Aşılama surecimde karşılaştığım şeyler...

Hım hadi hayırlısıyla inşallah tutar cnm

Amin inşallah ben kendimde çok emin değilim sanki kız
Öyle düşünme Allah büyük ben bu aşılama surecinde okadar uzuldumki Kayınpederim hastaneye kaldırıldı ve hala hastanede ona kosturduk eşim rahatsizlandi hastanede yattı annem hastalandı ben grip oldum herşey üst üste geldi kendi kendime hep dedim ama vala bu çocuk tutmicak bukadar strese artık ümidimi kestigin anda bu mübarek günde güzel haber geldi gönlünü güzel tut arkadaşım.Allahin izniyle güzel sonuçlar al sende ve ömrünün boyunca bebeğin senle olsun

Yok hayır hic rahim filmi çekilmedi bana.ama bu ayda sonucumuz negatif olursa ben isticem rahim filmini bakalım daha neler duycaz,
Doktor nereden almış diplomayı. Rahim filmi olmadan işlem yapılmaz. Oranın durumunu bilmeden nasıl işlem yapmış. Doktoru acil değiştirin.

Doktor nereden almış diplomayı. Rahim filmi olmadan işlem yapılmaz. Oranın durumunu bilmeden nasıl işlem yapmış. Doktoru acil değiştirin.
Yok aslında doktorla alakası yok arkadaşım ben istemedim biraz benden kaynaklı oldu malesef.

Gebelik varken rahim filmi çekilmez die duymustum

Ay kıyamam hani derler ya tam umutum bittiği yerdeyim derken bir mucize olur ya işte oda öyle ve burda herkezin Berat kandili mübarek olsun peki bu işlemde sonra ağrın çok oldu mu benim çok oldu ve kan geldi mi canım benim

Benim doktorumda bende hiç filim falan hiç birşey istemeden yaptı aşılama sadece benim yumurtalık çok küçükmüş büyütüp hemen çatlatma iğnesi sonrada birgün sonra aşılama yapti

Amin canım benim Allah'ın hikmetine sual olunmaz.cumleten hayırlı kandiller.cancazim benim aşılamada minik bir kan geldi sadece okadar.ilk günü ister istemez aşılamanın verdiği birşeyden dolayı rahmim acıdı sonra normale döndü sadece 5.yada 6.gunu ozaman çok şiddetli bı kasık ağrım oldu.o kasık ağrısından sonra artık hafif hafif kasıklarda batma afedersin rahmimdee böle pıt pıt kalp atışı gibi biseyler oldu.bide hissedin ya ben bugüne kadar her ay hamileyim sanmistim ama böle değildi.tabi herkeste farklı olabilir ben o kasık batması ve rahmimde o kalp atışı gibi şeyden sonra acaba varmı die test yapmıştım

Ben ilk asilamam herhalde seninde ilk ve canım bende iki sefer kan geldi biri 2 günü birde 3 günüde geldi sonra olmadı ağrım çöktü ama

Ben ilk asilamam herhalde seninde ilk ve canım bende iki sefer kan geldi biri 2 günü birde 3 günüde geldi sonra olmadı ağrım çöktü ama
Ya ama oluomus galiba o bı kaç kişiden duydum ben.benim biraz kanal dar olduğu için aşılama yaptığı aparatta kan gormustum birazda peceteyede geldi başka gelmedi ama ilk gün oldu benim

Canımmmm çok sevindimmmm şimdi artışı takip etme zamanı sağlıcakla inş
Sağlık ocağında yapmicam o kesinleşti canim doktoruma msj attim dönüş yapar muhtemelen sağlık ocağında ugrasamicam sinir etti zaten beni.

Canım yaptır gitsin kan testini. Zaten anladığım kadarıyla tutmadıysa regl geliyor. Benim 13. Geldi. Yarın gir ver sen kanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…