• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sonrası

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım kabul ediyor hiç bişey demeden sadcee gebelik testi istiyorum diyorsun zaten ama bence verme kan şimdi bekle ben çok üzğlmğştğm 10. Günün sonucuyla. Boşu boşuna kendimş üzmüştüm
sen kaçıncı günde öğrendin canım idrar testinde çıkmadı mı

Amin canım Allah razı olsun. Ben söyliyim. Aşılamanın olduğu ilk gün hafif karın ağrım vardı. Sonraki gğnlerde yavaş yavaş vücut sıcaklığım artmaya başladı ani ruh hali değişimleri yaşamaya başladım ilk 8-9 günüm böyle geçti. Tabii bu süreçte ağrılarım hala drvam ediyordu. Sonrasında kadıklarım yerini gaz sancılarına bırakmaya başlafı. Sürekli gaz sancısı çekiyorum. Hala da devam ediyor bu gaz sancısı. Aşılamanın 12. Gününden itibaren de mide bulantısı yanmadı başladı. Bugün aşılamanın 21. Günü ve gaz sancım var mide bulantım var ve sürekli uyku im geliyor. 15. Günde pozitif çıktı ve 18. Günde tekrar versim kan değer 2 kat artmıştı. 25. Gün yani önümüzdeki cuma kan testini tekrarlamamı istedi doktor
Maşallah allah sağlıkla kucağınıza almayi nasib etsin. Ben de bu ay 2. Aşılamayı yaptırdım 14. Günüm hiç tahlil vermedim bende yapmadım bekliyoeum. Mide yanması yaşadınız mı siz ? Birde vel ağrısı var bende bikacgundur

Maşallah allah sağlıkla kucağınıza almayi nasib etsin. Ben de bu ay 2. Aşılamayı yaptırdım 14. Günüm hiç tahlil vermedim bende yapmadım bekliyoeum. Mide yanması yaşadınız mı siz ? Birde vel ağrısı var bende bikacgundur
Yaşadım canım. Naptın kan testi verdin mi inşallah tutmuştur

Back