Aşılama surecimde karşılaştığım şeyler...

Slm kizlar fazla okuyamadım ama yarısını okudum bende aşılama yaptım bugün benim 8ci günüm ama bilmiyorum tuttuğu yada tutmadığını ilk asilamam ama çok heyecanlıyım
Maşallah umarım güzel haberler alırsın inşallah.ben onuncu günü erken gebelik testi yaptığımda öğrendim.tabi kanda daha belli değil beklemedeyim ama testlere göre pozitif duruo

Maşallah umarım güzel haberler alırsın inşallah.ben onuncu günü erken gebelik testi yaptığımda öğrendim.tabi kanda daha belli değil beklemedeyim ama testlere göre pozitif duruo
Hadi inşallah hayırlısıyla bebisler gelir ben yaptim gebelik testi hiç çizgi cikmadi

Ben bu sabah sağlık ocağında verdim canim muhtemelen sonucu yarın ogrenicem hayirlisiyla
Hadi hayırlısıyla içimdeki his bence hamilesin ama Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ozaman yarın haber veririsin inşallah tutmuştur

Kaçıncı gunundesin acaba ben 8 ci gundeyim acaba 10 cu gününde yapsam çıkar mı
Ben 8.9.gunlerde yapmıştım ozaman negatifti yani çatlatma ignesinin etkisi geçmişti. 10.gunu erken gebelik testiyle öğrendim canim.istersen içinde kalmasın bakabilirsin erken gebelik testiyle

Rahim filmi cekilmeden mi bu işlemi yaptırdınız ? Çok değişik bir durumla karşılaşmışsın fakat rahim filminde bunlar çıkardı eğer çektirdiysen böyle acı cektirerek bir işlem yapmaması gerekirdi doktorun enfeksiyona felan bile neden olabilir kanama ya sebep olmuş. İlk defa duydum bence bidaha o doktora gitmemelisin.

Evet rahim filmi cektirmeden yaptılar ama acı çektirmek demiyimde elinden geleni yaptı aslında diyelim.biraz rahim filmi benle alakalı oldu ben korktugumdan çok yanasmadim.aslinda birçok kişi yaşamış canim bu kanamayı sanırım.okudugum kadarıyla.biraz canım acıdı ama oldu bitti gitti şimdi hayırlısı dielim artık çok doktora gittim ama ilk denememde bu doktordan sonuç aldım.doktor içinde hayırlısı dielim

Eğer işe yaradıysa harika sevindim ama rahim filmini acısız cektirebileceğin yerler var istanbulda keşke araştırsaydın orda ultrasonda çıkmayan herşey çıkıyor çünkü ilerde cektirmen gerekirse aklında olsun C kollu cihazlı radyolojilerde cektir .. hayırlı olsun inşallah

Malesef kızlar benim regl’e döndü. Aşılama sonrası 13. günde regl olmuş oldum. Progestanda gecikme vs yapmadı. Bundan sonraki süreçte tüp bebeğe geçeceğim yüksek ihtimal. İnş hepinizi pozitifleri görürsünüz takip ediyor olacağım bu grubu sonuçlarını yazın

Canım üzülme hakkinda hayırlısı neyse o olsun inşallah.en güzel dualarım seninle inşallah en kısa zamanda nasip olur

Daha sonuç belli değil canim inşallah hayırlı sonuçlar alırım kısmet bakalım

Ben 8.9.gunlerde yapmıştım ozaman negatifti yani çatlatma ignesinin etkisi geçmişti. 10.gunu erken gebelik testiyle öğrendim canim.istersen içinde kalmasın bakabilirsin erken gebelik testiyle
Aslında cuma günü kan vermeyi düşünüyorum inşallah güzel haberler alırım ve bir okadar sabırsızim yaaa

Y
Aslında cuma günü kan vermeyi düşünüyorum inşallah güzel haberler alırım ve bir okadar sabırsızim yaaa
Yani sürpriz olsun diosun hadi bakalım sürprizin seninle olsun inşallah güzel haberlerin olsun nurdan paylaşırsın

Slm kizlar fazla okuyamadım ama yarısını okudum bende aşılama yaptım bugün benim 8ci günüm ama bilmiyorum tuttuğu yada tutmadığını ilk asilamam ama çok heyecanlıyım
Benim de 8.günüm. Herhangi bir belirtiniz var mı?

Y

Yani sürpriz olsun diosun hadi bakalım sürprizin seninle olsun inşallah güzel haberlerin olsun nurdan paylaşırsın
Amin inşallah hepimizin niyeti beli allah inşallah hepimize nasip ederve yarın sende en güzel haberinle burda beklemiş olurum

Amin inşallah hepimizin niyeti beli allah inşallah hepimize nasip ederve yarın sende en güzel haberinle burda beklemiş olurum
Amin amin inşallah canım benim tabiki haber vericem Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…