Hayırlısı olsun canım en doğru zamanda ve en yakın zamanda sürpriz yapar bebişleirniz inşallahHayırlısı olsun hakkımızda canımbenimde negatif ama kan vermedim henüz
Evet o yuzden düşünüyorum. Ama en büyük sebebi vaktimin olmaması. Yoksa şehir hastanesini düşünecektim. Bu aşılamayı özelde yaptırdım biraz maliyetli oluyor öyle. Ona harcayacagimi tup bebeğe harcarim dedim artık yaza kadar ayarlamaya çalışıp. Vardır bir hayır. Hepimiz için en güzeli olsunCanım hayırlısı olsun. Biraz kafanı dinlersin hem. Tüp bebek tutma oranı daha yüksek. Daha iyi olur
Evet canim öyle. Hayırlısı olsun her şeyin. Ben inanıyorum. En güzel vakitte gelecek kiymetlilerimiz.Evet o yuzden düşünüyorum. Ama en büyük sebebi vaktimin olmaması. Yoksa şehir hastanesini düşünecektim. Bu aşılamaya özelde yaptırdım biraz maliyetli oluyor öyle. Ona harcayacagimi tup bebeğe harcarim dedim artık yaza kadar ayarlamaya çalışıp. Vardır bir hayır. Hepimiz için en güzeli olsun
Hiç belirtim falan yok desem, o ağrılar batmalar hepsi gitti, beyaz akıntı en baştan beri devamBebişim bugün nasılsınmerak ettim seni.
Canım ağrının olmaması iyi bence. Ben de belirti hiç kaybolmadi daha da arttı ve regl oldumHiç belirtim falan yok desem, o ağrılar batmalar hepsi gitti, beyaz akıntı en baştan beri devamnormalde regl günüm yarın, sabah erkenden kan vericem sonucu haber ederim, sadece göğüslerim çok şiş ve uçları hassas bu son günlerde,
Allah razı olsun canımCanım ağrının olmaması iyi bence. Ben de belirti hiç kaybolmadi daha da arttı ve regl oldumağrın olmasın boşver. Bize de haber et yarın dua ediuorum senin için
Canım regl olmadıkça ümit hep varAllah razı olsun canımama negatifi gördüm ya benim ümid azaldı maalesef
Göğüs hassasiyeti en önemli belirtilerden biri bence. Benim o kaybolunca olmadığını anlamıştım. Benim de 4u ama dün kan verdiğim gün oldum. 12.gunde. sanirim Benim yumurtanın çatlaması ve aşılama denk gelmedi. 23.gunde oldum hayatımda ilk kezHiç belirtim falan yok desem, o ağrılar batmalar hepsi gitti, beyaz akıntı en baştan beri devamnormalde regl günüm yarın, sabah erkenden kan vericem sonucu haber ederim, sadece göğüslerim çok şiş ve uçları hassas bu son günlerde,
“İnşallahGöğüs hassasiyeti en önemli belirtilerden biri bence. Benim o kaybolunca olmadığını anlamıştım. Benim de 4u ama dün kan verdiğim gün oldum. 12.gunde. sanirim Benim yumurtanın çatlaması ve aşılama denk gelmedi. 23.gunde oldum hayatımda ilk kezAsilama 11.gunumdeydi. Umutlandırmak istemem ama bence senin durumundan hala güzel şeyler bekleyebiliriz
Umarım bitanemCanım regl olmadıkça ümit hep vargeç döllenme olabilir
Merhaba asilamaniz tuttu muCanım korkma benim de yumurtalarım gereğinden fazla büyüdüğü aylar oldu doktorum şaşırdı hatta ama kiste çevirmedi sağlıklıca çatladı çok şükür, içini ferah tut
Mrb kizlar maalesef regl oldumSonuç <2 şeklinde mi görünüyordu yoksa direkt 2 mı görünüyordu. Umarım yükselir
Merhaba bende yeni asilama oldum ins guzel seyler olur ilk asilamam“İnşallah( çokta ümitlenmej istemiyorum dediğim gibi hayal kırıklığı olmaması için, zaten doktor sürekli %15 şans ona göre çok beklenti olmasın falan diyodu, zaten ona hazırlıyo adam sen progesteron kullanıyomuydun
9 da kan verdim hala çıkmadı ne zaman çkar yaCanım regl olmadıkça ümit hep vargeç döllenme olabilir
Bilmiyorum ki canım hiç kan vermedim öğleden sonra çıkar belki. Napiyosun nasılsın bebişim
Bilmiyorum ki canım hiç kan vermedim öğleden sonra çıkar belki. Napiyosun nasılsın bebişim
İnşaallah güzel sonuçlar alacaksın dua etİyiyim canım valla, bugün regl günüm hala olmadım, bazen gecikiyor onu ciddiye almıyorum, hiçbişey hissetmiyorum bazen adet ağrısına benzer ağrılar oluyor o kadar, 2 saat oldu kan vereli sayfayı yenileyip duruyorum
Umarım öyledir bitanemİnşaallah güzel sonuçlar alacaksın dua etcanın sıkılırsa youtubeden meryem suresini aç dinle inşaallah bebiş seninledir
İyiyim canım kahvaltı yaptım şimdi. Aşılama mi yaptırsam yoksa artık pes edip tüp bebek için birikim mi yapsam diye düşünüyorumUmarım öyledir bitanemAllah hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin, sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?