- 30 Mayıs 2024
- 178
- 27
- 29
Yok ya ağızdan içmekten ise fitil olarak almak daha etkili ve zararsızBende aynı cnm o bulantı falan yapmaz herhalde. Yan etkisi varmı ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya ağızdan içmekten ise fitil olarak almak daha etkili ve zararsızBende aynı cnm o bulantı falan yapmaz herhalde. Yan etkisi varmı ki?
İnşallah cnm benim bende öyle umud ediyorum ol deyince olduran rabbim bizimde dualarımızı kabul etsin inşallah. Eğer negatif olursaBayramdan sonra tüp bebeğe başlayacağım inşallah gerek kalmazSık wc sadece 2 gün oldu Şuan normal
Bulantım olmadı benimde.
Ceviz-Avokado-Yumurta-Ev yapımı yoğurt yiyorum ekstra günlük yaşantımda önemsemiyordum olur sa yerim olmazsa aramazdım şimdi günde 1 porsiyon yiyorum.
Doktor demedi ama Folik asit de almaya başladım aşılama dan itibaren , yarım doz şeklinde
Bilmiyorum bakalım Rabbim verirse eğer bayrama 3 kişi olurız
Benimde bugün ikinci aşılamamın 4.günü hepimiz pozitif görelim inşallahhMerhaba cnm süreç imiz aynı sanırım benimde bugün 6.gun herhangi bir belirti vs varmı nasıl hissediyorsun
İnşallah cnm Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..belirtin varmı gerçi erken ama olsun bazılarının acı eşiği düşük oluyor erken farkediyor..1..ve 2. Arasında bariz fark varmı hissettigin belirti vs vsBenimde bugün ikinci aşılamamın 4.günü hepimiz pozitif görelim inşallahh
İlk aşılamamda ohss sendromu olmuştum canım o yüzden çok şiddetli ağrılarım vardı tek hatırladığım bu ikinci aşılamada da olur diye korkmuştum bu kez olmayacak inşallah 4 günü geçirdim şuana kadar hep kasık ağrılarım oldu işlem günü baya ağrı oldu iki gündür bel ağrısı var bi de baş dönmesi halsizlik uyku hali var ama aşılamayla alakalı olduğunı düşünmüyorumİnşallah cnm Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..belirtin varmı gerçi erken ama olsun bazılarının acı eşiği düşük oluyor erken farkediyor..1..ve 2. Arasında bariz fark varmı hissettigin belirti vs vs
İlk defa duydum o sendromu cnm benim.. geçmiş olsun. Benimde aşılamalarim hep zorlu ve acılı geçti. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bebis cnm emeklerimizin karşılığını versin inşallahİlk aşılamamda ohss sendromu olmuştum canım o yüzden çok şiddetli ağrılarım vardı tek hatırladığım bu ikinci aşılamada da olur diye korkmuştum bu kez olmayacak inşallah 4 günü geçirdim şuana kadar hep kasık ağrılarım oldu işlem günü baya ağrı oldu iki gündür bel ağrısı var bi de baş dönmesi halsizlik uyku hali var ama aşılamayla alakalı olduğunı düşünmüyorum
Pcos var bende yüksek doz ilaç kullanınca yumurtaların hepsi fazla uyarıldı yumurtalıklarım 10cm olmuştu pcos hastalarında olabiliyor maalesefİlk defa duydum o sendromu cnm benim.. geçmiş olsun. Benimde aşılamalarim hep zorlu ve acılı geçti. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bebis cnm emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Oo hepsi bir büyürse felâket ağrı sızı yapar cnm ya. 1.tane yumurta buyuse bile 2.3 gün karın kaşık ağrısı çekiyoruz. Çok geçmiş olsun cnmPcos var bende yüksek doz ilaç kullanınca yumurtaların hepsi fazla uyarıldı yumurtalıklarım 10cm olmuştu pcos hastalarında olabiliyor maalesef
Geçti gitti canım çok sağol bu ay inşallah hastalıksız bir pozitif haberi alırızOo hepsi bir büyürse felâket ağrı sızı yapar cnm ya. 1.tane yumurta buyuse bile 2.3 gün karın kaşık ağrısı çekiyoruz. Çok geçmiş olsun cnm
İnşallah pozitif görürsünüz belirtileriniz var mı hicGeçti gitti canım çok sağol bu ay inşallah hastalıksız bir pozitif haberi alırız
Kaçıncı gunundesin asilamada canım. Var mi belirtiler farklılıklarİnşallah cnm benim bende öyle umud ediyorum ol deyince olduran rabbim bizimde dualarımızı kabul etsin inşallah. Eğer negatif olursaBayramdan sonra tüp bebeğe başlayacağım inşallah gerek kalmaz
Bugün daha 5.günüm belirti olduğunu düşünmüyorum artık çok belirtide aramamaya çalışıyorum aslında boşa ümitlenmemek için şuan ara ara batma gibi kasık ağrım oluyor bel ağrım ve halsizlik hali varİnşallah pozitif görürsünüz belirtileriniz var mı hic
Aşılama 6. Gündeyim ara ara hafif kasık ağrısı oluyor aşılamadan beri bu devam ediyor.Bugün daha 5.günüm belirti olduğunu düşünmüyorum artık çok belirtide aramamaya çalışıyorum aslında boşa ümitlenmemek için şuan ara ara batma gibi kasık ağrım oluyor bel ağrım ve halsizlik hali var
Merhaba hayırlı olur inşallah Aynı gün aşılama olmuşuz. Nasıl bir hissiyat içindesiniz ? Belirtiler oldu muBenim ilk aşılamam 1,5 senedir sebepsiz infertite dediker yasım 24 eşimin 29. Bizde asılama deneyelim dedik bana adetin 5. Günğ klomen baslattı 12. Gün kontorle cagırdı 3 tane yumurtam büyümüs o gece çatlatma ignesi oldum 36 saat sonra yani bugün öğlen asılama yapıldı. Simdi evde dinleniyorum umarım güzel sonuc aliriz hepimiz cok merakla bekliyorum benim adet tarihim normalde 30 mayıs yani haftaya, bana adet gecikince 1-2 gün sonra kan testi yaparız dedi
Bugün 7.gunum cnm bazen adet olacak gibi ağrı giriyor 3.5 dkmlik geçiyor. Bide bazen midem bu tuhaf oluyor bulanıyor ama bulanmıyor gibi tuhaf. Belki de psikolojik bilmiyorum hayırlısı olsunKaçıncı gunundesin asilamada canım. Var mi belirtiler farklılıklar
İnşallah cnm benim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahGeçti gitti canım çok sağol bu ay inşallah hastalıksız bir pozitif haberi alırız
Zaten en dogrusu belirti aramamak hatta aşılama yaptirdigini unutmak. Çünkü zaten bir cok belirtinin sebebi ilaclar. En güzeli akışına bırakmak. Yani asilamadan sonra zor olan kısım simdi beklemek. Güzel haberler verirsiniz inşallahBugün daha 5.günüm belirti olduğunu düşünmüyorum artık çok belirtide aramamaya çalışıyorum aslında boşa ümitlenmemek için şuan ara ara batma gibi kasık ağrım oluyor bel ağrım ve halsizlik hali var
Bi cok belirti psikolojik oluyor. O kadar istiyoruz ki çünkü olumlu seyler olsun aklimiz bize oyun oynuyor. Dilerim hepimizin emekleri karşılık bulsunBugün 7.gunum cnm bazen adet olacak gibi ağrı giriyor 3.5 dkmlik geçiyor. Bide bazen midem bu tuhaf oluyor bulanıyor ama bulanmıyor gibi tuhaf. Belki de psikolojik bilmiyorum hayırlısı olsun
İnşallah cnm benim sende durumlar nasilBi cok belirti psikolojik oluyor. O kadar istiyoruz ki çünkü olumlu seyler olsun aklimiz bize oyun oynuyor. Dilerim hepimizin emekleri karşılık bulsun
Aynen öyle canım ilaçlar vücudumuzun dengesini bozuyor. İkinci aşılama olduğu için artık çok takmıyorum hayırlısıysa olur diyorumZaten en dogrusu belirti aramamak hatta aşılama yaptirdigini unutmak. Çünkü zaten bir cok belirtinin sebebi ilaclar. En güzeli akışına bırakmak. Yani asilamadan sonra zor olan kısım simdi beklemek. Güzel haberler verirsiniz inşallah