Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çatlatma iğnesi bin çok belirtisi oluyor tavsiyem iğnenin üzerinden 14 gün geçsin test yap belirti aradikça beyin sinyal gönderirArkadaşlar gunaydin hayirli ramazanlar 2 mart cumartesi günü catlatma ignesi oldum. Bugun sol kasığım da bi agrı var. Erken mi sizce belirtiler için?
Evet canim. Bu ay catlatma ignesinin pek belirtisini yasamadim.ilk defa bugun agri saplandi sol kasigima.Canım çatlatma iğnesi bin çok belirtisi oluyor tavsiyem iğnenin üzerinden 14 gün geçsin test yap belirti aradikça beyin sinyal gönderir
İnşallah olmuş dur canım.Evet canim. Bu ay catlatma ignesinin pek belirtisini yasamadim.ilk defa bugun agri saplandi sol kasigima.
İnsallah canimİnşallah olmuş dur canım.
Çarşamba gidicem inşallah bende iğneeye akşamları devam ediyorumBugün 15.30 da bakılacak canım 5 gün kullandım 3 öğün. İki kez unuttum. Bakalim neler olacak. Sen napicaksin
Hayırlısıyla hallolsun canımÇarşamba gidicem inşallah bende iğneeye akşamları devam ediyorum
Amin canımmHayırlısıyla hallolsun canım
Bende dun yaptım asilamamin 11 gunu biraz silik ikti unutlanip kan verdim beta 0.166 malesef negatif artik pozitif olmazKızlar benim adetim 6 gün gecikti 1 hafta önce kan testi yaptırdım negatifti bugün sabah da çok az pembe akıntı oldu durdu niye acaba
Rabbim nasip ederse imkansız diye bişey yoktur olur inşallah canım herşey vaktini saatini bekliyorBende dun yaptım asilamamin 11 gunu biraz silik ikti unutlanip kan verdim beta 0.166 malesef negatif artik pozitif olmaz
Öyle düşünme ben 14.gün kanda negatif görüp 16.gün kanda beta 9 ile öğrenmiştimBende dun yaptım asilamamin 11 gunu biraz silik ikti unutlanip kan verdim beta 0.166 malesef negatif artik pozitif olmaz
Malesef bugun regl oldum doktor soylemeden klomen kullansam hata olur mu yumurtalarim olgunlassin diye ve recetesiz alinabiliyo muÖyle düşünme ben 14.gün kanda negatif görüp 16.gün kanda beta 9 ile öğrenmiştim
Bence kullanmayin.kontrolsüz yumurta bbuyumesi kistede dönüştürebilir.Malesef bugun regl oldum doktor soylemeden klomen kullansam hata olur mu yumurtalarim olgunlassin diye ve recetesiz alinabiliyo mu
Naptın canımHayırlısıyla hallolsun canım
İnşallah döner canım hayırlsıyla şu mibarek günlerde duanı eksik etmeKızlar bugün gebelik testim negatife dönmüş ayın 2 sinde çatlatma ignemi olmustum.10.gunde negatife dondu umarim gebelik olusur da pozitife döner dualarınızı bekliyorum.aşılamamin 8.günündeyim.
Canım yumurtalar gelişmemiş tahmin ettiğim gibi. 2 gün dhaa kullan dedi oruç tutamadim 3 öğün kullanıyorum ilacı. Perşembe gel dediNaptın canım
Canım demek ki çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş yeni yeni ama inşaallah vardır iki gün sonra tekrarla bakalım 12. GünKızlar bugün gebelik testim negatife dönmüş ayın 2 sinde çatlatma ignemi olmustum.10.gunde negatife dondu umarim gebelik olusur da pozitife döner dualarınızı bekliyorum.aşılamamin 8.günündeyim.
Kiste çevirir canım doktorsuz ilerlemeMalesef bugun regl oldum doktor soylemeden klomen kullansam hata olur mu yumurtalarim olgunlassin diye ve recetesiz alinabiliyo mu