- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
Maalesef arada ağrım oluyor ne göğüs yada bel ağrısı mide bulantısı hiç biri yok arada aklımda geçiyor sanki hamile değilim ne bilim yaBenim de 8.günüm. Herhangi bir belirtiniz var mı?
Tm inşallah güzel haberler yazarsınAmin amin inşallah canım benim tabiki haber vericem Allah'ın izniyle
Umarım inşallahTm inşallah güzel haberler yazarsıncanım ya
Malesef kızlar benim regl’e döndü. Aşılama sonrası 13. günde regl olmuş oldum. Progestanda gecikme vs yapmadı. Bundan sonraki süreçte tüp bebeğe geçeceğim yüksek ihtimal. İnş hepinizi pozitifleri görürsünüztakip ediyor olacağım bu grubu sonuçlarını yazın
Canim benim hala enabiza dusmedi.sen bence şimdi yaptır testi anca doğuma kadar hamilemisin degilmisin öğrenirsinCanıımm asla moral bozmak yok <3 saglıklı olsun bizim olsun :) ne yaparsak yapalım, hep cabalıyoruz ama o ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek.
daha regl olmadım kan da vermedım, yarın mı versem acaba dıyorum . beklenen adet tarıhım 14 subat cunku.
acıkcası bır belırtım de yok
Emnsrn sen ne yaptın canım cıktı mı sonucun :) ınsallah pozıtıftır son testınde de bana daha koyu gibi geldi.
Canim benim hala enabiza dusmedi.sen bence şimdi yaptır testi anca doğuma kadar hamilemisin degilmisin öğrenirsin
Git canim yaptır gerçekten kafan rahatlasın enazindan varmı yokmu die çelişkiye dusmezsinhahahah valla sormabenım ıs yerıme cok yakın tıp merkezı var , orada yaptıracagım 1 saatte cıkıyor demıslerdı
progestanlarımı da orada oluyorum.
Git canim yaptır gerçekten kafan rahatlasın enazindan varmı yokmu die çelişkiye dusmezsininşallah ta güzel haberler alirsin
Tamam bakalım hayırlısıBakalım olmadı bugun oglen ya da cıksta veririm :) valla sabırsızlanıyorm cok. Öyle akkntım falan da olmadı hıc.
Tamam bakalım hayırlısıvala bende akıntım olup olmadigini bilmiorum fitil kullandığım için anlayamıyorum.sadece kahverengi leke geldi okadar
İnşallah kuzum ya görmedende var diemiyorum.Allah büyük bu mübarek günde güzel haberler alalım cümletenTUttu bence seninki :) sonucun da bir çıksaydı
İnşallah kuzum ya görmedende var diemiyorum.Allah büyük bu mübarek günde güzel haberler alalım cümleten
İnşallah kuzum ya görmedende var diemiyorum.Allah büyük bu mübarek günde güzel haberler alalım cümleten
Yok ya çıkmadı daha nekadar mühim kanım varmış bak bak bitmedi şimdi sağlık ocağına gidicemdayanamadım gittim kan verdım :) ama 3 4 saat buluyormus cıkması.
senın yansıdı mı sonucun?
Eee cnm sonucunu aldın mı merak ettimUmarım inşallah
Senin kaçıncı günü acaba cnm ve şüphe var mı hamileliktedayanamadım gittim kan verdım :) ama 3 4 saat buluyormus cıkması.
senın yansıdı mı sonucun?
Yok ya çıkmadı daha nekadar mühim kanım varmış bak bak bitmedi şimdi sağlık ocağına gidicem
Senin kaçıncı günü acaba cnm ve şüphe var mı hamilelikte
Ayy canım gözün aydın biliyordum his ettimCanlar şimdi geldim sağlık ocağında daha çok küçükmüş beta 34.9 ile öğrendim.Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?