Negatif benimİyiyim canım kahvaltı yaptım şimdi. Aşılama mi yaptırsam yoksa artık pes edip tüp bebek için birikim mi yapsam diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Negatif benimİyiyim canım kahvaltı yaptım şimdi. Aşılama mi yaptırsam yoksa artık pes edip tüp bebek için birikim mi yapsam diye düşünüyorum
Çıktı mı sonuclar kaç değerinNegatif benim
<0.2 çıkmış yani sıfırÇıktı mı sonuclar kaç değerin
Kendi yaşadığım hayal kırıklığı geldi aklıma biz o kadar belirti yaşıyoruz o zaman niye yaşıyoruz. İlaç etkisi mi anlamadım. Çok çaresiziz yanında eşin varsa sarıl ona<0.2 çıkmış yani sıfır
Ümidim pek yokdu zaten demek zamanı değilmiş ama çok yorucu bir süreç bu, hayal kırıklığı çokkKendi yaşadığım hayal kırıklığı geldi aklıma biz o kadar belirti yaşıyoruz o zaman niye yaşıyoruz. İlaç etkisi mi anlamadım. Çok çaresiziz yanında eşin varsa sarıl ona
Evet canim hayal kırıklığı resmen. Eşimle konuşacağım ben de. Normalde bugün okuldan sonra gidecektik hastaneye. Konuşacağım gitmemek için ikna edeceğim. Tüp bebek en iyisi benim için. İkna edemezsem devam. Ama bu bize tecrübe oldu. Bundan sonra aşılama yapsak bile çok kendimizi kaptırmayızÜmidim pek yokdu zaten demek zamanı değilmiş ama çok yorucu bir süreç bu, hayal kırıklığı çokk
Ben belki 1 kez daha denerim nasipse olur olmazsa bende tüpe artıkEvet canim hayal kırıklığı resmen. Eşimle konuşacağım ben de. Normalde bugün okuldan sonra gidecektik hastaneye. Konuşacağım gitmemek için ikna edeceğim. Tüp bebek en iyisi benim için. İkna edemezsem devam. Ama bu bize tecrübe oldu. Bundan sonra aşılama yapsak bile çok kendimizi kaptırmayız
Evet canim haberleselim. Ben kendime gelmek için eşimle gün menüsü hazırlamıştım. O gece parti yapmıştık. Belki sen de yapmak istersin kafanı dağıtmak istersin bir de ağlamak istemiştim ama aglayamamistim o tür durumlarda aglamami kolaylastirici film ararım. YouTube de mommo kız kardeşim diye bir film var ağlamaktan gözlerim şişmişti iyi gelmisti tüm enerjimi atmıştım. Bej seni çok sevdim bef hep duamdasin vakti geldiğinde dualarımız kabul.olacakBen belki 1 kez daha denerim nasipse olur olmazsa bende tüpe artık
Teşekkür ederim yol arkadaşım, çok iyi ve temiz kalpli birisin bende seni çok sevdim biliyorum rabbim kısa zManda nasip edecek bize bir evlat hayırlısıyla , moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum sende öyle yap, çevre baskısı beni en şok etkileyenlerden biri sürekli bebek ne zamN bebek varmı soruları, onları takmazsM olacak bu işEvet canim haberleselim. Ben kendime gelmek için eşimle gün menüsü hazırlamıştım. O gece parti yapmıştık. Belki sen de yapmak istersin kafanı dağıtmak istersin bir de ağlamak istemiştim ama aglayamamistim o tür durumlarda aglamami kolaylastirici film ararım. YouTube de mommo kız kardeşim diye bir film var ağlamaktan gözlerim şişmişti iyi gelmisti tüm enerjimi atmıştım. Bej seni çok sevdim bef hep duamdasin vakti geldiğinde dualarımız kabul.olacak
Evet canim aynen öyleTeşekkür ederim yol arkadaşım, çok iyi ve temiz kalpli birisin bende seni çok sevdim biliyorum rabbim kısa zManda nasip edecek bize bir evlat hayırlısıyla , moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum sende öyle yap, çevre baskısı beni en şok etkileyenlerden biri sürekli bebek ne zamN bebek varmı soruları, onları takmazsM olacak bu iş
Canım şimdi son mesajlara baktım. Hayırlısı olsun inşallah. Kendi zamanını bekliyor galiba bizimkiler ben progestan kullandım. Benimkini geciktirmedi hatta ben erken oldum. O yüzden de şüpheye düştüm. Asilamanin üzerinden 12 gün geçince oldum. Erken çatladı herhalde benim yumurtalar. Gecikme için mi sordun bilmiyorum ama genelde o merak ediliyor ondan yazayım dedim.“İnşallah ( çokta ümitlenmej istemiyorum dediğim gibi hayal kırıklığı olmaması için, zaten doktor sürekli %15 şans ona göre çok beklenti olmasın falan diyodu, zaten ona hazırlıyo adam sen progesteron kullanıyomuydun
Hayırlısı olsun inşallah. En kısa zamanda sağlıkla nasip olur inşallahMrb kizlar maalesef regl oldum yarin hastaneyi aricam artık tüp bebek olacak inşallah
Ben kullanıyodum duphason bugğn olmam lazımdı olmadım, umarım çok geciktirmez, gecikince patlsyacak balon gibi oluyorumCanım şimdi son mesajlara baktım. Hayırlısı olsun inşallah. Kendi zamanını bekliyor galiba bizimkiler ben progestan kullandım. Benimkini geciktirmedi hatta ben erken oldum. O yüzden de şüpheye düştüm. Asilamanin üzerinden 12 gün geçince oldum. Erken çatladı herhalde benim yumurtalar. Gecikme için mi sordun bilmiyorum ama genelde o merak ediliyor ondan yazayım dedim.
Baktın mı yorum falan geciktiriyor mu acaba? Doktorum negatif olursa bırak demişti bana ben de bıraktım. Ama dediğim gibi erken oldum ben ya. Herhalde benim asilama güme gitti 2 gün erkenden yumurta çatlarsa 24 saatte bittiğine göre denk gelmedi. Vardır bir hayır diyorumBen kullanıyodum duphason bugğn olmam lazımdı olmadım, umarım çok geciktirmez, gecikince patlsyacak balon gibi oluyorum
Ya senin öyle olmus olabilir mi cidden erken olması o yönde düşündürüyor, ben hala olmadım, balon gibiyim olsamda kurtulsam yaBaktın mı yorum falan geciktiriyor mu acaba? Doktorum negatif olursa bırak demişti bana ben de bıraktım. Ama dediğim gibi erken oldum ben ya. Herhalde benim asilama güme gitti 2 gün erkenden yumurta çatlarsa 24 saatte bittiğine göre denk gelmedi. Vardır bir hayır diyorum
Ya senin öyle olmus olabilir mi cidden erken olması o yönde düşündürüyor, ben hala olmadım, balon gibiyim olsamda kurtulsam ya
İki gün gecikti değil mi canım seninYa senin öyle olmus olabilir mi cidden erken olması o yönde düşündürüyor, ben hala olmadım, balon gibiyim olsamda kurtulsam ya
Regl oldum Canım bugünİki gün gecikti değil mi canım senin
İyi bari çok gecikmeden gelmişRegl oldum Canım bugün
Çok ağrılı anlatamamİyi bari çok gecikmeden gelmiş
Allah'ım acilarilarimizi da kederlerimizi de sevince çevirsinÇok ağrılı anlatamam