- Emoji Skoru
- 403
- Puanlar
- 43
Canım genelde artışı iyi takip edebilmek için aynı yerde verin kan diyorlar sen bi sağlık ocağına sorSağlık ocağında yapmicam o kesinleşti canim doktoruma msj attim dönüş yapar muhtemelen sağlık ocağında ugrasamicam sinir etti zaten beni.
Sağlık ocağı bana 2 hafta sonra gel dedi bende istemiyorum.beta değerini kaç kere sordum.dioki gebelik var dedim yya değer bu işte benim soledigim dio şaka gibiCanım genelde artışı iyi takip edebilmek için aynı yerde verin kan diyorlar sen bi sağlık ocağına sor
Ay hadi gözün aydın canım inşaAllah artışında normal olurda keseyide görürsün inşAllahCanlar şimdi geldim sağlık ocağında daha çok küçükmüş beta 34.9 ile öğrendim.Allahin izniyle
He hadi hayırlısıyla bende yarın gittip kan vercem inşallah çıkar yarın benim 10 cu günüm çıktı çıktı çıkmadı demek değilim artıkYa ama oluomus galiba o bı kaç kişiden duydum ben.benim biraz kanal dar olduğu için aşılama yaptığı aparatta kan gormustum birazda peceteyede geldi başka gelmedi ama ilk gün oldu benim
Amin canım inşallah Allah razı olsunAy hadi gözün aydın canım inşaAllah artışında normal olurda keseyide görürsün inşAllah
Cikar canim bence yaptır gitsinHe hadi hayırlısıyla bende yarın gittip kan vercem inşallah çıkar yarın benim 10 cu günüm çıktı çıktı çıkmadı demek değilim artık
Öyle mi his ediyorsunCikar canim bence yaptır gitsin
Yaptır en azından ucundanda olsa belli olurÖyle mi his ediyorsun
Ay o ne öyle 2 hafta sonrası da neymiş sen o zaman 2 gün sonra özele git kuşumSağlık ocağı bana 2 hafta sonra gel dedi bende istemiyorum.beta değerini kaç kere sordum.dioki gebelik var dedim yya değer bu işte benim soledigim dio şaka gibi
Kendi doktorum yarın git bakalım artışa dedi.bende özele gitcem canimAy o ne öyle 2 hafta sonrası da neymiş sen o zaman 2 gün sonra özele git kuşum
sen devlette mi yaptırmıştın canım aşılamayı?Kendi doktorum yarın git bakalım artışa dedi.bende özele gitcem canim
sen devlette mi yaptırmıştın canım aşılamayı
Yok kuzum özelde yaptirdimsen devlette mi yaptırmıştın canım aşılamayı?
Y
Yok kuzum özelde yaptirdim
Benim de özel. Bugün hocaya yazdım tınlamadı bileY
Yok kuzum özelde yaptirdim
Yok kuzum yine ilgilenio Allah razı olsun.hatta çok sevindi bileBenim de özel. Bugün hocaya yazdım tınlamadı bilevalla bir de tıp fakültesine randevu aldım 9 eylüle yarın gidicem bakalım. Özel özel diyoruz da ilgi de öyle ahım şahım değil görüldüğü üzere. Bir de özel klinik yani
Normal aşkım sonuç pozitifYok kuzum yine ilgilenio Allah razı olsun.hatta çok sevindi bile
Sende pozitif olmaya bak ozaman .Allah'ın izniyleNormal aşkım sonuç pozitifönemli olan negatifte ne tepki verdiği doktorun bence.
İnş kuşum tüp bebek yolları göründü bana illa masrafa sokacakSende pozitif olmaya bak ozaman .Allah'ın izniyle
Kacinci denemen canim asilamayiİnş kuşum tüp bebek yolları göründü bana illa masrafa sokacak
1. Canım ama 50K verince direk tüp bebeğe geçmek mantıklı geliyor şuanKacinci denemen canim asilamayi
Aynen çok pahalı ya benimde hemen hemen okadar tuttu iğne o bu derken gidip vala.bende tüp bebek için en az 3 senelik evlilik 2 aşılama deneyimi olması gerektiğini biliorum ama konuş bakalım doktorla1. Canım ama 50K verince direk tüp bebeğe geçmek mantıklı geliyor şuantabi devlette olursa 2 aşılama zorunluluğu var diye duydum yarın öğrenicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?