- 28 Ağustos 2024
- 60
- 12
-
- Konu Sahibi Kediliyimben
Özel bide hiç çekinme sor istediğini özeller para tuzağı zaten sürekli süreci uzatıyorlarMerhaba hanımlar, Mayıs'ta 1. Aşılama yaptırdım özelde. Reglim 5 gün gecikti. Sonra beta 2 küsür çıktı. Aşılama tutma belirtisi regl gecikmesiymiş. Noldu da negatif oldu orayı anlamadım. Dr çok yoğun olduğu için sürekli bir şey de soramam çekiniyorum. Bu arada 5 yıldır evliyim.
Evet haklısınız, devletten özele geçen dr bu. Ayrıca çok kibar diğer dr lar gibi olmadığı için bunaltmak istemedim. Bu aşılamam tutmazsa genel olarak bir sorayım. Teşekkür ederim hatırlattığınız içinÖzel bide hiç çekinme sor istediğini özeller para tuzağı zaten sürekli süreci uzatıyorlar
Rica ederimEvet haklısınız, devletten özele geçen dr bu. Ayrıca çok kibar diğer dr lar gibi olmadığı için bunaltmak istemedim. Bu aşılamam tutmazsa genel olarak bir sorayım. Teşekkür ederim hatırlattığınız için
Ayyy hadi inşallahRica ederimbenim aşılama 10 gün bugün 4 den 7 sine kadar silik çizgi vardı sonra 8 ve 9. Gün silik çizgi yoktu ama bugün yine silik çıktı acaba gebe olabilir miyim
Amin inşlh hayırlısı ile hepimiz de bu ay güzel haberler alırızAyyy hadi inşallahRabbim hayırlısıyla nasip etsin size de hepimize de
Çok geçmiş olsun canım, benimde rahim bölgesi benim de bayağı ağrımıştı gün boyu. Acı eşiğim düşüktür biraz. Dinlen,bol bol su içArkadaşlar bugün asilamam vardı ama benim feci ağrım var asilama sonrasi böylemi oluyor yoksa benimkimi anormal
Evet sanırım TSK ederim öyle yaparimÇok geçmiş olsun canım, benimde rahim bölgesi benim de bayağı ağrımıştı gün boyu. Acı eşiğim düşüktür biraz. Dinlen,bol bol su iç
Selam bende aşilama taptirdim ilk denemem 16. Gunundeyim test yapmaya korkuyorum. 1 bucuk yildir evliyiz en başdan denedik hic olmadi. O yuzden hic bir belirtimde yok.Merhaba hanımlar, Mayıs'ta 1. Aşılama yaptırdım özelde. Reglim 5 gün gecikti. Sonra beta 2 küsür çıktı. Aşılama tutma belirtisi regl gecikmesiymiş. Noldu da negatif oldu orayı anlamadım. Dr çok yoğun olduğu için sürekli bir şey de soramam çekiniyorum. Bu arada 5 yıldır evliyim.
İnşallah hamilesinizdirSelam bende aşilama taptirdim ilk denemem 16. Gunundeyim test yapmaya korkuyorum. 1 bucuk yildir evliyiz en başdan denedik hic olmadi. O yuzden hic bir belirtimde yok.
Sadece belim cok agriyor adet agrisi gini degil
Sanki o kadar agir iş gordumki belime vurmuş oyle bir agri bilemedm adetimede var henuz
Aşilama ile hamile kalan cok kişi var o yuzden olur inwAllah die dua ediyorum