- 22 Ekim 2022
- 189
- 66
- 29
Geciktikçe eziyet olurdu böylesi daha iyiReglim başladı kızlar maşallah tam olarak beklenen gün. 1 gün bile gecikmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geciktikçe eziyet olurdu böylesi daha iyiReglim başladı kızlar maşallah tam olarak beklenen gün. 1 gün bile gecikmedi
Perşembe randevum var zaten gidince başlatırsa devam etmeyi planlıyorum canımAyy hadi yaa canim yeni ay yeni umut öyle düşün. Napcaksin planin ne ? Dalgalı bir ay oldu senin icin insallah bir sonraki ay guzel seyler olur
Kesinlikle katılıyorum. Bir rahatlama geldi zatenGeciktikçe eziyet olurdu böylesi daha iyi
Hakkinda hayirlisi canim ya. Bende bi olsaydim. Hala gecikme yasiyorum kanda negatif cikmisti vallahi iyice ne hissedecegimi şaşırdımPerşembe randevum var zaten gidince başlatırsa devam etmeyi planlıyorum canım
Canim ayni gibi duruyor. Ya igne etkisi devam yada pozitif olacak sonucun. Aşılama gününü sayiyor musunKızlar bugün de test yaptım aşılama 11. Gündeyim ilki bugün diğeri dün sizce bi fark var mı ya?
Ay bende senle ayniyim mutlutablom. Benim epey gecikti bide. Napcaz bizzGünaydın
Benim regl henüz olmadı ama sonuc 0,2
Devamkeeee
Yok lilym saymıyorum 11. Aşılama çatlatma 13. Gün oldu suanCanim ayni gibi duruyor. Ya igne etkisi devam yada pozitif olacak sonucun. Aşılama gününü sayiyor musun
Canım benimde öyle oldu o yüzden umut vermek hiç istemem maalesefYok lilym saymıyorum 11. Aşılama çatlatma 13. Gün oldu suan
Ben zaten sanmıyorum hiç çünkü ilk gebelik olduğunda tedavimde silikti ama görmüştüm çok rahat böyle mikroskopla bakcam utanmasam yani ondan kafadan eledim kendimi…Canım benimde öyle oldu o yüzden umut vermek hiç istemem maalesef
Ya sen hala adet olmadın mı? Geç döllenme olabilir mi acaba önceki aylarda böyle hiç gecikme olmuş muydu ? Şuan beklenen adetten kaç gün gecti peki cnm?Hakkinda hayirlisi canim ya. Bende bi olsaydim. Hala gecikme yasiyorum kanda negatif cikmisti vallahi iyice ne hissedecegimi şaşırdım
Canim inşallah pozitif olur sonucun ama olmadi yarin yine yap. Iste erken test yapmanin böyle olumsuzluklari oluyor her gün kontrol etme geregi duyuyor insan.Yok lilym saymıyorum 11. Aşılama çatlatma 13. Gün oldu suan
Yok kuzum olmadim hala.. ya lekelenmem oldukca fazla ama bir türlü baslayamiyor reglim. Tedaviye basladigimdan beri 1gun bile sasmadi günüm ama bu ay gecikti. Normal tedaviye başlamadan önce 33 34 günde olurdum ama tedaviye baslayinca 30 güne döndü.Ya sen hala adet olmadın mı? Geç döllenme olabilir mi acaba önceki aylarda böyle hiç gecikme olmuş muydu ? Şuan beklenen adetten kaç gün gecti peki cnm?
Gelir balimm sıkma kendiniAy bende senle ayniyim mutlutablom. Benim epey gecikti bide. Napcaz bizz
Aynen dipsiz kuyu gibi sen nasılsın canım ne yapmayı düşünüyorsunCanim inşallah pozitif olur sonucun ama olmadi yarin yine yap. Iste erken test yapmanin böyle olumsuzluklari oluyor her gün kontrol etme geregi duyuyor insan.
Cnm benim ablam ebe senden bahsettim durumunu söyledim hala olmadı dedim. Kan testi doğrudur ama hala adet olmadiysa yeniden test yaptırsın geç döllenme olabilir dedi. Bekle biraz daha olmazsan test yaptır istersen. İnşallah olmayisinin sebebi gebeliktir çok mutlu olurum gerçekten senin için. Bize de umut olursunYok kuzum olmadim hala.. ya lekelenmem oldukca fazla ama bir türlü baslayamiyor reglim. Tedaviye basladigimdan beri 1gun bile sasmadi günüm ama bu ay gecikti. Normal tedaviye başlamadan önce 33 34 günde olurdum ama tedaviye baslayinca 30 güne döndü.
Geç döllenme olma ihtimali de var mi bu kadar süren lekelenme de bilmiyorum ki hic
5 gün geciktim canim
Aynen vallahi bu süreç basindan sona tam bir dipsiz kuyu kirmizilar gelmek uzere canim benimde. Tekrar giderim dr a bakalim ne derse artikAynen dipsiz kuyu gibi sen nasılsın canım ne yapmayı düşünüyorsun
Ah kuzum insallah öyle olur diycem de biraz biraz kirmizilar gelmeye basladi. Aksama kadar baslar gibi geliyor. Eger baslarsa yarina giderim hemen doktora bakalim ne yapalim derse. Teşekkür ederim canim bilgi verdigin icin. Ay keşke öyle bisey olsa ne kadar güzel olurdu yaa vallahi herkese iyi geliyor gebelik haberleri umut oluyorCnm benim ablam ebe senden bahsettim durumunu söyledim hala olmadı dedim. Kan testi doğrudur ama hala adet olmadiysa yeniden test yaptırsın geç döllenme olabilir dedi. Bekle biraz daha olmazsan test yaptır istersen. İnşallah olmayisinin sebebi gebeliktir çok mutlu olurum gerçekten senin için. Bize de umut olursun
Ya inşallah olmazsın hakkında hayırlısı olsun cm inşallahAh kuzum insallah öyle olur diycem de biraz biraz kirmizilar gelmeye basladi. Aksama kadar baslar gibi geliyor. Eger baslarsa yarina giderim hemen doktora bakalim ne yapalim derse. Teşekkür ederim canim bilgi verdigin icin. Ay keşke öyle bisey olsa ne kadar güzel olurdu yaa vallahi herkese iyi geliyor gebelik haberleri umut oluyor