Yarın yaparsan kesin çıkar sonuç cnm. Peki belirti falan varmı nasıl hissediyorsunDayandım valla bende kendime şaşırdım. Doktorun sözünü dinledim 14 gün sonra yap dedi bende bekledim hiç yapmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın yaparsan kesin çıkar sonuç cnm. Peki belirti falan varmı nasıl hissediyorsunDayandım valla bende kendime şaşırdım. Doktorun sözünü dinledim 14 gün sonra yap dedi bende bekledim hiç yapmadım
Merhabaa cok aznkalmis gününüz gelmiis. Bence her ikisini de yap ben oyle yapmistim garanti olsun diye belirtiniz falan var mi pekiMerhaba arkadaşlar bugün aşılamanın 12. Günü. Pazar günü test yapacağım sizce erken gebelik testi mi yapmalıyım yoksa kaset test mi
Hayırlısı olsun cnm inşallah güzel haberler alırsın. Allah isteyen herkese nasip etsinAçıkçası ilk hafta hiçbir şey hissetmedim ne ağrı ne akıntı. Ama bu hafta vajinamda ağrı ve yanma hissettim daha önce hiç böyle bişey hissetmemiştim ayağa kalktıkça hafif kasık ağrısı oldu birazda dünden beri akıntım var
İyi yapmışsın canım benimde 9.günüm bende beklemeyi düşünüyorum kafa karışıklığı olmasın diye ilk aşılaman mıydı inşallah pozitifi görürsünDayandım valla bende kendime şaşırdım. Doktorun sözünü dinledim 14 gün sonra yap dedi bende bekledim hiç yapmadım
Evet çok az kaldı öyle yapayım o zaman bu hafta biraz belirti yaşadım kasık ağrısı akıntı falan ama bilemiyorum hayırlısı bakalımMerhabaa cok aznkalmis gününüz gelmiis. Bence her ikisini de yap ben oyle yapmistim garanti olsun diye belirtiniz falan var mi peki
Amin canım inşallah güzel sonuçlar alırımHayırlısı olsun cnm inşallah güzel haberler alırsın. Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet canım ilk aşılamam. İnşallah ya bekliyorum bakalım pazar yazarım burdanİyi yapmışsın canım benimde 9.günüm bende beklemeyi düşünüyorum kafa karışıklığı olmasın diye ilk aşılaman mıydı inşallah pozitifi görürsün
Bu Üçüncü aşılamamdı birinci olmadı ikinci aşılama tuttu bir kızım var buda üçüncüydü tutmadıIlk aşılama mıydı sizin de. İnşallah pozitifleri göreceğimiz günler de olur üzülme sıkma canını
Hayırlı haberlerle buraya yazarsın inşallahEvet canım ilk aşılamam. İnşallah ya bekliyorum bakalım pazar yazarım burdan
İnşallahHayırlı haberlerle buraya yazarsın inşallah
Hadi inşallah pozitiftir de seviniriz bizde haber ver bize deEvet çok az kaldı öyle yapayım o zaman bu hafta biraz belirti yaşadım kasık ağrısı akıntı falan ama bilemiyorum hayırlısı bakalım
Yeniden denemek lazim bence pes etmeyin. Bide kızınız varmış yine ona şükür ☺ insallah yeniden pozitif görürsünüzBu Üçüncü aşılamamdı birinci olmadı ikinci aşılama tuttu bir kızım var buda üçüncüydü tutmadı
İnşallah 4 yıllık özlemim biterHadi inşallah pozitiftir de seviniriz bizde haber ver bize de
Ay amiiinn yürekten amin hemde daha önce hic hamilelik yaşadın mı pekiİnşallah 4 yıllık özlemim biter
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah 4 yıllık özlemim biter
Hiç oluşmadı gebelik canımAy amiiinn yürekten amin hemde daha önce hic hamilelik yaşadın mı peki
Amin sağlıklı sıhhatli inşallahİnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin