Aşılama süreci

Evet dilleri durmuyor canım. Ah ah. Allah'ım nasip etsin kıymetlilerimizi inşaallah canım. Ümidim var olacağına dair. İnşaallah olucak
Olacak tabiki de umut ediyoruz dua ediyoruz.burada birbirimizi tahimadan birbirimize destek oluyoruz. Bunlar cok güzel seyler

Olacak tabiki de umut ediyoruz dua ediyoruz.burada birbirimizi tahimadan birbirimize destek oluyoruz. Bunlar cok güzel seyler
Evet burası bana çok iyi geldi. Buraya derdimi anlatıyorum. Mutlaka dualaeimiz kabul olacak hem de en güzel haliyle

Aaaa pazartesi mü yaptirdin inşaallah olur cnaim benim bol bol dua et
Evet canım ediyorum insallah olur. Test yaptim cugun yine pozitif cikti biraz silik sekildeigne etkisi heralde hala.cumartsei de igne olmustum. Ne zamana belli olur ki.kafanda deli sorular.

Evet canım ediyorum insallah olur. Test yaptim cugun yine pozitif cikti biraz silik sekildeigne etkisi heralde hala.cumartsei de igne olmustum. Ne zamana belli olur ki.kafanda deli sorular.
Şuan kaçıncı gün 7. Gün dimi. 12,13 ,14. Günler yap canım testi. Hamilelik hormonu yüklemesi olduğu için 10 gün flaan çift çizgi çıkıyormuş. Rüyamda ben de test yapiyodum çift çizgi çıkıyordu o geldi şimdi aklıma sen öyle diyince. Allah'ım gercegini görmeyi sonra da 9 ay karnimizda büyütüp dünyaya getirmeyi sonra da ömür boyu musmutlu olmayı nasip eylesin

Amin amin canım.ya benim bu 2.asilamam gecen ay yaptirdim tutmadi malesef arkasina hemen dr yeniden deneyelim dedi.ilkinde 7.gunumde bi test yapayim demistim ilacin etkisine bakmak icin negatif gormustum.simdide o yuzdenmerak edip yaptim.takip edeyim diye yoksa ilacin etkisi oldugunu bilerek yapiyorum umut etmiyorum. Bunda hala ilacin etkisi var.

Memleketteyiz canım. Bana çok baskı var. Çocuk konusunda. Dün gece ağladım. Sen napiyosun
Bende sürece tekrar başladım dr öyle dedi iğne vuruyorum hergün aşılama için, rabbim bu kez inşallah nasip eder. Durgun dönemimdeyim test yapmayı hiç düşünmüyorum kan testi veremr kadar, geçen ay çok zorluk çektim, eşimde tepki gösterdi. Baskıları kafana takma hayırlısı de geç, birgün en yakın zamanda kavuşacağız inşallah

Hayırlı olsun canım inşallah bu kez tutar, dua et bol bol düşünmemeye çalış, birde test yapma çünkü hepsi iğne etkisi 11.12 günlerde etkisi geçiyor

Canım şimdi aşılamanın 7. Ama çatlatma iğnesinin kaçıncı günü olduğu önemli. 9. Günü mü catlatma iğnesinin etkisi geçmiştir belki ama boşver yapma şimdilik
Geçen ay öyleydi canım benim de. Bu ay içimde bosvermislik var. Ramazan ayındayız bol bol dua edelim

Aynen benimde alıştık sanırım , ramazan geldi, alttan muayene için gidiyoruz ya orucu bozmaz değil mi bir bilgin var mı bu konuda canım

İgnemin 8.gunu canim aynen daha yapmayacagim zaten.bakalkm surec nasil ilerleyecek.progestan kullanıyorum fitil olarak bel agrisi yapiyor galiba oda.

Hayırlı olsun canım inşallah bu kez tutar, dua et bol bol düşünmemeye çalış, birde test yapma çünkü hepsi iğne etkisi 11.12 günlerde etkisi geçiyor
Haklisin canim gecen ay ki cok erken gitmisti etkisi o yuzden merak ettim de baktim.

İgnemin 8.gunu canim aynen daha yapmayacagim zaten.bakalkm surec nasil ilerleyecek.progestan kullanıyorum fitil olarak bel agrisi yapiyor galiba oda.
Ben progestan kullanmadigim halde belim çok ağrımisti canım çok zor oluyor namax kilarken bile kopuyordu resmen belim. Allah'ım şu cefayi sefaya dönsün

Aynen benimde alıştık sanırım , ramazan geldi, alttan muayene için gidiyoruz ya orucu bozmaz değil mi bir bilgin var mı bu konuda canım
Canımmm. Aşılama günü sperm girişi var o gün oruç tutmayacagiz sadece ama şimdi aklıma şu geldi. Sen dedin ya pro bilmem ne ilaç kullanıyorum diye o gündüz mu kullaniliyor. Eğer öyle olursa diger günler de tutamazsın. Bana vermemişti o yüzden ben tutacağım. Ama eşim izin vermeyebilir doktor oruca dedi niye iizn vermez anlamadım. Doktora soralım ondan habersiz hareket etmeyelim bakalım ne dicek. Ama oruç niye izin vermesin aklım almadı

Ya ben sahurda içicem ilacı 5 gibi, bide iftarda içicem, o düzen bu şekilde oturur diye düşündüm, doktora söylemicem zaten iğneyide akşam vuruyorum beni engelleyen bişe olmadı, aşılamadan sonra zaten o ilaç , aşılama günü bitek tutmam, senin aşılama ne zMn olur tahmibi çanım, yunutlaar ne halde

Bugün 15.30 da bakılacak canım 5 gün kullandım 3 öğün. İki kez unuttum. Bakalim neler olacak. Sen napicaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…