına erdirsin çok sevindim ben de korktuğum için bakamıyorum ama yarın kan vereceğim
Sağol Allah razı olsun.Rabbim sanada nasip etsin inşallahGözün aydın çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun inşallah
O bende sabah akşam ara ara oluyor muhtemelen adet olamadigim için olucakmis gibi yapio die dusunuyorum.adet günüm geçtiği zaman oda geçer heraldeBende de sadece akşamları adet olacakmışım gibi sancı geliyor o kadar
Kan verdim şimdiYaptır en azından ucundanda olsa belli olur
Ya bende hemen hemen öyle bazen hiç his etmiyorum bile şimdi kan verdim bakalimBende de sadece akşamları adet olacakmışım gibi sancı geliyor o kadar
Ay hadi güzel haberlerini bekliozKan verdim şimdi
Devlet de yaptım ve sonuc hamile değilimA
Ay hadi güzel haberlerini bekliozozeldemi yaptırdın.bende şimdi gittim değer takibi için özele şimdi verdim kan
Off ya canım çok sıkkın bukadar acı ne bilim yaA
Ay hadi güzel haberlerini bekliozozeldemi yaptırdın.bende şimdi gittim değer takibi için özele şimdi verdim kan
Yaa hayırlısı olsun canım.insallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın.Rabbim nasip etsin inşallahDevlet de yaptım ve sonuc hamile değilim
Amin inşallahYaa hayırlısı olsun canım.insallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın.Rabbim nasip etsin inşallah
Amin inşal
Benimde değerim 63.43 çıktı bugünAmin inşallah
Çok güzel sağlıklı kucağına alırsın inşallahB
Benimde değerim 63.43 çıktı bugün
Sağol kuzum benim Allah razı olsun.sende güzel haberler al inşallah en kısa zamandaÇok güzel sağlıklı kucağına alırsın inşallahcanım benim
Amin artık ben burda yokumSağol kuzum benim Allah razı olsun.sende güzel haberler al inşallah en kısa zamanda
Tamam canim gelirsin yazarsınAmin artık ben burda yokumeğer hamile olursam yazarım yinede
Hayırlısı olsun üzülme Rabbım bekletiyorsa güzelleştiririyordur. Kaçıncı gündü kan verdin?Devlet de yaptım ve sonuc hamile değilim
Aşılamanın kaçıncı günündesin canımB
Benimde değerim 63.43 çıktı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?