merhaba bende ay başında olacağım yanı regli olunca bana anlatabılır msıın süreciniAşılama oldummmm 23 Mayıs’ta . Çok heyecanlıyım tecrubelerinizi dinlemek isterimmmm.
hayırlı olsun canım ne kadar geldi?Aşılama oldummmm 23 Mayıs’ta . Çok heyecanlıyım tecrubelerinizi dinlemek isterimmmm.
anlayamadım ne ne kadar geldi ?hayırlı olsun canım ne kadar geldi?
Asilama yaptirmaya nasil karar verdiniz acaba Yumurtalik rezervleriniz kacti tup bebek tedavisi kadar pahali miAşılama oldummmm 23 Mayıs’ta . Çok heyecanlıyım tecrubelerinizi dinlemek isterimmmm.
mani mani:)anlayamadım ne ne kadar geldi ?
Sıfır sadece ilaç alırken ödeme yaptımmani mani:)
Aa aynı gün aşılama olmuşuzAşılama oldummmm 23 Mayıs’ta . Çok heyecanlıyım tecrubelerinizi dinlemek isterimmmm.
birlikte takip ederiz artık inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız . Sizinde ikinciymiş benimde ALLAH YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜNAa aynı gün aşılama olmuşuzbende dün 3te oldum
Aminnn inşallah sonuç gördüğünde yaz mutlakabirlikte takip ederiz artık inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız . Sizinde ikinciymiş benimde ALLAH YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN
Tabi ki anlatırım bu benim ikinci aşılamam bu arada ama yine de çok heyecanlıyım. İlkinde çok ağrım olmuştu işlem yapıldıktan sonra hatta direk ishal oldum ama gıda zehirlenmesi yaşamışım. Tok gelin idrara sıkışık gelin diyor çoğu yer ama sakın çok yemeğin çok su içmeyin . Ben ilkinde çok abartmıştım ama bu sefer güzel bir kahvaltı yapıp çokta sıkışık olmadan girdim iyiydim. Bakalım bu süreç nasıl ilerleyecekmerhaba bende ay başında olacağım yanı regli olunca bana anlatabılır msıın sürecini
Hamgi hastanede oldunuz devlet mi ozel mi bide fiyatlar neydi acabaYok hayır biz bir ücret ödemedik. Sadece ilaçlara bir takım para ödedim.
Umuttepe de oldum .Devlet yaniHamgi hastanede oldunuz devlet mi ozel mi bide fiyatlar neydi acaba
Kac yil.sonra yaptirdiniz 3 yil sarti ariyor devletÖdeme yapmadım ama SGK günü yetersiz gelenler 393 TL gibi bir rakam ödüyor. Ovitrelle çatlatma iğnesini de devlet karşılamıyor sanırım o da 200 küsür tam bilmiyorum
Üç yıl şartı sadece tüp bebekte var aşılamada yok.Kac yil.sonra yaptirdiniz 3 yil sarti ariyor devlet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?