Aşılama surecimde karşılaştığım şeyler...

Canıımm asla moral bozmak yok <3 saglıklı olsun bizim olsun :) ne yaparsak yapalım, hep cabalıyoruz ama o ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek.

daha regl olmadım kan da vermedım, yarın mı versem acaba dıyorum . beklenen adet tarıhım 14 subat cunku.

acıkcası bır belırtım de yok

Emnsrn sen ne yaptın canım cıktı mı sonucun :) ınsallah pozıtıftır son testınde de bana daha koyu gibi geldi.

Canim benim hala enabiza dusmedi.sen bence şimdi yaptır testi anca doğuma kadar hamilemisin degilmisin öğrenirsin

Canim benim hala enabiza dusmedi.sen bence şimdi yaptır testi anca doğuma kadar hamilemisin degilmisin öğrenirsin

hahahah valla sorma benım ıs yerıme cok yakın tıp merkezı var , orada yaptıracagım 1 saatte cıkıyor demıslerdı
progestanlarımı da orada oluyorum.

hahahah valla sorma benım ıs yerıme cok yakın tıp merkezı var , orada yaptıracagım 1 saatte cıkıyor demıslerdı
progestanlarımı da orada oluyorum.
Git canim yaptır gerçekten kafan rahatlasın enazindan varmı yokmu die çelişkiye dusmezsin inşallah ta güzel haberler alirsin

Git canim yaptır gerçekten kafan rahatlasın enazindan varmı yokmu die çelişkiye dusmezsin inşallah ta güzel haberler alirsin

Bakalım olmadı bugun oglen ya da cıksta veririm :) valla sabırsızlanıyorm cok. Öyle akkntım falan da olmadı hıc.

Bakalım olmadı bugun oglen ya da cıksta veririm :) valla sabırsızlanıyorm cok. Öyle akkntım falan da olmadı hıc.
Tamam bakalım hayırlısı vala bende akıntım olup olmadigini bilmiorum fitil kullandığım için anlayamıyorum.sadece kahverengi leke geldi okadar

Senin kaçıncı günü acaba cnm ve şüphe var mı hamilelikte

kasıklarımdakı huzursuzluk dısında belırtım sıkıntım yok o da regl olacak gıbı mı degıl mı bılemıyorum anlamlandıramadım. cok da ılac takvıyesı aldım o yuzden belırtı dıyebılecegım pek bır seyım yok :)

ben de 30 ocakta oldm asılama. 14. gun bugun

Canlar şimdi geldim sağlık ocağında daha çok küçükmüş beta 34.9 ile öğrendim.Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…