Aşılama Aşılama sonrası

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gulnisayik

Dava Kadını
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2018
40
22
88
28
Bingöl
Merhaba kızlar. Ayın 4 ünde aşılama yaptırdım. Yarın 14. Günü kan vermeye gideceğim. Ben 10. Gününde dayanamayıp sağlık ocağında kan verdim. 0.272 çıktı değer. Yarın 14. Gün. Sizce çıkar mı? 10. Günde çıkmadı. 14. Günde yükselebilir mi

Idrar testi yapın yarın bence. Ben kan verip negatif alınca daha çok üzülüyodum.

Selam aleyküm bacimm.. ben pek bilmiyorum aşılama konusunu.. buraya sadece sana dua etmek için geldim.. Rabbim İnshaAllah yarın seni sevindirir.. yarın olmazsa en yakın zamanda İnshaAllah.. Bebeğinize kavuştursun

10. Günde yaptırdığınız tets pozitif mi oluyo o değerle acaba benimde bugün 10. Günü gün kan versem mi diye bi düşündüm ama husra olur diye korktum acikcasi

10. Günde yaptırdığınız tets pozitif mi oluyo o değerle acaba benimde bugün 10. Günü gün kan versem mi diye bi düşündüm ama husra olur diye korktum acikcasi
Canım verme kan. Ben 10. Günü verdim negatif çıktı çok üzüldüm tutmadı demek diye. 15. Gün tekrar verdim. Yani dün. Allah a şükür pozitif çıktı boşu boşuna kendimi yıpratmışım

Canım verme kan. Ben 10. Günü verdim negatif çıktı çok üzüldüm tutmadı demek diye. 15. Gün tekrar verdim. Yani dün. Allah a şükür pozitif çıktı boşu boşuna kendimi yıpratmışım
hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eylesin. Aşılamadan sonra belirtiler yaşadınız mı? benim bugün 6. günüm hafif kasık ağrılarım var.

hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eylesin. Aşılamadan sonra belirtiler yaşadınız mı? benim bugün 6. günüm hafif kasık ağrılarım var.
Amin canım Allah razı olsun. Ben söyliyim. Aşılamanın olduğu ilk gün hafif karın ağrım vardı. Sonraki gğnlerde yavaş yavaş vücut sıcaklığım artmaya başladı ani ruh hali değişimleri yaşamaya başladım ilk 8-9 günüm böyle geçti. Tabii bu süreçte ağrılarım hala drvam ediyordu. Sonrasında kadıklarım yerini gaz sancılarına bırakmaya başlafı. Sürekli gaz sancısı çekiyorum. Hala da devam ediyor bu gaz sancısı. Aşılamanın 12. Gününden itibaren de mide bulantısı yanmadı başladı. Bugün aşılamanın 21. Günü ve gaz sancım var mide bulantım var ve sürekli uyku im geliyor. 15. Günde pozitif çıktı ve 18. Günde tekrar versim kan değer 2 kat artmıştı. 25. Gün yani önümüzdeki cuma kan testini tekrarlamamı istedi doktor

Geçmiş olsun inşallah hafif ve rahat bir şekilde geçirirsiniz bu süreci. Yazdıklarınız bende de var inşallah benim sonucumda pozitif gelir

Kızlar ben de bugün aşılama oldum ama hiç gün boyu yatipdinlenme olayı olmadı disardaydim işlerim vardı olumsuz etkisi olur mu acaba

merghaba canım ben 10. günümdeyim sağlık ocağı kabul ediyormu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…