- 15 Mart 2022
- 118
- 56
- 29
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Amin Sen özelde mi aşılama yaptırdın devlette mi birde kaç yumurtan gelişmişti canım kaç milim olduğunda çatlatma iğnesi vuruldunAayyy hadi inşallah canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Sen özelde mi aşılama yaptırdın devlette mi birde kaç yumurtan gelişmişti canım kaç milim olduğunda çatlatma iğnesi vuruldunAayyy hadi inşallah canım benim
Evet canım özelde yaptırdım bir sağda bir solda vardı yumurtam ilk kontrolde 14 mm civarıydı 3 gün sonra tekrar gittim 20mm olmuştu hemen o akşam pazartesi günü yani çatlatma iğnesi vurdum çarşamba günü de aşılama oldu. Bakalım hayırlısı artık doktor yine var 15in üzerinde o da büyüyüp çatlar belki dedi senin kaç tane gelişmişti canımAmin Sen özelde mi aşılama yaptırdın devlette mi birde kaç yumurtan gelişmişti canım kaç milim olduğunda çatlatma iğnesi vuruldun
Benim ağ yumurtalık sadece 1tane 18 mm olduğu gün ovitrelle vur dedi gece 11 de vurdum çarşamba sabah 11:30 aşılama oldu yumurtam bir tane olduğu işin pek umutlu değilim rabbim nasip eder inşallah sana bana isteyen herkese çokça aminEvet canım özelde yaptırdım bir sağda bir solda vardı yumurtam ilk kontrolde 14 mm civarıydı 3 gün sonra tekrar gittim 20mm olmuştu hemen o akşam pazartesi günü yani çatlatma iğnesi vurdum çarşamba günü de aşılama oldu. Bakalım hayırlısı artık doktor yine var 15in üzerinde o da büyüyüp çatlar belki dedi senin kaç tane gelişmişti canım
Orası hiç belli olmaz canım verici Allah biz elimizden geleni yapalım da zamanı geldiyse zaten olur ben çok gördüm çevremde çok uğraşıp kendiliğinden de hamiş olanları vardır her şeyin bir zamanı inşallah bizim zamanımız da gelmiştir sağ Salim kavuşuruz bebişlerimize Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsinBenim ağ yumurtalık sadece 1tane 18 mm olduğu gün ovitrelle vur dedi gece 11 de vurdum çarşamba sabah 11:30 aşılama oldu yumurtam bir tane olduğu işin pek umutlu değilim rabbim nasip eder inşallah sana bana isteyen herkese çokça amin
Benim bugün şiddetli kasık ağrılarım var göğüslerim de şişmiş acıyo baya önceden de oluyordu böyle çatlatma iğnesinin etkisi mi bilmiyorum ama kasıklarım ilk defa böyle ağrıyor sende durumlar ney canım var mı ağrın falan ?Benim ağ yumurtalık sadece 1tane 18 mm olduğu gün ovitrelle vur dedi gece 11 de vurdum çarşamba sabah 11:30 aşılama oldu yumurtam bir tane olduğu işin pek umutlu değilim rabbim nasip eder inşallah sana bana isteyen herkese çokça amin
Günaydın canım ağrım yok ama gaz var şişkinlik hissi aşırı var karnımda göğsümde şişme hassasiyet yok kasık ağrım da yokBenim bugün şiddetli kasık ağrılarım var göğüslerim de şişmiş acıyo baya önceden de oluyordu böyle çatlatma iğnesinin etkisi mi bilmiyorum ama kasıklarım ilk defa böyle ağrıyor sende durumlar ney canım var mı ağrın falan ?
Benim biraz iğneden biraz da psikolojik sanırım bakalım inşallah boşa çekmiyoduruz bu ağrılarıGünaydın canım ağrım yok ama gaz var şişkinlik hissi aşırı var karnımda göğsümde şişme hassasiyet yok kasık ağrım da yok
Amin canım inşallahBenim biraz iğneden biraz da psikolojik sanırım bakalım inşallah boşa çekmiyoduruz bu ağrıları
Ağrılarım geçmedi ve mide bulantım oldu çok iki defa çıkardım eşimde hemen doktora gidelim dedi devlet acile gittik kan sonucum 30.8 çıktı bi kaç gün sonra yeniden kan ver dedi ilaç vermiyorum dedi sonucu kendi doktoruma attım iğneden kaynaklı da öyle çıkmış olabilir benim dediğim tarihi bekle dedi kafam çok karıştı çok kötüyüm bugün midem hiç bişey almıyor görmek bile istemiyorum yemek falan eğer yoksa bana noldu böyle varsa bu kadar erken çıkar mıAmin canım inşallah
Canım iğneden dolayı olabilir değer düşerse iğne kaynaklı artarsa bebiş vardır diye düşündüm hadi inşallah artar Rabbim bekletmeden nasip etsin isteyen herkese bende aşırı iştah var yani dolmanın arkasından nar yiyecek kadarAğrılarım geçmedi ve mide bulantım oldu çok iki defa çıkardım eşimde hemen doktora gidelim dedi devlet acile gittik kan sonucum 30.8 çıktı bi kaç gün sonra yeniden kan ver dedi ilaç vermiyorum dedi sonucu kendi doktoruma attım iğneden kaynaklı da öyle çıkmış olabilir benim dediğim tarihi bekle dedi kafam çok karıştı çok kötüyüm bugün midem hiç bişey almıyor görmek bile istemiyorum yemek falan eğer yoksa bana noldu böyle varsa bu kadar erken çıkar mı
Şu an varya belirti arıyoruz resmen Rabbim inşallah nasip eder hepimizeCanım iğneden dolayı olabilir değer düşerse iğne kaynaklı artarsa bebiş vardır diye düşündüm hadi inşallah artar Rabbim bekletmeden nasip etsin isteyen herkese bende aşırı iştah var yani dolmanın arkasından nar yiyecek kadar
Merhaba canım konu açtığını görünce seni merak ettim süreç nasıl gidiyor. Ben ameliyat oldum sağ tüpüm alındı. Eşimde varikosel varmış 2 kere test verdik sperm sayısı ve hareketlilik az doktor ameliyat dedi. Sizde şükür sıkıntı yok Rabbim en kısa zamanda nasip etsinHanımlar ben 10 aydır gebelik için deniyorum. Çok şükür benim de eşiminde bir problemimiz yok. Belli bir süre daha normal olarak devam etmek istiyoruz Belki ilerleyen zamanda aşılama düşünebiliriz ama Benim merak ettiğim süreç nasıl işliyor ilaç vs kullanımı nasıl? Fiyatları nasıl?
Aynen öyle yanıltır kan verme regl gününü beklemek gerek diğer türlü o stresi yaşamak çok zorŞu an varya belirti arıyoruz resmen Rabbim inşallah nasip eder hepimize
Geçmiş olsun canım amin inşallah bizde akışına bıraktık şimdilik bakalımMerhaba canım konu açtığını görünce seni merak ettim süreç nasıl gidiyor. Ben ameliyat oldum sağ tüpüm alındı. Eşimde varikosel varmış 2 kere test verdik sperm sayısı ve hareketlilik az doktor ameliyat dedi. Sizde şükür sıkıntı yok Rabbim en kısa zamanda nasip etsin
Yaşınızda önemli elbette ama sağlık probleminiz yoksa bir süre daha normal yoldan deneyin derim ben denedim olmadı sonra bıraktık biz iki ay sonra kendiliğinden oldu canım 10 ay bence sıkıntı edilecek bir şey değil ben 17 ayimda hayırlı haberi almıştım rabbim hayırlısıyla bir an önce sana da nasıp eder inşallahHanımlar ben 10 aydır gebelik için deniyorum. Çok şükür benim de eşiminde bir problemimiz yok. Belli bir süre daha normal olarak devam etmek istiyoruz Belki ilerleyen zamanda aşılama düşünebiliriz ama Benim merak ettiğim süreç nasıl işliyor ilaç vs kullanımı nasıl? Fiyatları nasıl?
Şuan kendi halinde devam edecek süreç. Ben sadece öğrenmek istedim aklımızda bulunsun diye. Yoksa doktorum eşimin doktoru herşey normal diyor. O yüzden sorun yok bizim için süreç bakımındanYaşınızda önemli elbette ama sağlık probleminiz yoksa bir süre daha normal yoldan deneyin derim ben denedim olmadı sonra bıraktık biz iki ay sonra kendiliğinden oldu canım 10 ay bence sıkıntı edilecek bir şey değil ben 17 ayimda hayırlı haberi almıştım rabbim hayırlısıyla bir an önce sana da nasıp eder inşallah
Hanımlar ben 10 aydır gebelik için deniyorum. Çok şükür benim de eşiminde bir problemimiz yok. Belli bir süre daha normal olarak devam etmek istiyoruz Belki ilerleyen zamanda aşılama düşünebiliriz ama Benim merak ettiğim süreç nasıl işliyor ilaç vs kullanımı nasıl? Fiyatları nasıl?
Merhaba benim eşiminde yıkama sonrası 1.6 cıktı doktor birsey dedi mi değer hakkında 5 milyon altı aşılama olmaz diyorlar ya size ne dediler merak ettim. Ben 4. Aşılamamı yaptırdım bekliyorum1,6 milyon daha bişey demei yarın gidicez
Bize direk tüp bebek dedi aşılama zaman kaybı dediMerhaba benim eşiminde yıkama sonrası 1.6 cıktı doktor birsey dedi mi değer hakkında 5 milyon altı aşılama olmaz diyorlar ya size ne dediler merak ettim. Ben 4. Aşılamamı yaptırdım bekliyorum