- 18 Kasım 2024
- 307
- 88
- 13
- 33
- Konu Sahibi pcossendromu
33 yaşımdayım eşim 37. 1,5 yıllık evliyiz ve hiç korunmadık. Siz ?Kaç yaşındasınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33 yaşımdayım eşim 37. 1,5 yıllık evliyiz ve hiç korunmadık. Siz ?Kaç yaşındasınız
33 yaşımdayım eşim 37. 1,5 yıllık evliyiz ve hiç korunmadık. Siz
25 canım33 yaşımdayım eşim 37. 1,5 yıllık evliyiz ve hiç korunmadık. Siz ?
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah bebeğinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınızsize ve ailenize hayırlı evlat olsun
![]()
Amin canım inşallahAmin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
İlk denemenizmiydi ? Hangi hastanede oldunuz acaba ?Allah razı olsun cnaım
Evet,Konya Novafertilİlk denemenizmiydi ? Hangi hastanede oldunuz acaba ?
Aşılama ile mi.olduEvet,Konya Novafertil
EvetAşılama ile mi.oldu
İşlem nasıl oluyor
Doktorun verdigi hapı kullanıyoruz yumurta büyüyor sonra çatlatma yapıp sperm günü vermek için gün saat ayarlıyor o şekilde eşimden sperm alıp bana o gün verdiler çok basit bi işlem acı ağrı yok sadece 5 kadından birinde tutar demişti doktorumuz nasip oldu şükürler olsunİşlem nasıl oluyor
Anladım çok teşekkür ederim özelde mi yapıldıDoktorun verdigi hapı kullanıyoruz yumurta büyüyor sonra çatlatma yapıp sperm günü vermek için gün saat ayarlıyor o şekilde eşimden sperm alıp bana o gün verdiler çok basit bi işlem acı ağrı yok sadece 5 kadından birinde tutar demişti doktorumuz nasip oldu şükürler olsun
Rica ederim,evetAnladım çok teşekkür ederim özelde mi yapıldı
Ücreti ne kadardıRica ederim,evet
Tam hatırlamıyorum canım ama 40-50 civarı gitmiştirÜcreti ne kadardı
Tam hatırlamıyorum canım ama 40-50
Aralık ayında yaptırdım.Ali sami gürbüz hocama yaptırdımDoktorunuz kimdi ve ne zaman yaptırdınız
Aralık ayında yaptırdım.Ali sami gürbüz hocama yaptırdım