Valla canım belirtilere takilma iki asilamamda da göğüs hassasiyetim vardi ama tutmadiMerhaba arkadaşlar 11 şubatta aşılamam oldu ilk aşılamam doktor progestan 200mg verdi ağızdan alıyorum ama hafif kahverengi lekelenmelerim var çok az ara sıra oluşan kasik ağrısı be bel ağrısı var ama arasira oluyor dinleniyorum aslında çok fazla iş yapmıyorum ama diğer konuları okudum göğüs hassasiyetim filan yok çok tedirginim tutmamıştır diye böyle yaşayan ve tutan arkadaşlar varsa yazarsa çok mutlu olurum birbirimize bu süreçte umut olmamız lazım bana umut olursanız çok sevinirim
Evet doğru diyorsunuz ama sanırsam insan bir umut kapısı arıyor birşeylere tutunmak istiyor.Valla canım belirtilere takilma iki asilamamda da göğüs hassasiyetim vardi ama tutmadid
Tüp bebek denedik ilkinde 9. Haftada kalbi durdu 2. Denemeyi eylulde yaptik 24. Haftadayim simdi. Rabbim saglikla doğmayı nasip etsin dileyen isteyen herkesin duasini kabul etsin. Diyebileceğim tek şey aşılama 2 defada olmadıysa diger yöntemi denemek lazimEvet doğru diyorsunuz ama sanırsam insan bir umut kapısı arıyor birşeylere tutunmak istiyor.
Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizde bekleyen diğer anne adayları gibi Rabbim sizede hayırlı haberler nasip etsin
Eğer özel olmayacaksa şuan izlediğiniz yol nedir
Ben kasımdan beri gidiyorum 2ay klomen+ovitrelle 3.ayda klomen+ovitrelle aşılama oldu tutmazsa nasıl bie yol ızlicem bilemiyorum
Benim de ilk aşılamam galiba tutmadı çünkü zerre belirti yok. Direk tüp bebek mi denesem aşılamaya bir şans mı versem bilemedim. Ücretler çok çok afaki işte insan ücretten çekiniyorTüp bebek denedik ilkinde 9. Haftada kalbi durdu 2. Denemeyi eylulde yaptik 24. Haftadayim simdi. Rabbim saglikla doğmayı nasip etsin dileyen isteyen herkesin duasini kabul etsin. Diyebileceğim tek şey aşılama 2 defada olmadıysa diger yöntemi denemek lazim
Bide arkadaşım tüp bebeği nereye yaptırdınız ?Tüp bebek denedik ilkinde 9. Haftada kalbi durdu 2. Denemeyi eylulde yaptik 24. Haftadayim simdi. Rabbim saglikla doğmayı nasip etsin dileyen isteyen herkesin duasini kabul etsin. Diyebileceğim tek şey aşılama 2 defada olmadıysa diger yöntemi denemek lazim
Bu konu bence hastanın karar verebilecegi bi konu degil canim. Ben cok arastirmadan gittiğim ilk hastanedeki doktorun demesiyle 2 aşılama yaptirdim negatif oldu. Daha sonra universite hastanesine iki tane hocaya gittim bi docent bi prof. İkiside dedi ki hayir sen asilama hastası değilsin sende asilama es geçilmeli direkt tup bebege başlanmalı. Oylede yaptik. Bu konuyu bir kac farkli doktorun gorusunu alarak karara bağla.Benim de ilk aşılamam galiba tutmadı çünkü zerre belirti yok. Direk tüp bebek mi denesem aşılamaya bir şans mı versem bilemedim. Ücretler çok çok afaki işte insan ücretten çekiniyor
Sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip eder Rabbim inşallahTüp bebek denedik ilkinde 9. Haftada kalbi durdu 2. Denemeyi eylulde yaptik 24. Haftadayim simdi. Rabbim saglikla doğmayı nasip etsin dileyen isteyen herkesin duasini kabul etsin. Diyebileceğim tek şey aşılama 2 defada olmadıysa diger yöntemi denemek lazim
Tüp bebek için İstanbul'da araştırma yapmaktayım İstanbulda bebek sahibi oldunuz sandım yerini soracaktım :).Bu konu bence hastanın karar verebilecegi bi konu degil canim. Ben cok arastirmadan gittiğim ilk hastanedeki doktorun demesiyle 2 aşılama yaptirdim negatif oldu. Daha sonra universite hastanesine iki tane hocaya gittim bi docent bi prof. İkiside dedi ki hayir sen asilama hastası değilsin sende asilama es geçilmeli direkt tup bebege başlanmalı. Oylede yaptik. Bu konuyu bir kac farkli doktorun gorusunu alarak karara bağla.
Bazi hastalar gerçekten asilamaya cevap veriyor sans yüzde 15 civarı ama benim de kuzenim asilama ile hamile kaldi. Gel gor ki bazi zor durumlarda ozellikle cikolata kisti gbi aşılama ise yaramiyor. Ben yaşadığım sehirde universite hastanesinde yaptırdım iki tüp bebeği de(trabzon)
İstanbulu arastirdim. Burdaki doktorumun tavsiyesi ile Bahçeci fulyada kubra hanimla görüştüm randevu ayarlamak üzereydik ki korona patladi mart nisan aylariydi işte sonra baktık gidilecek gibi degil durum bir kez daha kendi sehrimizde denedik. Bi arastirin orayi labaratuvari oldukça övülüyorTüp bebek için İstanbul'da araştırma yapmaktayım İstanbulda bebek sahibi oldunuz sandım yerini soracaktım :).
5. aşılamı bugun oldum hamilelik belirtilerinin hepsini her aşılamamda yaşadım tutmadı çokta belirti arama canımMerhaba arkadaşlar 11 şubatta aşılamam oldu ilk aşılamam doktor progestan 200mg verdi ağızdan alıyorum ama hafif kahverengi lekelenmelerim var çok az ara sıra oluşan kasik ağrısı be bel ağrısı var ama arasira oluyor dinleniyorum aslında çok fazla iş yapmıyorum ama diğer konuları okudum göğüs hassasiyetim filan yok çok tedirginim tutmamıştır diye böyle yaşayan ve tutan arkadaşlar varsa yazarsa çok mutlu olurum birbirimize bu süreçte umut olmamız lazım bana umut olursanız çok sevinirim
Neden tüp bebek düşünmediniz peki5. aşılamı bugun oldum hamilelik belirtilerinin hepsini her aşılamamda yaşadım tutmadı çokta belirti arama canım
Bahçeci ile bugün görüştüm. Ama öyle bir ücret istiyorlar ki bizim karşılamamız mümkün değil.İstanbulu arastirdim. Burdaki doktorumun tavsiyesi ile Bahçeci fulyada kubra hanimla görüştüm randevu ayarlamak üzereydik ki korona patladi mart nisan aylariydi işte sonra baktık gidilecek gibi degil durum bir kez daha kendi sehrimizde denedik. Bi arastirin orayi labaratuvari oldukça övülüyor
Benim bulunduğum yerde özel tüp bebek merkezi yok devlet hastanesinin var 3 aşılamamı klomen ile özel hastanede yaptirdim tutmayınca tüp bebek merkezine geçtim klomen ile aşılamamı kabul edip rapor çıkartmadılar raporsuz da olmuyormuyormuş 2 aşılama şartı varmış gonal f ile mecbur tüp bebekte 2. Aşılamamı oldum buda tutmazsa tüp bebek zaten inşallahNeden tüp bebek düşünmediniz peki
Ne kadar ucretiBahçeci ile bugün görüştüm. Ama öyle bir ücret istiyorlar ki bizim karşılamamız mümkün değil.
Canım ben sen 11 şubatta aşılama oldum, dediğin gibi bende de hiçbir belirti yok ben de gruplara yazıyorum ki benim niye belirtim yok diye sen de benim gibiymişsin, aynı zamanda öğreniriz seninleEvet doğru diyorsunuz ama sanırsam insan bir umut kapısı arıyor birşeylere tutunmak istiyor.
Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizde bekleyen diğer anne adayları gibi Rabbim sizede hayırlı haberler nasip etsin
Eğer özel olmayacaksa şuan izlediğiniz yol nedir
Ben kasımdan beri gidiyorum 2ay klomen+ovitrelle 3.ayda klomen+ovitrelle aşılama oldu tutmazsa nasıl bie yol ızlicem bilemiyorum
Ya sizinde mi 11subat ikimizde hayırlı haberler alırız inşallah aynı şekilde bende ya heryere yazdım tek bel agrım vardı 6.günün bugün oda gitti ara ara kasik ağrısı o kadar insan sanırsam tutunacak bit dal arıyor o yüzden böyle heryere yazıyor Mevlam neylerse güzel eyler deyip beklemedeyiz bakalimCanım ben sen 11 şubatta aşılama oldum, dediğin gibi bende de hiçbir belirti yok ben de gruplara yazıyorum ki benim niye belirtim yok diye sen de benim gibiymişsin, aynı zamanda öğreniriz seninle
Evet canım, bakalım görelim mevlam neylerde güzel eylerYa sizinde mi 11subat ikimizde hayırlı haberler alırız inşallah aynı şekilde bende ya heryere yazdım tek bel agrım vardı 6.günün bugün oda gitti ara ara kasik ağrısı o kadar insan sanırsam tutunacak bit dal arıyor o yüzden böyle heryere yazıyor Mevlam neylerse güzel eyler deyip beklemedeyiz bakalim
Ya evet inşallahEvet canım, bakalım görelim mevlam neylerde güzel eyleriletişimde kalalım inşallah ikimiz de aynı gün harika haberi alırız
Sizde çikolata kisti mi var? Bende solda çikolata kisti var sağım boş. Aşılama yaptık ama sadece solda yumurta oluştu ve tutmadı regl oldum bugün. Doktor cıkolata kistinin tedavisi aşılama demiştiBu konu bence hastanın karar verebilecegi bi konu degil canim. Ben cok arastirmadan gittiğim ilk hastanedeki doktorun demesiyle 2 aşılama yaptirdim negatif oldu. Daha sonra universite hastanesine iki tane hocaya gittim bi docent bi prof. İkiside dedi ki hayir sen asilama hastası değilsin sende asilama es geçilmeli direkt tup bebege başlanmalı. Oylede yaptik. Bu konuyu bir kac farkli doktorun gorusunu alarak karara bağla.
Bazi hastalar gerçekten asilamaya cevap veriyor sans yüzde 15 civarı ama benim de kuzenim asilama ile hamile kaldi. Gel gor ki bazi zor durumlarda ozellikle cikolata kisti gbi aşılama ise yaramiyor. Ben yaşadığım sehirde universite hastanesinde yaptırdım iki tüp bebeği de(trabzon)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?