- 9 Mart 2022
- 109
- 46
- 18
- Konu Sahibi Mucizem9798
Aşılama sonrası süreç ve beta HCG 173.7 sizde durumlar nasıl kese kalp atışı ne zaman baktirilicak çok kafamda soru var çok hamile kalanlar uyur ben uyanıyorum sabah 5 buçukta nedennnn olur ki bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde senin gbiyim gece surekli bilincim acik sinirim bpzuluyorAşılama sonrası süreç ve beta HCG 173.7 sizde durumlar nasıl kese kalp atışı ne zaman baktirilicak çok kafamda soru var çok hamile kalanlar uyur ben uyanıyorum sabah 5 buçukta nedennnn olur ki bu
Bnde senin gbiyim gece surekli bilincim acik sinirim bpzuluyor
Çatlatma iğnesi üzerinden 12 14 gün geçtiyse değeriniz çok iyi hamilesiniz hayırlı olsun.
Değer 2000 falan olunca karından ultrasonda görünüyor. Yani yaklaşık 5.5 haftalikta
Diğer soruya gelince bende 31 haftalık tüp bebek hamilesiyim.ve ilk günlerden beri hâlâ uyku yok. Gece de 2 3 saat
Beta değeriniz 173 ya iki gün sonra iki katı artması lazımTeşekkürler ederim Rabbime şükürler olsun oldu bu sefer ama rabbim devamını getirip kucağa almayı nasip etsin .
Değer neye göre katlaniyor 2 katı diyolarda neyin iki katı onu tam çözemedim
Teşekkürler ederim Rabbime şükürler olsun oldu bu sefer ama rabbim devamını getirip kucağa almayı nasip etsin .
Değer neye göre katlaniyor 2 katı diyolarda neyin iki katı onu tam çözemedim
Doktorumu aradım dedi haftaya gel gitmem sartmi yoksa 2 3 hafta beklim kese ve kalp atışı aynı zamanda mi gidim ne diyorsunuz kafam çok karışıkAmin
Kan tahlili verdikten 2 sonra çıkan sonuç 2 kat artması gerekiyor.
60 sa 2 gün sonra 120
120 den 2 gün sonra 240 olması lazım
Bu değer 1500 2000 gibi olunca karından görünüyor kese
Hastanem doktorum çok uzak diye biraz tedirginim açıkçası 1 saat yol arabayla2 3 hafta dayanabilecekdeniz bekleyin.
Ama genellikle 6 hafta başında kese sonlarına doğru da kalp atışı duyuluyor.
Doktor haftaya gel dediyse git.yapilmasi gereken tahlil, başlanması gereken ilaç varsa başlarsın
Civarda tahlili tekrarlayabilecehiniz bir başka klinik yada hastane varsa orda yaptırın doktora sonra Gideon o zamanHastanem doktorum çok uzak diye biraz tedirginim açıkçası 1 saat yol arabayla
Merhabalar. Hayirli ugurlu olsun. Insallah bebeginizi saglikli sihhatli afiyetle kucaginiza alir buyutursunuz. Icinize sinerek yasarsiniz her aninizi, aminnnn. Allahim bizkere nasip etsin bu duyguyu. Bizler içinde dua edin... Rica etsem aşılama olduktan sonra nasıl belirtler yaşadınız. Hamilelik belirtileriniz neler oldu. Hatırlarsanız şayet sıraya alabilir misiniz?:)Aşılama sonrası süreç ve beta HCG 173.7 sizde durumlar nasıl kese kalp atışı ne zaman baktirilicak çok kafamda soru var çok hamile kalanlar uyur ben uyanıyorum sabah 5 buçukta nedennnn olur ki bu
Amin Allah razı olsun ben klomen çatlatma iğnesi tedavileri çok kez oldum hiçbiri tutmadı hundadanhem korku hem ümit vardı yinede her seferinde ne kadar ümitsiz olsamda adet günüm yaklasinca yinede ihtimalim artıyordu umudumu hiç kaybetmedim en çok herşey sebbeolur elbet ama adaklar ve inanç iannmak çok dua ettim ama öyle böyle değil ben en çok ona inandım elbet dedim rabbim zamanin var ama insanların diline düşürme beni sonra ramazanda aşılama olucaktik bize dedi oruç tutmayın kadir gunuydu bizde vicdan oldu dedik asla olmaz neyse normal ilişki denedik ondan sonra o ayda olmadı işte gecen ay denedik sonra dedik aşılama yapalım inanırmisin normalde her ay daha cok belirti hissederdim ben hiç sıfır belirti hissetmedim ama kalbimin köşesinde sanki diyordum eşime diyince dedi her ay öyle diyosun neyse eşimden gizli aşılamanın 12 günü test yaptım idrar testi negatif çıktı çok üzüldüm sonra o gece belim kopacak şekilde tam orta kısmı ağrıdı bende dedim kesin adet olucam normalde doktor 14. Gün test yap dedi ben erken yaptım sabırsız oldum neyse zaten negatif ve adet sancım dedim ağladım aksam hep ağladım eşim geldi stres yapma nasip kısmet vs. Her zamanki konuşma sonra 2 gün sonra adet olmadım erken adet oluyordum olmam gerekiyordu yani her ay illa 3 4 gün erken adet oluyorum olmadım dedim yine test yapcam içimden diyordum boşuna kendimi üzüyorum ama bı yanımda meraklı asla pes etmiyor sırtım ağrıması dışında hiçbir şeyim yoktu onuda adet olucam sanıyordum ha bide aşılamadan sonra sadece ama sadece göğüs şişkinliği hassasiyet hep vardı adete kadar normalde adete yakın göğsüm agrirdi aşılamadan sonra hep gosum sisikti hassasti ilaçtan sandım meğer döllenmeden mis velhasıl kısacası hiçbir belirtim olmadı his sissikligi ve son 4 5 gün varken bel ağrıları kaşık batmalari oludu bu kadar oda test negatif çıktıktan sonra yine tabiki sabırsızdim gittim dedim kan vercem eşim dedi test negatif dedim olsun vericem o kadsr. Korktum ki sonuçtan ama verdim 45.7 bta HCG çıktı 2 gün sonra ver dedi olumlu olabilir kesin bişi demiuyorum dedi acildeki doktor 2 gün sonra Vefik 173 e çıktı eşim çok şaşırdı ama tabiki bende öyle cunki tam 2 yıldır ne yaptıysam olmadı nasip dedik hep hayirlsi sağlıklı istedik demekki vakti simdiymis dediğim gibi en çok dualar ve ramazan ayinda oruçta yemedim dedim rabbim sen onun hattına merhamet et artık bissru şey adadik dua ettik adım atsak o niyetle hareket ediyordum hep adak dua bisiler sebbe oldu tuttu benimde nasibim bu zaman mis demek ama inanırmisin hala sanki bı korku var mutluluk var ama daha keseyi görmeye gitmedik hiç doktora ondna sonr ahic kan vs vermedim kese görmek sonra kalp atsii vs derken bissruu süreç var hala sanki inanmıyorum alışamadım biraz daha süre alışmam lazım mesela şuan 4 haftalık 5 günlük rabbbim sanada derhal saglikli bı şekilde versin asla umudumu ve duanı kaybetme çok tevekkül et şöyle düşün normal olanda ilaçla olanda hepsini yaratan sebeb kılan rabbim rabbim vermese aşılamada boş önce rabbim sonra bunlar sebeb oluyor yoksa ne ilaçlar kullandım yine olammisri önemli olan rabbim kun feyekun demesi inşaallah bende hamileyim sana dua edicem olsun derhal sağlıkla isteeyn herkese sizde bana dua edin devam etsin sağlıkla kucağıma almak ta nasip olur aminMerhabalar. Hayirli ugurlu olsun. Insallah bebeginizi saglikli sihhatli afiyetle kucaginiza alir buyutursunuz. Icinize sinerek yasarsiniz her aninizi, aminnnn. Allahim bizkere nasip etsin bu duyguyu. Bizler içinde dua edin... Rica etsem aşılama olduktan sonra nasıl belirtler yaşadınız. Hamilelik belirtileriniz neler oldu. Hatırlarsanız şayet sıraya alabilir misiniz?:)
Böyle sonu güzel biten hikayeler o kadar beni mutlu ediyor ki. Gercekten umut oluyorsunuz. Kabul olmuş duanız simdi rahminizde bebeğini kucaklıyorum,sarıp sarmaliyorsun. Hem bedenen hem kalben hemde duanla. Allahin izniyle tüm surecler olması gerektiği için çok güzel geçecek. Hem dua et. Hem iyi düşün. Ama insanın kendi kendine bile nazarı değermiş biliyor musun. Hem allahtan ümit kesmemeliyiz hem de içimizde ince bir sızı olmalı. Annelik ne kadar kutsal değil mi, bir damlacik su tanesi, kalbimizin hayatimizin en üst köşesinde oldu bile. masallah adınıza çok sevindim. Insallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olur. Afiyetle buyutursunuzAmin Allah razı olsun ben klomen çatlatma iğnesi tedavileri çok kez oldum hiçbiri tutmadı hundadanhem korku hem ümit vardı yinede her seferinde ne kadar ümitsiz olsamda adet günüm yaklasinca yinede ihtimalim artıyordu umudumu hiç kaybetmedim en çok herşey sebbeolur elbet ama adaklar ve inanç iannmak çok dua ettim ama öyle böyle değil ben en çok ona inandım elbet dedim rabbim zamanin var ama insanların diline düşürme beni sonra ramazanda aşılama olucaktik bize dedi oruç tutmayın kadir gunuydu bizde vicdan oldu dedik asla olmaz neyse normal ilişki denedik ondan sonra o ayda olmadı işte gecen ay denedik sonra dedik aşılama yapalım inanırmisin normalde her ay daha cok belirti hissederdim ben hiç sıfır belirti hissetmedim ama kalbimin köşesinde sanki diyordum eşime diyince dedi her ay öyle diyosun neyse eşimden gizli aşılamanın 12 günü test yaptım idrar testi negatif çıktı çok üzüldüm sonra o gece belim kopacak şekilde tam orta kısmı ağrıdı bende dedim kesin adet olucam normalde doktor 14. Gün test yap dedi ben erken yaptım sabırsız oldum neyse zaten negatif ve adet sancım dedim ağladım aksam hep ağladım eşim geldi stres yapma nasip kısmet vs. Her zamanki konuşma sonra 2 gün sonra adet olmadım erken adet oluyordum olmam gerekiyordu yani her ay illa 3 4 gün erken adet oluyorum olmadım dedim yine test yapcam içimden diyordum boşuna kendimi üzüyorum ama bı yanımda meraklı asla pes etmiyor sırtım ağrıması dışında hiçbir şeyim yoktu onuda adet olucam sanıyordum ha bide aşılamadan sonra sadece ama sadece göğüs şişkinliği hassasiyet hep vardı adete kadar normalde adete yakın göğsüm agrirdi aşılamadan sonra hep gosum sisikti hassasti ilaçtan sandım meğer döllenmeden mis velhasıl kısacası hiçbir belirtim olmadı his sissikligi ve son 4 5 gün varken bel ağrıları kaşık batmalari oludu bu kadar oda test negatif çıktıktan sonra yine tabiki sabırsızdim gittim dedim kan vercem eşim dedi test negatif dedim olsun vericem o kadsr. Korktum ki sonuçtan ama verdim 45.7 bta HCG çıktı 2 gün sonra ver dedi olumlu olabilir kesin bişi demiuyorum dedi acildeki doktor 2 gün sonra Vefik 173 e çıktı eşim çok şaşırdı ama tabiki bende öyle cunki tam 2 yıldır ne yaptıysam olmadı nasip dedik hep hayirlsi sağlıklı istedik demekki vakti simdiymis dediğim gibi en çok dualar ve ramazan ayinda oruçta yemedim dedim rabbim sen onun hattına merhamet et artık bissru şey adadik dua ettik adım atsak o niyetle hareket ediyordum hep adak dua bisiler sebbe oldu tuttu benimde nasibim bu zaman mis demek ama inanırmisin hala sanki bı korku var mutluluk var ama daha keseyi görmeye gitmedik hiç doktora ondna sonr ahic kan vs vermedim kese görmek sonra kalp atsii vs derken bissruu süreç var hala sanki inanmıyorum alışamadım biraz daha süre alışmam lazım mesela şuan 4 haftalık 5 günlük rabbbim sanada derhal saglikli bı şekilde versin asla umudumu ve duanı kaybetme çok tevekkül et şöyle düşün normal olanda ilaçla olanda hepsini yaratan sebeb kılan rabbim rabbim vermese aşılamada boş önce rabbim sonra bunlar sebeb oluyor yoksa ne ilaçlar kullandım yine olammisri önemli olan rabbim kun feyekun demesi inşaallah bende hamileyim sana dua edicem olsun derhal sağlıkla isteeyn herkese sizde bana dua edin devam etsin sağlıkla kucağıma almak ta nasip olur amin
Kesinlikle öyle büyük bir mucize ve büyük nimet rabbim tarafından ama asla pes etmemek gerek mükemmel bı his rabbim devamını getirsin o ince sizi var yok değil ama yinede ben diyorum veren rabbbim muhafaza eden olan o ona emanet ediyorum birde bunu buraya yazmayada bilirdim ama sonra bı an aklıma.geldi gecelerdce sabaha kadar olumlu yazılar arıyordu gözüm bide bı kere kendien söz vermiştim dedim bir gün nasip olursa bende yazicam umut olsun o an kalktım yazdım cunki burda bisiler okumak benzer süreçleri yaşadığın insanlarin yazıları insana güç kuvvet ümit geriyor hrkesin hikayesi farklı başlıyor farklı bitiyor ama rbabim güzel sonlar nasip etsin her ay olmayınca uzuluyordum ama sonra diyordum demekki nasip değilmiş sonra azcik hevesi kırık bslayip adet günüme yakın olunca bı heycrn basıyordu 2 yıldır bu hep böyle senin bu heyecanını o kadsr iyi anlıyorum ki ama rabbim ol deyince olucak bunu unutma veren o versede vermesede vakti geldi diye düşün vakit gelmeden ne ileri ne geri olmuyor kendini Allah'a teslim et canım çok duamdasinn insAllah olumlu olur :) dua edicem dana ve isteyen herkeseeBöyle sonu güzel biten hikayeler o kadar beni mutlu ediyor ki. Gercekten umut oluyorsunuz. Kabul olmuş duanız simdi rahminizde bebeğini kucaklıyorum,sarıp sarmaliyorsun. Hem bedenen hem kalben hemde duanla. Allahin izniyle tüm surecler olması gerektiği için çok güzel geçecek. Hem dua et. Hem iyi düşün. Ama insanın kendi kendine bile nazarı değermiş biliyor musun. Hem allahtan ümit kesmemeliyiz hem de içimizde ince bir sızı olmalı. Annelik ne kadar kutsal değil mi, bir damlacik su tanesi, kalbimizin hayatimizin en üst köşesinde oldu bile. masallah adınıza çok sevindim. Insallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olur. Afiyetle buyutursunuz
Bana gelecek olursak, ben çok değişik bir ruh hali içindeyim. Hem umutsuzum hemde kan vereceğim gün yaklaştıkça umutluyum. Ortaya karışık cok değişik hallerdeyim. Ama şu kan vermeden önceki son 5 gün bile ne kadar heyecanlı! Kim bilir minik kuşum rahmime konsa bende ne heyecan ne heyecan olur. :) Allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Isteyen herkesin Allahin izniyle bebekleri olsun insallah:)
Ben aşılama oldugum günden beri özellikle sol kasigim ağrıyor. Bugün aşılama gününü saymazsak 5. Günüm. Hatta gün döndü 6. Güna girdim. Sol tarafımda hep bir rahatsızlık hissi ve ara ara oluşan ağrı mi batmami. Çok tanimlayamiyorum. Ben asilamadan önce, doktorum yumurta takibi yaptığında hiç böyle birsey yaşamadım. Bilmiyorum. Insallah hersey yolundadır. Bu arada zahmet edip uzun uzun bana cevap verdiğin için cok teşekkür ederjm. ALLAH razı olsun. Seni bebeğini aileni korusun inşallah. Kalp sesini hemen duyuver ins:)
Gercekten öyle... Allaha emanet minik nokta tanen Bundan güzeli olamazdı. Sonu iyi biten bir hikayem olursa yazacağım. Bu durum o kadar zor ki. Herkesle paylaşamiyorsun,çok özel. İyi ki böyle platformlar var. İnsan yeri gelince en yakınına anlatamıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun..biz gerekeni yapalım.. veren rabbim duaların için çok teşekkür ederim.Kesinlikle öyle büyük bir mucize ve büyük nimet rabbim tarafından ama asla pes etmemek gerek mükemmel bı his rabbim devamını getirsin o ince sizi var yok değil ama yinede ben diyorum veren rabbbim muhafaza eden olan o ona emanet ediyorum birde bunu buraya yazmayada bilirdim ama sonra bı an aklıma.geldi gecelerdce sabaha kadar olumlu yazılar arıyordu gözüm bide bı kere kendien söz vermiştim dedim bir gün nasip olursa bende yazicam umut olsun o an kalktım yazdım cunki burda bisiler okumak benzer süreçleri yaşadığın insanlarin yazıları insana güç kuvvet ümit geriyor hrkesin hikayesi farklı başlıyor farklı bitiyor ama rbabim güzel sonlar nasip etsin her ay olmayınca uzuluyordum ama sonra diyordum demekki nasip değilmiş sonra azcik hevesi kırık bslayip adet günüme yakın olunca bı heycrn basıyordu 2 yıldır bu hep böyle senin bu heyecanını o kadsr iyi anlıyorum ki ama rabbim ol deyince olucak bunu unutma veren o versede vermesede vakti geldi diye düşün vakit gelmeden ne ileri ne geri olmuyor kendini Allah'a teslim et canım çok duamdasinn insAllah olumlu olur :) dua edicem dana ve isteyen herkesee
Kesinlikle aile arkadaş kimse ile horusemiyorum bu konuyu cunki hu durecten geçenler ile konuşmak istiyorsun ve umut olunuyor yazılar sana şifalar diliyorum olucak buna inan ,,bak görGercekten öyle... Allaha emanet minik nokta tanen Bundan güzeli olamazdı. Sonu iyi biten bir hikayem olursa yazacağım. Bu durum o kadar zor ki. Herkesle paylaşamiyorsun,çok özel. İyi ki böyle platformlar var. İnsan yeri gelince en yakınına anlatamıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun..biz gerekeni yapalım.. veren rabbim duaların için çok teşekkür ederim.