- Konu Sahibi gulnisayik
-
Selam aleyküm bacimm.. ben pek bilmiyorum aşılama konusunu.. buraya sadece sana dua etmek için geldim.. Rabbim İnshaAllah yarın seni sevindirir.. yarın olmazsa en yakın zamanda İnshaAllah.. Bebeğinize kavuştursunMerhaba kızlar. Ayın 4 ünde aşılama yaptırdım. Yarın 14. Günü kan vermeye gideceğim. Ben 10. Gününde dayanamayıp sağlık ocağında kan verdim. 0.272 çıktı değer. Yarın 14. Gün. Sizce çıkar mı? 10. Günde çıkmadı. 14. Günde yükselebilir mi
Aminnnnnnn Allah razı olsunnnnSelam aleyküm bacimm.. ben pek bilmiyorum aşılama konusunu.. buraya sadece sana dua etmek için geldim.. Rabbim İnshaAllah yarın seni sevindirir.. yarın olmazsa en yakın zamanda İnshaAllah.. Bebeğinize kavuştursun
10. Günde yaptırdığınız tets pozitif mi oluyo o değerle acaba benimde bugün 10. Günü gün kan versem mi diye bi düşündüm ama husra olur diye korktum acikcasiMerhaba kızlar. Ayın 4 ünde aşılama yaptırdım. Yarın 14. Günü kan vermeye gideceğim. Ben 10. Gününde dayanamayıp sağlık ocağında kan verdim. 0.272 çıktı değer. Yarın 14. Gün. Sizce çıkar mı? 10. Günde çıkmadı. 14. Günde yükselebilir mi
Canım verme kan. Ben 10. Günü verdim negatif çıktı çok üzüldüm tutmadı demek diye. 15. Gün tekrar verdim. Yani dün. Allah a şükür pozitif çıktı boşu boşuna kendimi yıpratmışım10. Günde yaptırdığınız tets pozitif mi oluyo o değerle acaba benimde bugün 10. Günü gün kan versem mi diye bi düşündüm ama husra olur diye korktum acikcasi
hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eylesin. Aşılamadan sonra belirtiler yaşadınız mı? benim bugün 6. günüm hafif kasık ağrılarım var.Canım verme kan. Ben 10. Günü verdim negatif çıktı çok üzüldüm tutmadı demek diye. 15. Gün tekrar verdim. Yani dün. Allah a şükür pozitif çıktı boşu boşuna kendimi yıpratmışım
Amin canım Allah razı olsun. Ben söyliyim. Aşılamanın olduğu ilk gün hafif karın ağrım vardı. Sonraki gğnlerde yavaş yavaş vücut sıcaklığım artmaya başladı ani ruh hali değişimleri yaşamaya başladım ilk 8-9 günüm böyle geçti. Tabii bu süreçte ağrılarım hala drvam ediyordu. Sonrasında kadıklarım yerini gaz sancılarına bırakmaya başlafı. Sürekli gaz sancısı çekiyorum. Hala da devam ediyor bu gaz sancısı. Aşılamanın 12. Gününden itibaren de mide bulantısı yanmadı başladı. Bugün aşılamanın 21. Günü ve gaz sancım var mide bulantım var ve sürekli uyku im geliyor. 15. Günde pozitif çıktı ve 18. Günde tekrar versim kan değer 2 kat artmıştı. 25. Gün yani önümüzdeki cuma kan testini tekrarlamamı istedi doktorhayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eylesin. Aşılamadan sonra belirtiler yaşadınız mı? benim bugün 6. günüm hafif kasık ağrılarım var.
Geçmiş olsun inşallah hafif ve rahat bir şekilde geçirirsiniz bu süreci. Yazdıklarınız bende de var inşallah benim sonucumda pozitif gelirAmin canım Allah razı olsun. Ben söyliyim. Aşılamanın olduğu ilk gün hafif karın ağrım vardı. Sonraki gğnlerde yavaş yavaş vücut sıcaklığım artmaya başladı ani ruh hali değişimleri yaşamaya başladım ilk 8-9 günüm böyle geçti. Tabii bu süreçte ağrılarım hala drvam ediyordu. Sonrasında kadıklarım yerini gaz sancılarına bırakmaya başlafı. Sürekli gaz sancısı çekiyorum. Hala da devam ediyor bu gaz sancısı. Aşılamanın 12. Gününden itibaren de mide bulantısı yanmadı başladı. Bugün aşılamanın 21. Günü ve gaz sancım var mide bulantım var ve sürekli uyku im geliyor. 15. Günde pozitif çıktı ve 18. Günde tekrar versim kan değer 2 kat artmıştı. 25. Gün yani önümüzdeki cuma kan testini tekrarlamamı istedi doktor
İnşallah kaçıncı günüz bugünGeçmiş olsun inşallah hafif ve rahat bir şekilde geçirirsiniz bu süreci. Yazdıklarınız bende de var inşallah benim sonucumda pozitif gelir
Aşılama gününü sayarsam 6. Gün. Ama aşılama olduğumdan beri kasık bel ağrısı şişkinlik ve gaz şikayetlerim var. Bu iki gündür de sürekli uyuyorumİnşallah kaçıncı günüz bugün
Evet ilk aşılamam. Devlette yaptırdım. Klomen+ Owitrelle kullandım. 3 yumurtam oluşmuştu sağda 2 tane 17.9-18.1 solda da 12 milimBenimde öyleydi canım. İnşallah sende pozitif sonuç alırsın ilk deneme mi seninde
Olmaz inşallah gönlünüzü ferah tutunKızlar ben de bugün aşılama oldum ama hiç gün boyu yatipdinlenme olayı olmadı disardaydim işlerim vardı olumsuz etkisi olur mu acaba
Canım keşke işlerini falan erteleseydin. İnşallah sorun olmaz. Ama sne bundan sonra işlerini bir köşeye bırak bir süre dinlenKızlar ben de bugün aşılama oldum ama hiç gün boyu yatipdinlenme olayı olmadı disardaydim işlerim vardı olumsuz etkisi olur mu acaba
merghaba canım ben 10. günümdeyim sağlık ocağı kabul ediyormu yaMerhaba kızlar. Ayın 4 ünde aşılama yaptırdım. Yarın 14. Günü kan vermeye gideceğim. Ben 10. Gününde dayanamayıp sağlık ocağında kan verdim. 0.272 çıktı değer. Yarın 14. Gün. Sizce çıkar mı? 10. Günde çıkmadı. 14. Günde yükselebilir mi
Canım kabul ediyor hiç bişey demeden sadcee gebelik testi istiyorum diyorsun zaten ama bence verme kan şimdi bekle ben çok üzğlmğştğm 10. Günün sonucuyla. Boşu boşuna kendimş üzmüştümmerghaba canım ben 10. günümdeyim sağlık ocağı kabul ediyormu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?