Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba aşılamada 3. Günüm ilk iki gün hafif kramp ağrısı gibi bir şey vardı.Bugun hiç bir şey yok verebileceğiniz öneriler var mı merak ediyorum
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun benim de bugün aşılama günü ile birlikte 8. Gün ama hiç ağrım falan yok gayet her şey aynı sanırsam benim de tutmadı
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun benim de bugün aşılama günü ile birlikte 8. Gün ama hiç ağrım falan yok gayet her şey aynı sanırsam benim de tutmadı
Bende hep belirti oldu bak olumsuz oldu sende belirti olmaması bence sende olumlu olmuştur :)))) hadi inşallah diyelim bu cuma gününe kadar bekle sonra kan ver zaten çıkar varsa inşallah ki vardır
Bende hep belirti oldu bak olumsuz oldu sende belirti olmaması bence sende olumlu olmuştur :)))) hadi inşallah diyelim bu cuma gününe kadar bekle sonra kan ver zaten çıkar varsa inşallah ki vardır