- 26 Nisan 2022
- 1.446
- 1.632
- 63
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim insallah aliriz , bKızlar ben de pazartesi ikinci aşılamamı yaptırdım. Hepimize hayırlı olsun. İnşaAllah güzel haberler alırız
İnşallah nasıl geçiyor ağrı sızı var mıKızlar ben de pazartesi ikinci aşılamamı yaptırdım. Hepimize hayırlı olsun. İnşaAllah güzel haberler alırız
Baya azaldı ağrı çok hafif. Senin nasıl ?İnşallah nasıl geçiyor ağrı sızı var mı
Şuan bende de ağrı yok denilecek kadar az karnım şiş sadeceBaya azaldı ağrı çok hafif. Senin nasıl ?
Devlet hastanesi 24 yaş üzeri sigorta karşılıyor olarak biliyorum 21 yaşındayim devlet karşılamıyor sigortamiz da yok 23 Mayıs da özel hastanede 5 bin 500 TL ye aşılama yaptırdım benAsilama yaptirmaya nasil karar verdiniz acaba Yumurtalik rezervleriniz kacti tup bebek tedavisi kadar pahali mi
25 yasindayim 1 senelik evliyim esimin sigortasi var karsilar ki benimkini dvlet hastanesiDevlet hastanesi 24 yaş üzeri sigorta karşılıyor olarak biliyorum 21 yaşındayim devlet karşılamıyor sigortamiz da yok 23 Mayıs da özel hastanede 5 bin 500 TL ye aşılama yaptırdım ben
İnşallah tutar sizinkide25 yasindayim 1 senelik evliyim esimin sigortasi var karsilar ki benimkini dvlet hastanesi
Insallah amh niz kacti sizin kim kaynakliydi sorun acabaİnşallah tutar sizinkide
1.75 sıkıntı yok bizde hiç bir sorun olmamasına rağmen olmuyorInsallah amh niz kacti sizin kim kaynakliydi sorun acaba
Hayırlısı olsun hakkimizda1.75 sıkıntı yok bizde hiç bir sorun olmamasına rağmen olmuyor
Merhaba bende 25inde aşılama oldum nasıl geciyor gunlerinizAşılama oldummmm 23 Mayıs’ta . Çok heyecanlıyım tecrubelerinizi dinlemek isterimmmm.
Merhaba o gittiginiz hastaneye gore de degisebiliyor ben 1 aşılama oldun geçen sene 3 4 defa da klomen+ovitrelle kullandim bu tedavilerde hic amh smear kültür falan bakılmadı bu ay eğitim ve arastirma hastanesinde tedaviye basladik ocakta bir liste verdiler 3 ayda tamamladik onun icinde saydiklarimin hepsi vardi ilk defa amh oyle bakildi cogu hastane sadece temel hormonlara bakiyor prolaktin benzeriBu konudaki tecrübeli arkadaşlar en son gittigim doktor bir bucuk yılı geçiyor cocugumuz olmadı dediğimde bu kadar zamanda olmadıysa evrakları tamamlayın hemen aşılamaya başlayalım dedi. Hormon testi yapıldı ama cok detaylı degildi tiroit hastası oldugum için tiroite prolaktine bir bi kaç farklı değere bakıldı. Ama bu değerler arasında progestoron amh değerş falan bunlar şimdiye kadar hiç kontrol edilmedi. Hangi aşamada bunlara bakılmadı gerekiyor veya gerekmiyor mu?
Teşekkür ederim cevabınız için. Hangi hastanede tedaviye başladınız?Merhaba o gittiginiz hastaneye gore de degisebiliyor ben 1 aşılama oldun geçen sene 3 4 defa da klomen+ovitrelle kullandim bu tedavilerde hic amh smear kültür falan bakılmadı bu ay eğitim ve arastirma hastanesinde tedaviye basladik ocakta bir liste verdiler 3 ayda tamamladik onun icinde saydiklarimin hepsi vardi ilk defa amh oyle bakildi cogu hastane sadece temel hormonlara bakiyor prolaktin benzeri
Istanbul Pendik - Marmara üni pendik eğitim ve araştirma hastanesiÖ
Teşekkür ederim cevabınız için. Hangi hastanede tedaviye başladınız?
Canım ne yaptın hiç test yaptın mı ?Bir bilgim yok maalesef