Aynen keşke cnm benim boş konuşunca değilde unuttugumuzda olur derlerHepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. İnşallah kendiliğinden olur tabiki ne güzel bir mucize olmuş olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen keşke cnm benim boş konuşunca değilde unuttugumuzda olur derlerHepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. İnşallah kendiliğinden olur tabiki ne güzel bir mucize olmuş olur
Aynen keşke cnm benim boş konuşunca değilde unuttugumuzda olur derler
Varmi plan bayram a cnm napacaksinUnutalım bayram tatilinde en azından biraz
Aşılama ücreti dışında doktor kontrolünde kontrol ücreti ödediniz miYok canım eşim doktor normalde yüzde 50 yapıyorlar indirim ama tamamen özel bir işlem olduğu için zar zor bu kadar yaptırttık normalde yapmıyolarmış
Normalde hastalanmam lazımdı hastalanmadımda. Bari bayramdan önce hastalansam ilaç için rapor çıkarttırıcaktık bu ayYaa benim ağrım hep aynı kanama gelmedi daha hiç ama çok yıkıldım
Teşekkür ederim. Femara ile 2. Aşılamam. Bu ay tutmazsa gonal f ile deneyeceğiz demişti doktorHakkinda hayirlisi olsun canm. Kacinci aşılamandı
Bende aynı durumdayım canım bayram öncesi adet olsamda tedavi bi sonraki aya kalmasaNormalde hastalanmam lazımdı hastalanmadımda. Bari bayramdan önce hastalansam ilaç için rapor çıkarttırıcaktık bu ay
Ailemin yanına gidicem canım biraz kafa dağıtmak iyi gelicek sende kafanı dağıt biraz uzaklaşVarmi plan bayram a cnm napacaksin
Bende öyle cnm aailemin yanında olacağım düğün vs de var akraba nin kafam dağılırAilemin yanına gidicem canım biraz kafa dağıtmak iyi gelicek sende kafanı dağıt biraz uzaklaş
İlk gittiğinde muayene ücreti var. Sonrasında 10 gün kontrol süren oluyor canım. Ama benim süreç 10 günü geçti hep o yüzden tekrar ödemek zorunda kaldımAşılama ücreti dışında doktor kontrolünde kontrol ücreti ödediniz mi
Aynen canım iyi olur. benimde yakın arkadaşımın düğünü var biraz kafa dağıtalım yeter bunaldık gerçektenBende öyle cnm aailemin yanında olacağım düğün vs de var akraba nin kafam dağılır
Hadiya iyiymiş ben her gittiğimde ücret ödedimİlk gittiğinde muayene ücreti var. Sonrasında 10 gün kontrol süren oluyor canım. Ama benim süreç 10 günü geçti hep o yüzden tekrar ödemek zorunda kaldım
Aa niye ki her özel hastanede kontrol süresi oluyorHadiya iyiymiş ben her gittiğimde ücret ödedim
Ben polikinlik gidiyorum belki o yüzdenAa niye ki her özel hastanede kontrol süresi oluyor
Bende adet olmadım bugün açık kahve akıntım oldu yine hafif kaşık ağrım var inşallah olmamda bir mucize olur ya tekrar aynı süreçleri yaşamak istemiyorumAa niye ki her özel hastanede kontrol süresi oluyor
Bende hala olmadım dün akşam lekelenme geldi bugün gelen bi şey yok ama stresten gelmiyor diye düşünüyorumBende adet olmadım bugün açık kahve akıntım oldu yine hafif kaşık ağrım var inşallah olmamda bir mucize olur ya tekrar aynı süreçleri yaşamak istemiyorum
Evet o yüzdendir canımBen polikinlik gidiyorum belki o yüzden
Kaçıncı günündeydin canım aşılamanınBende hala olmadım dün akşam lekelenme geldi bugün gelen bi şey yok ama stresten gelmiyor diye düşünüyorum
Bugün 15.gün olduKaçıncı günündeydin canım aşılamanın
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canimTeşekkür ederim. Femara ile 2. Aşılamam. Bu ay tutmazsa gonal f ile deneyeceğiz demişti doktor