Olacak tabiki de umut ediyoruz dua ediyoruz.burada birbirimizi tahimadan birbirimize destek oluyoruz. Bunlar cok güzel seylerEvet dilleri durmuyor canım. Ah ah. Allah'ım nasip etsin kıymetlilerimizi inşaallah canım. Ümidim var olacağına dair. İnşaallah olucak
Evet burası bana çok iyi geldi. Buraya derdimi anlatıyorum. Mutlaka dualaeimiz kabul olacak hem de en güzel haliyleOlacak tabiki de umut ediyoruz dua ediyoruz.burada birbirimizi tahimadan birbirimize destek oluyoruz. Bunlar cok güzel seyler
Benim icinde oyle birbirimize dua edelim insallah. Bende aşılama yaptirdim pazartesi gunu umutla bekliyorumEvet burası bana çok iyi geldi. Buraya derdimi anlatıyorum. Mutlaka dualaeimiz kabul olacak hem de en güzel haliyle
Aaaa pazartesi mü yaptirdinBenim icinde oyle birbirimize dua edelim insallah. Bende aşılama yaptirdim pazartesi gunu umutla bekliyorum
Evet canım ediyorum insallah olur. Test yaptim cugun yine pozitif cikti biraz silik sekildeigne etkisi heralde hala.cumartsei de igne olmustum. Ne zamana belli olur ki.kafanda deli sorular.Aaaa pazartesi mü yaptirdininşaallah olur cnaim benim bol bol dua et
Şuan kaçıncı gün 7. Gün dimi. 12,13 ,14. Günler yap canım testi. Hamilelik hormonu yüklemesi olduğu için 10 gün flaan çift çizgi çıkıyormuş. Rüyamda ben de test yapiyodum çift çizgi çıkıyorduEvet canım ediyorum insallah olur. Test yaptim cugun yine pozitif cikti biraz silik sekildeigne etkisi heralde hala.cumartsei de igne olmustum. Ne zamana belli olur ki.kafanda deli sorular.
Amin amin canım.ya benim bu 2.asilamam gecen ay yaptirdim tutmadi malesef arkasina hemen dr yeniden deneyelim dedi.ilkinde 7.gunumde bi test yapayim demistim ilacin etkisine bakmak icin negatif gormustum.simdide o yuzdenmerak edip yaptim.takip edeyim diye yoksa ilacin etkisi oldugunu bilerek yapiyorum umut etmiyorum.Şuan kaçıncı gün 7. Gün dimi. 12,13 ,14. Günler yap canım testi. Hamilelik hormonu yüklemesi olduğu için 10 gün flaan çift çizgi çıkıyormuş. Rüyamda ben de test yapiyodum çift çizgi çıkıyorduo geldi şimdi aklıma sen öyle diyince. Allah'ım gercegini görmeyi sonra da 9 ay karnimizda büyütüp dünyaya getirmeyi sonra da ömür boyu musmutlu olmayı nasip eylesin
Bende sürece tekrar başladım dr öyle dedi iğne vuruyorum hergün aşılama için, rabbim bu kez inşallah nasip eder. Durgun dönemimdeyim test yapmayı hiç düşünmüyorum kan testi veremr kadar, geçen ay çok zorluk çektim, eşimde tepki gösterdi. Baskıları kafana takma hayırlısı de geç, birgün en yakın zamanda kavuşacağız inşallahMemleketteyiz canım. Bana çok baskı var. Çocuk konusunda. Dün gece ağladım. Sen napiyosun
Hayırlı olsun canım inşallah bu kez tutar, dua et bol bol düşünmemeye çalış, birde test yapma çünkü hepsi iğne etkisi 11.12 günlerde etkisi geçiyorAmin amin canım.ya benim bu 2.asilamam gecen ay yaptirdim tutmadi malesef arkasina hemen dr yeniden deneyelim dedi.ilkinde 7.gunumde bi test yapayim demistim ilacin etkisine bakmak icin negatif gormustum.simdide o yuzdenmerak edip yaptim.takip edeyim diye yoksa ilacin etkisi oldugunu bilerek yapiyorum umut etmiyorum.Bunda hala ilacin etkisi var.
Canım şimdi aşılamanın 7. Ama çatlatma iğnesinin kaçıncı günü olduğu önemli. 9. Günü mü catlatma iğnesinin etkisi geçmiştir belki ama boşver yapma şimdilikAmin amin canım.ya benim bu 2.asilamam gecen ay yaptirdim tutmadi malesef arkasina hemen dr yeniden deneyelim dedi.ilkinde 7.gunumde bi test yapayim demistim ilacin etkisine bakmak icin negatif gormustum.simdide o yuzdenmerak edip yaptim.takip edeyim diye yoksa ilacin etkisi oldugunu bilerek yapiyorum umut etmiyorum.Bunda hala ilacin etkisi var.
Geçen ay öyleydi canım benim de. Bu ay içimde bosvermislik var. Ramazan ayındayız bol bol dua edelimBende sürece tekrar başladım dr öyle dedi iğne vuruyorum hergün aşılama için, rabbim bu kez inşallah nasip eder. Durgun dönemimdeyim test yapmayı hiç düşünmüyorum kan testi veremr kadar, geçen ay çok zorluk çektim, eşimde tepki gösterdi. Baskıları kafana takma hayırlısı de geç, birgün en yakın zamanda kavuşacağız inşallah
Aynen benimde alıştık sanırım , ramazan geldi, alttan muayene için gidiyoruz ya orucu bozmaz değil mi bir bilgin var mı bu konuda canımCanım şimdi aşılamanın 7. Ama çatlatma iğnesinin kaçıncı günü olduğu önemli. 9. Günü mü catlatma iğnesinin etkisi geçmiştir belki ama boşver yapma şimdilik
Geçen ay öyleydi canım benim de. Bu ay içimde bosvermislik var. Ramazan ayındayız bol bol dua edelim
Yok bozmaz canım. İnşaallah gelişir yumurtalar benimAynen benimde alıştık sanırım , ramazan geldi, alttan muayene için gidiyoruz ya orucu bozmaz değil mi bir bilgin var mı bu konuda canım
İgnemin 8.gunu canim aynen daha yapmayacagim zaten.bakalkm surec nasil ilerleyecek.progestan kullanıyorum fitil olarak bel agrisi yapiyor galiba oda.Canım şimdi aşılamanın 7. Ama çatlatma iğnesinin kaçıncı günü olduğu önemli. 9. Günü mü catlatma iğnesinin etkisi geçmiştir belki ama boşver yapma şimdilik
Geçen ay öyleydi canım benim de. Bu ay içimde bosvermislik var. Ramazan ayındayız bol bol dua edelim
Haklisin canim gecen ay ki cok erken gitmisti etkisi o yuzden merak ettim de baktim.Hayırlı olsun canım inşallah bu kez tutar, dua et bol bol düşünmemeye çalış, birde test yapma çünkü hepsi iğne etkisi 11.12 günlerde etkisi geçiyor
Gelişir inşallah geçen ay nasıl gelişmişti kaç haftayaYok bozmaz canım. İnşaallah gelişir yumurtalar benim
Ben progestan kullanmadigim halde belim çok ağrımisti canım çok zor oluyorİgnemin 8.gunu canim aynen daha yapmayacagim zaten.bakalkm surec nasil ilerleyecek.progestan kullanıyorum fitil olarak bel agrisi yapiyor galiba oda.
AminnnBen progestan kullanmadigim halde belim çok ağrımisti canım çok zor oluyornamax kilarken bile kopuyordu resmen belim. Allah'ım şu cefayi sefaya dönsün
Canımmm. Aşılama günü sperm girişi var o gün oruç tutmayacagiz sadece ama şimdi aklıma şu geldi. Sen dedin ya pro bilmem ne ilaç kullanıyorum diye o gündüz mu kullaniliyor. Eğer öyle olursa diger günler de tutamazsın. Bana vermemişti o yüzden ben tutacağım. Ama eşim izin vermeyebilir doktor oruca dedi niye iizn vermez anlamadım. Doktora soralım ondan habersiz hareket etmeyelim bakalım ne dicek. Ama oruç niye izin vermesin aklım almadıAynen benimde alıştık sanırım , ramazan geldi, alttan muayene için gidiyoruz ya orucu bozmaz değil mi bir bilgin var mı bu konuda canım
Ya ben sahurda içicem ilacı 5 gibi, bide iftarda içicem, o düzen bu şekilde oturur diye düşündüm, doktora söylemicemCanımmm. Aşılama günü sperm girişi var o gün oruç tutmayacagiz sadece ama şimdi aklıma şu geldi. Sen dedin ya pro bilmem ne ilaç kullanıyorum diye o gündüz mu kullaniliyor. Eğer öyle olursa diger günler de tutamazsın. Bana vermemişti o yüzden ben tutacağım. Ama eşim izin vermeyebilir doktor oruca dedi niye iizn vermez anlamadım. Doktora soralım ondan habersiz hareket etmeyelim bakalım ne dicek. Ama oruç niye izin vermesin aklım almadı
Bugün 15.30 da bakılacak canım 5 gün kullandım 3 öğün. İki kez unuttum. Bakalim neler olacak. Sen napicaksinYa ben sahurda içicem ilacı 5 gibi, bide iftarda içicem, o düzen bu şekilde oturur diye düşündüm, doktora söylemicemzaten iğneyide akşam vuruyorum beni engelleyen bişe olmadı, aşılamadan sonra zaten o ilaç , aşılama günü bitek tutmam, senin aşılama ne zMn olur tahmibi çanım, yunutlaar ne halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?